Staniały też lokomotywy.
|
|
"Łolej" to i głosuj na Andrzeja.
|
|
Naszego Prezydenta nie trzeba obrażać, on sam się kompromituje swoimi wystąpieniami.
|
|
PiS podniósł wiek emerytalny rolnikom!? Nie zagłosuje na Dudę!!
|
|
to trzeba zatankowac do pelna bo chyba go brakuje!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
O tak staniał z 4.80 za litr na 7.0 za litr .... a i masło z 3.80 na 5.80 za kostkę , ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,śledzie z 9 zł za słoik do 16 zł.
Lubię cię Panie Duda i będziesz miał mój głos ale nie pieprz bez sensu w tematach o których nie masz pojęcia bo wkur**asz ucho.
|
|
Olej dude.
|
|
Acha więc dziecku zamiast kanapki mam dać słoik z olejem???? I taki ktoś ma być prezydentem???? Bez jaj, nie.
|
|
Kiedyś było "...ole ole Olek, na prezydenta tylko ty....". Teraz jest "....łolej, łolej Andrzeja na..........." i tu mi nie pasuje ten "prezydent".
|
|
Staniały też lokomotywy.brawo za cięty dowcip |
|
Staniały też parki. W Lublinie remont Ludowego kosztuje 40 mln, a a zrobienie nowego na Górkach ma kosztować 10 mln.
|
|
Acha więc dziecku zamiast kanapki mam dać słoik z olejem???? I taki ktoś ma być prezydentem???? Bez jaj, nie.nie nie nie, on już jest. |
|
Duqa ty się ciesz że olej potaniał bo ci się przydawał przez 5 ostatnich lat w bliskich spotkaniach z kulawym zamiast wazeliny .
|
|
Olej Dudę w maju !
|
|
Rosną ceny niezbędnych produktów takich bez których nie można się obyć w gospodarstwach domowych . Ceny tych produktów najbardziej uderzają w tych najuboższych . Dzisiaj już nie ma tańszej kaszanki czy salcesonu , ziemniaki w cenie jabłek a jabłka droższe od tych sprzed trzech lat o 35 % . Na wiosnę za 3 kg. kapustę trzeba było zapłacić 15 zł . Niegdyś kapusta była strawą dla biedaków a dzisiaj stała się luksusem . Weźmy takie podroby których cena jest dzisiaj równoważna tej za którą kupowaliśmy równowagę łopatki , żeberek .
Cena jajek z 60 groszy na 90 za sztukę . natomiast nie słyszałem żeby zdrożały mercedesy ,toyoty i wczasy na Teneryfie .
|
|
A lokomotywy? Też potaniały?
|
|
A olej do głowy nie potaniał.
|
|
Duda idź i nie wracaj. Wstyd dla Polski mieć takiego prezydenta jak ty czleniu. Małej se tego taniego oleju do łba. Może ci coś pomoże ale wątpię.
|
|
Przyjedźcie do Niemiec to zobaczycie jak ceny ostatnio poszybowały w górę. Wędlina, pieczywo, a zwłaszcza słodycze. Widać ten PiS ma duuużo większy zasięg. Nawet Angela nie jest w stanie opanować ich złego wpływu na ceny. O mediach i kosztach wynajmu nawet nie wspomnę. A Kindergeld bez zmian?! A teraz do rzeczy. Największe podwyżki były za Tuska. Pamiętam jak dwukrotnie zdrożał chleb z 1.20zł do 2,60zł. Wowczas nauczyłem się jeść kajzerki. Co do wspomnianych ziemniaków. Przed erą Tuska 60-80gr. Za Tuska 2-3zł?! Zacząłem wcinać kalafior i kapustę. O cenie paliwa nawet nie ma co wspominać. Kaźdy pamięta. Przed wyborami 3,95-4,10. Po wyborach "A teraz paliwo moźe być i za 7 zł". Na całe szczęście zatrzymało się na 5,95zł. No i dla niedouczonych ekonomistów. Zwlaszcza tych z nowocześniejszej platformy obywatelskiej. Nie ważna jest cena. Ważne ile za pensję jesteśmy w stanie zakupić. W Niemczech paliwo jest za 1,33€, czyli jakieś 5,58zł. I mogę za pensję w euro zakupić 4x więcej paliwa jak ongiś w Polsce. Niestety w Niemczech bez auta trudno o porządną pracę. To o ile pensja wzrosła za Tuska, a ile za Morawieckiego? I wszystko jasne. Możecie pluć się i tworzyć niesamowite historie o maśle, pietruszce, a obecnie o oleju. Prawda jest taka, że na więcej można obecnie sobie pozwolić. O ile platformowe samorzady nie podniosą dziesięciokrotnie opłaty na śmieci. Dziwne, że w moherowych miastach nie ma tego problemu. Tak to działa. Chcecie, by ktokolwiek uwierzył w wasze miauczenie, to pokażcie, że jesteście za ludźmi. A nie za dojściem do koryta. Bo egzamin z 13 emerytury oblali rowno z PO, .N, SLD, a zwłaszcza z PSLu senatorowie. No i gdzie wasza troska o to za co kupi ten chleb emeryt? Emeryci i my ich dzieci dokładnie wiemy. GDZIE.
|
|
Duda idź i nie wracaj. Wstyd dla Polski mieć takiego prezydenta jak ty czleniu. Małej se tego taniego oleju do łba. Może ci coś pomoże ale wątpię."Małej se"buraku bez szkoły. |
Strona 1 z 10
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|