a co na piechote to nie łaska
|
|
A CO CHŁOP MIAŁ FURMANKA PRZYJECHAĆ PRZECIE ON WŁADZA ODCZEPTA SIE ,ZAZDROŚCITA I TYLE
|
|
poje by jesteście!!! Szkoda wam nieuki, dali to jeżdżę!!!
|
|
NO WIESZ DO KOGO PISZESZ" PAN.B. TO PERSONA ŻE CHA CHA GDZIEŚ TAM Z POD ZAMOŚCIA CZY HRUBIESZOWA?.KIEDYŚ TO GO CO DNIA 2 RAZY WOZILI NA URZĘDY A TERAZ PIECHOTĄ MA CHODZIĆ (JAK W TEJ PIOSENCE "PIECHOTA DO LATA")JESIEŃ PRZECIE JESIEŃ. |
|
Moze siem chłop napił to już sam pojechać nie mógł,a co bedzie na piechote szedł??? strasznie się facet zblaznil.co to za odpowiedz?!wieś tańczy wieś śpiewa-zbłażnił psl-tacy wlaśnie prostaccy osobnicy zarzadzaja w urzedzie marszlkowskim.wiec jak ma byc w tym lublinie dobrze?!przynajmniej wiadomo na kogo jeszcze nie głosować.
|
|
a co to była za afera z jego córką???
|
|
Naprawdę dziennikarze nie mają się czym zająć? A co kogoś może obchodzić, czym przyjechał? Chyba są ważniejsze tematy w tym kraju niż kto i jakim autem się gdzieś tam zjawił? Może jeszcze zaczną sprawdzać, kto w jakiej bieliźnie chodzi i w jakim rozmiarze? Żenada!!!!!!! Lepiej się zająć problemami społecznymi i gospodarczymi!
|
|
Naprawdę dziennikarze nie mają się czym zająć? A co kogoś może obchodzić, czym przyjechał? Chyba są ważniejsze tematy w tym kraju niż kto i jakim autem się gdzieś tam zjawił? Może jeszcze zaczną sprawdzać, kto w jakiej bieliźnie chodzi i w jakim rozmiarze? Żenada!!!!!!! Lepiej się zająć problemami społecznymi i gospodarczymi!
|
|
"CO WOLNO WOJEWODZIE TO NIE TOBIE SMRODZIE !!!
Panie Bratkowski,swojego czasu pojechałem na ul.K. Wallenroda po kolegę z którym wybieraliśmy się na uroczystości pogrzebowe naszego kolegi. Rozładował mi się telefon komórkowy i nie miałem go czym przywołać,objeździłem wokół rejon... żadnego wolnego miejsca. W końcu postawiłem samochód w drugim rzędzie przy ulicy,naprzeciw kina.Kiedy wróciłem dosłownie po pięciu minutach,stali jeszcze przy nim strażnicy miejscy z propzycją 100 zł mandatu.Nie pomogły tłumaczenia,że....... , nie pomogły wieńce na tylnym siedzeniu. W końcu zdenerwowany bo spóźniny,zadałem pytanie coś w rodzaju Pańskiego ...TO CO MIAŁEM TEN SAMOCHÓD WZIĄĆ NA PLECY I PÓJŚĆ Z NIM DO BLOKU ? "...zagrozili,że skierują sprawę do Sądu Grodzkiego ...Amen
Zapłaciłem- bo tak nakazywało prawo.Nie miałem szans na szukanie zrozumienia w Mieście
w którym Pan zarządza.Chociaż jestem w stanie zrozumieć sytuację to dziwi mnie Pana postawa po fakcie."A CO MIAŁEM PÓJŚĆ NA PIECHOTĘ ?".........może ? mogę podpowiedzieć -są jeszcze taksówki na które pewnie Pana stać ?.Ja kiedy chodziłem do pośredniaka w poszukiwaniu pracy to za bilety MPK nikt mi nie zwracał.Chyba,że nie jest Pan zwolennikiem demokracji jak np.Łukaszenka czy Putin,to co innego ?
Im nikt nie śmiałby postawić takiego zarzutu,ale A.Merkel już tak.Pokumaj Urzędniku zanim coś palniesz.Lubelski Sąd cię uniewinni jak to zrobił w przypadku Kołodziej-Wnuk....ale czy wyborca też ????To już jest odrębne pytanie.
|
|
My miastowe chłopy piechotom nie bedziemy chodzic |
|
Nie chodzi o Bratkowskiego. Chodzi o sprawę. Skoro Urząd ma ISO to niech dyr Strojnowski wymyśli odpowiednią procedurę na wykorzystanie samochodów służbowych do celów innych niż służbowe i po sprawie. Chce ten lub ów jechać prywatnie do domciu, proszę bardzo wystarczy wypełnić druczek i później zapłacić 3zł/km. Na partyjne spotkanie w teren, proszę bardzo. Jakie to proste ... i skończyłyby się sensacje. Ale trzeba to wyregulować. Jak nie ma regulacji to każdy robi jak uważa.
|
|
prosze nie głosujta na tego chłopa!
|
|
Pesluchy czas wrócić do orki , wszyscy reprezentują jeden trend jak np. Krolikowska w pksie
|
|
wozić dupy to jest komu tylko robić ni ma kto platformo. jak chcesz wygrać wybory rozwiązać sejmiki natychmiast. potrzebne są jak pryszcz na du***. jest tu takie bizantyjskie rozpasanie, że wara opada. |
|
Tak to jest jak chłopek (ZSL to partia typowo chłopo-rolników) dostaje się na salony.ZSLowiec na wiec powinien przyjechać furmanką lub będąć na takim "stanowisku" - bryczką.A jeśli chciał przyszpanować i jeśli ma wlasne auto,to powinien przyjechać autem.Obciążyć tego czlowieka kosztami.Nasza "władza" lokalna do maksimum wykorzystuje swoje stanowiska.
Myślę,że wyborcy w najbliższych wyborach podziękują takim osobnikom i nie oddadzą głosow
|
|
w wyborach cwaniaczków trzeba zmusić do chodzenia na piechotę lub jazdy na swój koszt
|
|
Ano obchodzi. Bo gacie ma się własne a samochód to utrzymują podatnicy!!! |
|
Na mój gust może i latać samolotem,byleby z tego coś wynikało.To jest klasyczne czepianie się i szukanie sensacji.Sam osobiście uważam, że samorządowcy nie mają nic do powiedzenia ,ale powinni przebojem dobijać się w Warszawce o wsparcie dla regionu.Przy poparciu posłów może by i było coś z tego.Ale posłów zajmuje walka polityczna a nie sprawy regionu i wyborców,których reprezentują......!!!!!!!:-)))))))))))
|
|
Nie po to chłopki doszli do władzy aby nic z tego nie mieć! Stefan Kowalewski komendant straży łowieckiej w Urzedzie Wojewódzkim który stanowisko dostał po linii partyjnej nawet na polowania jedzie służbowym samochodem i jeszcze państwowego kierowcę zabiera. Bo przy ustrzeleniu zwierza pankomendant rąk brudził nie bedzie. Mieszka pod Chełmem i strażnicy z domu go zabierają i odwożą po "pracy" w której jedynie na komputerku pasjansa umie układać. Widać, ze skazani jesteśmy na opłacanie PSL-ekom wożenia dooopy za nazą kasę i opłacania innych rozrywek! Ps. Zapytajcie pana Bratkowskiego dlaczego jego miejscowość ma zamiar zmienić nazwę na "Kleszczele".
|
|
No pięknie! Ciekawe czy Dariusz Piątek ma taki tupet. Wydaje mi się, że z pewnością. Jak tak lekko poszło mu zdradzenie PO, to jazda służbowym w celach prywatnych to chleb powszedni.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|