Z tego wiadomo, że jakieś doświadczenie w tym zakresie maKrzysztof Michałkiewicz ma 66 lat. Był posłem na Sejm V, VI, VII i VIII kadencji. Od 31 października 2005 do 5 maja 2006 sprawował urząd ministra pracy i polityki społecznej w rządzie Kazimierza Marcinkiewicza. W 2015 r. został sekretarzem stanu w Ministerstwie Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej w rządzie Beaty Szydło, a następnie w rządzie Mateusza Morawieckiego. Objął także funkcję pełnomocnika rządu ds. osób niepełnosprawnych. Z wykształcenia jest socjologiem. Na początku lat 80. wstąpił do NSZZ "Solidarność". Pracował w Zarządzie Regionu NSZZ "Solidarność" w Lublinie, był redaktorem "Biuletynu Informacyjnego". Za udział w strajku WSK Świdnik został aresztowany i skazany na 2,5 roku więzienia. W latach 1982-1983 przebywał w zakładach karnych w Lublinie, Łodzi, Łęczycy i Hrubieszowie.Zanim zaczniesz stawiać zarzuty, uzupełnij swoją wiedzę mały zawistny człowieczku: Joanna Mucha miała wykształcenie ekonomiczne, ale ze sportem też miała wiele wspólnego bo trenowała karate shotokan (niebieski pas) a były poseł Michałkiewicz z czego jest znany?A dlaczego prezesem tak ważnej instytucji zostaje polityk, który sie na tym nie zna? Gorzej niż za pzpr, tylko upartyjnienie daje możliwość awansu.Rozumiem, że Joanna Mucha znała się na sporcie, gdy Tusk powołał ją na stanowisko ministra sportu?! Czyli wtedy też było gorzej niż za PZPR? W sumie to sporo w tym racji, bo PO-wska władza wyrządziła Polsce dużo szkód.
|
|
Na śmietnik polityczny z dziadem.
|
|
do władzy to dorodne i płodne, w pewnym wieku zabroniłbym kandydować, takie to nieeleganckie
|
|
wyborcy pokazali staremu dinozaurowi fakulca to ta kacza sekta go znowu przytulila bbrrrrr
|
|
Nierób , ignorant i patentowany 'spychacz "
|
|
Tak lewactwo nagłaśnia walkę z mową nienawiści . Sami są wielkim żrudłem POdłości. Kidy prezydent żuk uszanuje wyrok sądowy?. I wykona to co obiecał?.
|
|
ojczyzna dojna upomniała sie o tem świętom osobem, w nowym rozdaniu już słychać chrumkanie i radosne malskanie w korytkach ,czy o tym wspominał nasz prezydentopodobny w swoim tradycyjnie wywrzeszczanym przemówieniu?
|
|
Powiem tak mi czysto po ludzku zabrakło podziękowania za te głosy wyborców. Przegrać trzeba potrafić. Pan Michalkiewicz jednak klasy nie ma. Poza tym przegrać w bastionie PIS gdzie poparcie jest rzędu 60% to sztuka, jak nieudolnym trzeba być. I za to wszystko zostaje prezesem w PFRON. Litości.... On powinien dobrowolna abdykować i głowę popiołem posypać. Zero klasy facet ma.
|
|
Przecież ten człowiek od lat pracuje w polityce społecznej! 5 lat był pełnomocnikiem rządu dla osób niepełnosprawnych. Sorry, ale jak to nie są kwalifikacje to kto ma je niby? pani z warzywniaka?!ale nie był jeszcze pełnomocnikiemnocnikiem rządu d/s indian ,tylko szkoda ,że jest starym dziadem,bo mógłby jeszcze tęstarszą niemote z żoliborza wyp... na księżyc |
|
Powiem tak mi czysto po ludzku zabrakło podziękowania za te głosy wyborców. Przegrać trzeba potrafić. Pan Michalkiewicz jednak klasy nie ma. Poza tym przegrać w bastionie PIS gdzie poparcie jest rzędu 60% to sztuka, jak nieudolnym trzeba być. I za to wszystko zostaje prezesem w PFRON. Litości.... On powinien dobrowolna abdykować i głowę popiołem posypać. Zero klasy facet ma.nawet zakaźna tępota moherów nie pomogła,60% to duzo ,kto to bedzie leczył na łeb? |
|
Tak lewactwo nagłaśnia walkę z mową nienawiści . Sami są wielkim żrudłem POdłości. Kidy prezydent żuk uszanuje wyrok sądowy?. I wykona to co obiecał?.Zrobi to co obiecał - to znaczy zamknie cie z powroten w abramówku skad uciekłeś jak był robiony obchod. |
|
czy wam naprawdę wydaje się że rząd PiSu będzie rozdawał stołki tym z PO? Gdy rządziło PO stołki też rozdawało swojakom-tak jest w polityce.Wiadomo dojna zmiana - nie chodzi o rozdawanie stołkow tylko o odstawienie na bok człowieka, który nawet w mateczniku pisu dostał czerwona kartke. Widac gdzie pisdzielce maja głos ludu |
|
Taaa, to doswiadczenie z ostatnich pozycji może sie najbardziej przydac jak juz ta pislamska sekte oderwie sie od koryta.Z tego wiadomo, że jakieś doświadczenie w tym zakresie maKrzysztof Michałkiewicz ma 66 lat. Był posłem na Sejm V, VI, VII i VIII kadencji. Od 31 października 2005 do 5 maja 2006 sprawował urząd ministra pracy i polityki społecznej w rządzie Kazimierza Marcinkiewicza. W 2015 r. został sekretarzem stanu w Ministerstwie Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej w rządzie Beaty Szydło, a następnie w rządzie Mateusza Morawieckiego. Objął także funkcję pełnomocnika rządu ds. osób niepełnosprawnych. Z wykształcenia jest socjologiem. Na początku lat 80. wstąpił do NSZZ "Solidarność". Pracował w Zarządzie Regionu NSZZ "Solidarność" w Lublinie, był redaktorem "Biuletynu Informacyjnego". Za udział w strajku WSK Świdnik został aresztowany i skazany na 2,5 roku więzienia. W latach 1982-1983 przebywał w zakładach karnych w Lublinie, Łodzi, Łęczycy i Hrubieszowie.Zanim zaczniesz stawiać zarzuty, uzupełnij swoją wiedzę mały zawistny człowieczku: Joanna Mucha miała wykształcenie ekonomiczne, ale ze sportem też miała wiele wspólnego bo trenowała karate shotokan (niebieski pas) a były poseł Michałkiewicz z czego jest znany?A dlaczego prezesem tak ważnej instytucji zostaje polityk, który sie na tym nie zna? Gorzej niż za pzpr, tylko upartyjnienie daje możliwość awansu.Rozumiem, że Joanna Mucha znała się na sporcie, gdy Tusk powołał ją na stanowisko ministra sportu?! Czyli wtedy też było gorzej niż za PZPR? W sumie to sporo w tym racji, bo PO-wska władza wyrządziła Polsce dużo szkód. |
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|