Pani Witek pani rząd nie cierpi UE ale euro nie gardzi może wy też zrezygnujcie z unijnej kasy albo wprowadźcie do wszystkich rodzajów plusów jeden jedyny warunek popieranie i głosowanie na PiS podpisany przez swojego proboszcza
|
|
Czyli Pani Marszałek jako adwersarz PO nie powinna jeździć po drogach przez nich zbudowanych ?
|
|
cyt. ,,te pieniądze im się po prostu należą'' !!
|
|
500+ wezmę, 300+ też oczywiście wezmę a na PIS I TAK NIGDY NIE ZAGŁOSUJĘ
|
|
Pani Witek. Jeśli tak pani stawia sprawę, to proszę nie pobierać podatków od tych, którzy głosują na PiS. Zobaczymy, ilu popleczników wam zostanie. I to nie od rządu PiS bierzemy to 500+ - to są nasze pieniądze, nie wasze. Jak pani to zrozumie, to może pani znowu się wypowiadać, a jak nie, to morda w kubeł, bo nie dorosła pani do tego, żeby się wypowiadać na temat Polek i Polaków. Odpowiadam w sposób nieparlamentarny, bo tak chamskich słów z ust marszałka Sejmu, to już dawno nie słyszałem, więc skoro wolno pani, to wolno i mi, który panią pośrednio utrzymuję. Terlecki też bywa dobry, ale pani przekroczyła naprawdę grubą granicę. Rodacy! Czas wypieprzyć ten grubiański PiS na śmietnik historii!!!
|
|
Wypowiedź ponoć drugiej osoby w kraju jest na tak niskim poziomie , że aż żenująca i nie warto komentować . Dodam tylko , że rządzący sami się ośmieszają nie trzeba im pomagać .
|
|
Kobieta jest po prostu żałosna! Ale oni wszyscy są ludźmi nieetycznymi!
|
|
Elektorat Pis to głównie rolnicy emeryci renciści jakaś grupa tzw inteligencji katolickiej czyli w ogromnej mierze Ci którzy biorą a nie dają. Wystarczy żeby elektorat Pis sam sfinansował swoje pomysły. Dziś to elektorat opozycji utrzymuje Pis. To ludzie którzy w ogromnej większości nie rozumieją dzisiejszej Polski marzą o tym jak było za Gierka. Chcą powrotu PRL jednowładztwa braku dyskusji oglądają dziennik tv tak jak to robili w latach 60, 70 tych czy 80tych. To mega roszczeniowa grupa której się należy. To społecznie niereformowalna grupa i nikt ani nic tego nie zmieni. Pis to pokazał że tu liczą się niskie pobudki. Wystarczy rzucić kasę i nie liczą się żadne wartości. To szerokie pokolenie wychowane w szkołach gdy na ścianach wisiały portrety Bieruta czy Gomułki a 1 sekretarz PZPR wszystko załatwiał.
|
|
... a kopaczka miała wam dać 500+ buahahahaaaa :)
|
|
Social w USA nabiera rozpędu. Wujek Biden (lewak od nordstrream2 putinka i szkopów)daj e “amerykańskie 500+”.... donaldinio w czarnej dooo
|
|
" A ja myślę, że warto by się było unieść honorem i od tego "wrednego" rządu PiS-u tego nie brać. A bierzecie, bierzecie. Bez żadnych skrupułów " pani Witek nie głosuję na pis wręcz się brzydzę tą zorganizowaną grupą , proszę unieść się honorem /wiem wymagam niemożliwego/ i nie pobierać ode mnie podatku
|
|
najwięcej biorą te rozczeniowe kodziarskie ś.... - bez honoru
|
|
... a kopaczka miała wam dać 500+ buahahahaaaa :)Jak już to Kopacz ! , kopaczka to Cie " płodzie rolny o znikomej zawartości cukru" z ziemi wykopała |
|
Poseł PO chce wstrzymania 500 Plus dla niezaszczepionych.... jaki on mądry :)
|
|
Nie lubie Gronkiewicz-Waltz, ale powiedziała to co Korwin mówi od dawna, rząd nic nie da, bo nic nie ma. To co rozdaje to nasze.
|
|
Poseł PO chce wstrzymania 500 Plus dla niezaszczepionych.... jaki on mądry :)I bardzo dobrze /jak mają honor powinni zrezygnować z pieniędzy od zaszczepionych/ , przypomnieć Ci jak tu na forum "krzyczałeś" że Janda "ukradła " szczepionki ? |
|
Social w USA nabiera rozpędu. Wujek Biden (lewak od nordstrream2 putinka i szkopów)daj e “amerykańskie 500+”.... donaldinio w czarnej doooA to ciekawe co piszesz. Joe Biden, drugi w historii USA katolik w białym domu, z jedyną żoną całe życie, to "lewak". Natomiast przedstawicielem prawicy, godnym naśladowania jest taki Kurski, wielokrotny rozwodnik, po unieważnieniu ślubu kościelnego, Marta kaćzyńska, która sama nie do końca wie, z kim ma które dziecko, radny z Bydgoszczy maltretujący i znęcający się nad żoną, czy wójt ciągnący psa za samochodem. Czego nie rozumiecie? XD |
|
Social w USA nabiera rozpędu. Wujek Biden (lewak od nordstrream2 putinka i szkopów)daj e “amerykańskie 500+”.... donaldinio w czarnej doooW czarnej doopie, to nagle znalazł się twój PiS, bo skończyła się przyjaźń z Ameryką. Został wam już tylko Orban i Łukaszenka. |
|
najwięcej biorą te rozczeniowe kodziarskie ś.... - bez honoruMatołku, roszczeniowy, to jest elektroat PiSu i kler. |
|
Wiem, że zaojrolewacy muszą przybijać zółwiki z ruskim gollumem (Tu-154) ... tak to jest z targowicą.Social w USA nabiera rozpędu. Wujek Biden (lewak od nordstrream2 putinka i szkopów)daj e “amerykańskie 500+”.... donaldinio w czarnej doooW czarnej doopie, to nagle znalazł się twój PiS, bo skończyła się przyjaźń z Ameryką. Został wam już tylko Orban i Łukaszenka. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|