Jakie ma kompetencje żeby zasiadać w zarządzie województwa? Może coś więcej napisalibyście?
|
|
Każdemu w takiej sytuacji trzeba życzyć powodzenia. Na kondolencje i wyrazy współczucia zawsze przyjdzie czas.Jakie ma kompetencje żeby zasiadać w zarządzie województwa? Może coś więcej napisalibyście?Może takie, że nie będzie przeszkadzać Ubogacaczowi w dewelo-rozwoju? Ja tam nie wiem, nie znam typa. Może LAS coś podpowie. |
|
Jakie ma kompetencje żeby zasiadać w zarządzie województwa? Może coś więcej napisalibyście?[b]BMW |
|
A co ma samorząd województwa do miasta? A co do kompetencji - wystarczy że przez 6 lat jako dziennikarz podlizywał się obecnej włądzy i pluł na Żuka. To wystarczyJakie ma kompetencje żeby zasiadać w zarządzie województwa? Może coś więcej napisalibyście?Może takie, że nie będzie przeszkadzać Ubogacaczowi w dewelo-rozwoju? Ja tam nie wiem, nie znam typa. Może LAS coś podpowie. |
|
Skoro taki pracowity jak opowiada to może weźmie się faktycznie za robotę i nie będzie przynajmniej więcej wypisywać prorządowych pochwał na tym forum.
|
|
Jakie ma kompetencje żeby zasiadać w zarządzie województwa? Może coś więcej napisalibyście?Ma legytymację KCPZPISS. |
|
Pozbądź się swojej legitymacji KCPZPO , to wtedy twoje komentarze będą mieć cokolwiek wspólnego z tzw. osądem ocennym , a nie tylko wypełnieniem roli członka innej organizacji partyjnej.Jakie ma kompetencje żeby zasiadać w zarządzie województwa? Może coś więcej napisalibyście?Ma legytymację KCPZPISS. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|