Panowie "politycy" i nie wiedzą kim jest Wojciech Wilk? To albo przesiedzieli ostatnio 3 lata pod kamieniem, albo są nonstop nietrzeźwi albo są po prostu taki kiepskim politykami, że szkoda gadać...
|
|
Rany boskie. Jakim cudem tacy ludzie są gdziekolwiek wybierani? Kto na nich głosuje?
|
|
Wilk to największy łgarz i kłamca w Kraśniku. Dlaczego nie startuje pod szyldem PO? Coś go uwiera?
|
|
ja bym na te psie lajzy sposcil psy niech sie dzicz nauczy poszanowania prywatnej wlasnosci panoszy sie to jak szarancza brak jak zwykle merytoryki to trzeba wcisnac ciemnocie mocherom ale normalni ludzie juz tego nie lykaja
|
|
Dokładnie Wilk to zły kandydat - znów odrodzi się mafia platformerska jak za Czubińskiego, to źli ludzie, znowu będą nosili pieniądze w reklamówkach i terroryzować miasto - eeech
|
|
Pan Kulawy czy Mulawy czy jakoś tak, nie wie kim jest pan Wojciech Wilk? Chyba cierpi na zaniki pamięci co jest w zasadzie oczywiste z racji przynależności do Pazernych i Skompromitowanych. Ciekawe tylko gdzie był kraśnicki książe, pan na urzędzie sportu i rekreacji?
|
|
Wojciechowski to ten nierób co dnia nie przepracował uczciwie, tylko udaje pracę na partyjnych synekurach za ponad 13 tyś miesięcznie? a my mamy zap...lać za miskę ryżu..
|
|
Wilk to człowiek nieciekawy, zamieszany w poprzedni układ kraśnicki razem z Babiszem, to był nieciekawy dziwny świat platformerski
|
|
Dokładnie Wilk to zły kandydat - znów odrodzi się mafia platformerska jak za Czubińskiego, to źli ludzie, znowu będą nosili pieniądze w reklamówkach i terroryzować miasto - eeech
|
|
Wilk to największy łgarz i kłamca w Kraśniku. Dlaczego nie startuje pod szyldem PO? Coś go uwiera?
|
|
PiS chamy
|
|
Brawo Wilka! Jedyny pokazuje klase w kampanii
|
|
|
|
To co robi pis to zwyczajne chamstwo, Pan Choma tego nie widzi? Taki kandydat! Wszyscy z pis tacy sami
|
|
Wilk to największy łgarz i kłamca w Kraśniku. Dlaczego nie startuje pod szyldem PO? Coś go uwiera? Rany boskie. Jakim cudem tacy ludzie są gdziekolwiek wybierani? Kto na nich głosuje?
|
|
Klamcy pis
|
|
Wilk to jedyny kandydat
|
|
Krasnik i co tu się dziwić
|
|
Pan Choma i cały Pis boja sie grać uczciwie!
|
|
A co ci panowie robią w Kraśniku? My Kraśniczanie chcemy się sami rządzić i nie trzeba nam mówić na kogo mamy głosować. A uchodźców to wpuszczał pan Stawiarski. Patrz uchodźca Mulawa, który znalazł kiedyś schronienie w kraśnickim urzędzie a teraz śmie mnie rodowitego Kraśniczanina pouczać na kogo mam głosować. Panie Wilk ma Pan mój głos!
|
Strona 1 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|