Nie głosuję na przedstawicielkę Platformy Deweloperskiej.
|
|
nie ma na kogo glosowac
|
|
I po cholerę on jeździ jak jest koronowirus
|
|
ta zadne polskie myslenie i sprawy co on przedstawia a raczej takie na oszwabienie narodu. zaden Polak nie moze pomijac sprawy polskich rodzin co to trzeba pomagac pieniedzmi. jak ktos nie chce wyjechac a zyc na ojcowiznie to trzeba mu wyplacac kompensate na miare potrzeb co to by z motywowac do Chelma i Zamoscia. Ja i cala rodzina na Prezydenta dude!
|
|
Fajna ta sala z lustrem, od razu więcej ludzi na spotkaniu.
|
|
a przy biedroniu zablokowali komentarze - hipokryci
|
|
Bubel!
|
|
Tego Bosaka, Brauna, Korwin-Mikke to nie można słuchać.
|
|
Bosak przy PISie niebawem przerósł byś mistrza. Z powodu nihilisty Gowina. A przy targowicy nic nie wskórasz szkoda waszego czasu.
|
|
Onuca judzi! Szuka chętnych bycia pod berłem Rosji. иди ты Пиздец
|
|
@Niebawem mgr. Pod berłem Rosji to już prawie jesteśmy, bo pierwsza faza, czyli likwidacja sił zbrojnych, jest zakończona. Przy okazji: nawet nicka masz z błędem, gamoniu. Nic się Gowinowi reforma szkolnictwa wyższego nie udała, skoro tacy kończą pełne pięcioletnie.
|
|
Bosak na prezydenta ma niesamowitą wiedzę i rozsądek
|
|
Bosak może mówić i robić co chce, i tak na niego nie zagłosuję. Zwycięstwo konfederacji to byłaby prawdziwa katastrofa dla Polski i Polaków.
|
|
Prezydent nie może być długopisem , jak obecny dlatego głosuje na Bosaka zawsze merytoryczny
|
|
Przecieram oczy: DW podaje, że: "(...) prawie 2 mln zł z tytułu rekompensaty abonamentowej"? Kiedyś już w szkole uczyli odróżniać milion od miliarda, a teraz? .....
|
|
Jak można głosować na Pana Dude który podpisał 32 nowych podatków ... A potem łaskawie dadza 13 emetytom i 14 przed wyborami żeby głupi elektorat na nich zagłosował. Rozdawnictwo i cały socjalizm pisu a teraz juz nawet lewej strony nie daje mi wyboru i dlatego głosuje na Bosaka
|
|
Zabieraja polakom im ciężko zarobione pieniądze a potem łaskawie rozdaja żeby ludzie zagłosowali na pis i Pana dude.
|
|
kolejny pcha się do koryta
|
|
czy ktoś wyobraża sobie spotkanie Tramp vs Bosak
|
|
POD BIEDR0NIEM GEJEM KOMENTARZE WYLACZONE... DLACZEGO????
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|