Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Bratkowski przyjechał na wiec PSL służbowym autem

Utworzony przez icek, 15 listopada 2010 r. o 08:34
a co na piechote to nie łaska
Odpowiedz
A CO CHŁOP MIAŁ FURMANKA PRZYJECHAĆ PRZECIE ON WŁADZA ODCZEPTA SIE ,ZAZDROŚCITA I TYLE
Odpowiedz
poje by jesteście!!! Szkoda wam nieuki, dali to jeżdżę!!!
Odpowiedz
icek napisał:
NO WIESZ DO KOGO PISZESZ" PAN.B. TO PERSONA ŻE CHA CHA GDZIEŚ TAM Z POD ZAMOŚCIA CZY HRUBIESZOWA?.KIEDYŚ TO GO CO DNIA 2 RAZY WOZILI NA URZĘDY A TERAZ PIECHOTĄ MA CHODZIĆ (JAK W TEJ PIOSENCE "PIECHOTA DO LATA")JESIEŃ PRZECIE JESIEŃ.
Odpowiedz
Moze siem chłop napił to już sam pojechać nie mógł,a co bedzie na piechote szedł??? strasznie się facet zblaznil.co to za odpowiedz?!wieś tańczy wieś śpiewa-zbłażnił psl-tacy wlaśnie prostaccy osobnicy zarzadzaja w urzedzie marszlkowskim.wiec jak ma byc w tym lublinie dobrze?!przynajmniej wiadomo na kogo jeszcze nie głosować.
Odpowiedz
a co to była za afera z jego córką???
Odpowiedz
Naprawdę dziennikarze nie mają się czym zająć? A co kogoś może obchodzić, czym przyjechał? Chyba są ważniejsze tematy w tym kraju niż kto i jakim autem się gdzieś tam zjawił? Może jeszcze zaczną sprawdzać, kto w jakiej bieliźnie chodzi i w jakim rozmiarze? Żenada!!!!!!! Lepiej się zająć problemami społecznymi i gospodarczymi!
Odpowiedz
Naprawdę dziennikarze nie mają się czym zająć? A co kogoś może obchodzić, czym przyjechał? Chyba są ważniejsze tematy w tym kraju niż kto i jakim autem się gdzieś tam zjawił? Może jeszcze zaczną sprawdzać, kto w jakiej bieliźnie chodzi i w jakim rozmiarze? Żenada!!!!!!! Lepiej się zająć problemami społecznymi i gospodarczymi!
Odpowiedz
"CO WOLNO WOJEWODZIE TO NIE TOBIE SMRODZIE !!! Panie Bratkowski,swojego czasu pojechałem na ul.K. Wallenroda po kolegę z którym wybieraliśmy się na uroczystości pogrzebowe naszego kolegi. Rozładował mi się telefon komórkowy i nie miałem go czym przywołać,objeździłem wokół rejon... żadnego wolnego miejsca. W końcu postawiłem samochód w drugim rzędzie przy ulicy,naprzeciw kina.Kiedy wróciłem dosłownie po pięciu minutach,stali jeszcze przy nim strażnicy miejscy z propzycją 100 zł mandatu.Nie pomogły tłumaczenia,że....... , nie pomogły wieńce na tylnym siedzeniu. W końcu zdenerwowany bo spóźniny,zadałem pytanie coś w rodzaju Pańskiego ...TO CO MIAŁEM TEN SAMOCHÓD WZIĄĆ NA PLECY I PÓJŚĆ Z NIM DO BLOKU ? "...zagrozili,że skierują sprawę do Sądu Grodzkiego ...Amen Zapłaciłem- bo tak nakazywało prawo.Nie miałem szans na szukanie zrozumienia w Mieście w którym Pan zarządza.Chociaż jestem w stanie zrozumieć sytuację to dziwi mnie Pana postawa po fakcie."A CO MIAŁEM PÓJŚĆ NA PIECHOTĘ ?".........może ? mogę podpowiedzieć -są jeszcze taksówki na które pewnie Pana stać ?.Ja kiedy chodziłem do pośredniaka w poszukiwaniu pracy to za bilety MPK nikt mi nie zwracał.Chyba,że nie jest Pan zwolennikiem demokracji jak np.Łukaszenka czy Putin,to co innego ? Im nikt nie śmiałby postawić takiego zarzutu,ale A.Merkel już tak.Pokumaj Urzędniku zanim coś palniesz.Lubelski Sąd cię uniewinni jak to zrobił w przypadku Kołodziej-Wnuk....ale czy wyborca też ????To już jest odrębne pytanie.
Odpowiedz
icek napisał:
My miastowe chłopy piechotom nie bedziemy chodzic
Odpowiedz
Nie chodzi o Bratkowskiego. Chodzi o sprawę. Skoro Urząd ma ISO to niech dyr Strojnowski wymyśli odpowiednią procedurę na wykorzystanie samochodów służbowych do celów innych niż służbowe i po sprawie. Chce ten lub ów jechać prywatnie do domciu, proszę bardzo wystarczy wypełnić druczek i później zapłacić 3zł/km. Na partyjne spotkanie w teren, proszę bardzo. Jakie to proste ... i skończyłyby się sensacje. Ale trzeba to wyregulować. Jak nie ma regulacji to każdy robi jak uważa.
Odpowiedz
prosze nie głosujta na tego chłopa!
Odpowiedz
Pesluchy czas wrócić do orki , wszyscy reprezentują jeden trend jak np. Krolikowska w pksie
Odpowiedz
Gość napisał:
prosze nie głosujta na tego chłopa!
wozić dupy to jest komu tylko robić ni ma kto platformo. jak chcesz wygrać wybory rozwiązać sejmiki natychmiast. potrzebne są jak pryszcz na du***. jest tu takie bizantyjskie rozpasanie, że wara opada.
Odpowiedz
Tak to jest jak chłopek (ZSL to partia typowo chłopo-rolników) dostaje się na salony.ZSLowiec na wiec powinien przyjechać furmanką lub będąć na takim "stanowisku" - bryczką.A jeśli chciał przyszpanować i jeśli ma wlasne auto,to powinien przyjechać autem.Obciążyć tego czlowieka kosztami.Nasza "władza" lokalna do maksimum wykorzystuje swoje stanowiska. Myślę,że wyborcy w najbliższych wyborach podziękują takim osobnikom i nie oddadzą głosow
Odpowiedz
w wyborach cwaniaczków trzeba zmusić do chodzenia na piechotę lub jazdy na swój koszt
Odpowiedz
xxxxxxx napisał:
Ano obchodzi. Bo gacie ma się własne a samochód to utrzymują podatnicy!!!
Odpowiedz
Na mój gust może i latać samolotem,byleby z tego coś wynikało.To jest klasyczne czepianie się i szukanie sensacji.Sam osobiście uważam, że samorządowcy nie mają nic do powiedzenia ,ale powinni przebojem dobijać się w Warszawce o wsparcie dla regionu.Przy poparciu posłów może by i było coś z tego.Ale posłów zajmuje walka polityczna a nie sprawy regionu i wyborców,których reprezentują......!!!!!!!:-)))))))))))
Odpowiedz
Nie po to chłopki doszli do władzy aby nic z tego nie mieć! Stefan Kowalewski komendant straży łowieckiej w Urzedzie Wojewódzkim który stanowisko dostał po linii partyjnej nawet na polowania jedzie służbowym samochodem i jeszcze państwowego kierowcę zabiera. Bo przy ustrzeleniu zwierza pankomendant rąk brudził nie bedzie. Mieszka pod Chełmem i strażnicy z domu go zabierają i odwożą po "pracy" w której jedynie na komputerku pasjansa umie układać. Widać, ze skazani jesteśmy na opłacanie PSL-ekom wożenia dooopy za nazą kasę i opłacania innych rozrywek! Ps. Zapytajcie pana Bratkowskiego dlaczego jego miejscowość ma zamiar zmienić nazwę na "Kleszczele".
Odpowiedz
No pięknie! Ciekawe czy Dariusz Piątek ma taki tupet. Wydaje mi się, że z pewnością. Jak tak lekko poszło mu zdradzenie PO, to jazda służbowym w celach prywatnych to chleb powszedni.
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...