Nigdy nie był szefem lubelskiej Samoobrony.Samoobrona traktowała go jak wrzód na zdrowym ciele.Powszechnie nie lubiany.Dziwię się ,że teraz SLD dał się zbajerować.Czemu nie kandyduje z okręgu z Parczewem,podobno tam są jego korzenie(ale tam go znają).Ogólnie bardzo negatywna postać.Ta garść informacji dla ewentualnych wyborców.
|
|
Mandat poselski gwarantowany. Poparcie kółka organistów i miłośników T-34 to jest to! 32 lata czekałem na takie objawienie jak Borysiuk!....Ku.....wa, w jakim ja kraju żyję?
|
|
Te Boryś, weź ty sobie kandyduj w Naddniestrzu, Osetii czy innych republikach z kosmosu wziętych i nie denerwuj ludzi. Miałem głosować na SLD. Ale po tych "rewelacjach" nie ma mowy!!!!
|
|
Ludzi, to jest najlepszy kandydat. Trzeba go poprzeć dla dobra naszego regionu. Bolesław Borysiuk senatorem.
|
|
to jest szansa by właściwy człowiek był na właściwym miejscu.Przeczytajcie co on ma do powiedzenia i do zrobienia.To bardzo dobry polityk!
|
|
Pan Borysiuk Senatorem!Czas byśmy go wybrali!
|
|
głosujmy na Pana Borysiuka,sądzę,że jest dobry w tym co robi.
Takich Senatorów nam trzeba.
|
|
Zgadzam się by Borysiuk był senatorem!To,że nie był szefem w lubelskim,nic nie znaczy!
Nie wszyscy są Prezesami a znają się na robocie.To szansa dla Regionu!
Właśnie teraz oddajmy na niego głos.
|
|
ja też na niego zagłosuję.
|
|
to najlepszy kandydat na Senatora w tym regionie//
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|