Nagle przypomniał sobie cwaniaczek o istnieniu takiego miasta jak Lublin i Łuków. Niech ten "typek' lepiej usunie plakaty wyborcze wiszące w niedozwolonych miejscach bo są ich setki!!! Nie wspomnę o plakatach walających się na trawnikach.
WYBORCY PAMIĘTAJCIE KTO ZAŚMIECIŁ NASZE MIASTO A OBOWIĄZUJĄCE PRZEPISY MA W GŁĘBOKIM POWAŻANIU!!!
PS. Gdzie jest Straż Miejska?! Może komendant SM wreszcie ruszy swoje du..psko i się przejedzie po Lublinie. Wtedy zobaczy jaki jest syf i samowolka a jego ludzie nic z tym nie robią.
|
|
Skargi z żądaniami usunięcia niewłaściwie umieszczonych plakatów można kierować:
ck@cezarykucharski.pl
lub
ulabancerz@cdf.lukow.pl
|
|
wczoraj Hetman mówił w debacie w TVP o "świetlikach", to i Kucharski podchwycił
|
|
Ja stawiam na :
http://www.youtube.com/WojtekWilkTV?gl=PL&hl=pl#p/a/u/0/iUakAHqe7PU
|
|
ILE TRZEBA MIEĆ W SOBIE PAJACA BY STARAĆ SIĘ O KORYTKO W SEJMIE. NIE WAŻNE JEST TO CO MÓWIĘ,CZY Z SENSEM, CO MAM DO ZAOFEROWANIA POLAKOM, WAŻNE JAK UMIEM SKUTECZNIE PAJACOWAĆ!!A TO Z KOLEGAMI W MARYNARKACH, NAŁOŻYMY KASKI I BĘDZIEMY PRZED KAMERAMI ŁOPATKAMI PIASEK SYPAĆ DO TACZKI, A TO POSKACZEMY Z PIŁKĄ,A TO PRZETNIEMY PIĘĆ RAZY WSTĘGĘ NA DRODZE KTÓRA KOŃCZY SIĘ W POLU,A TO POKAŻEMY SIĘ Z CÓRKAMI!!NIE WAŻNE JAKA JEST WARTOŚĆ MERYTORYCZNA,WAŻNE BY ZŁAPAĆ NA TO TAKICH IDIOTÓW JAK JA I DOSTAĆ UPRAGNIONY STOŁEK, A POTEM TO JUŻ KASA,DALSZE POSADKI I KOLEDZY KTÓRZY DO EMERYTURY NIE OPUSZCZĄ W BIEDZIE!!TO JEST POLSKA POLITYKA I JEJ MIERNI PRZEDSTAWICIELE!!I ZDZIWIENIE,ŻE POLSKA JEST PRZEZ KAŻDYCH OLEWANA, ŚMIEJĄ SIĘ Z NAS,Z NASZEJ CIEMNOTY, PROSTACTWA!!POLECAM WIKILeaks!
|
|
Ten twój Wilk niech też pousuwa plakaty, których też pełno wisi w niedozwolonych miejscach |
|
Ta łachudra ma czelność happeningi robić! Cale miasto zaje*ane w jego obrzydliwej mordzie na ogromnych plakatach, zasłaniających widoczność miedzy innymi na ul. Jana Pawła II gdzie zginął rowerzysta. Ludzie w mieście mają już dość i na pewno na wyborach dadzą o tym znać i was, śmierdzących obrzydliwców przepędzą jak najdalej stąd!
|
|
Matoły w piłkę grają i lubelszczyznę maniacką zachwalają,a potem do parlamentu się pchają.
|
|
Jakoś sobie nie przypominam żeby pan miał kiedykolwiek jakieś związki z Lublinem i regionem oprócz pochodzenia. Ostrzegam panie i panowie przed wyrzucaniem głosów w błoto na takich ludzi jak Kucharski.
|
|
Panie Kucharski proszę mi powiedzieć co wie pan na temat Lubelszczyzny ich mieszkańców jakie mają bolączki problemy,z jakim trudnościami boryka się Lubelszczyzna czego brakuje z czym trzeba walczyć ,co zrobić aby powstały nowe miejsca pracy na Lubelszczyźnie itp itp .Odnoszę wrażenie ze robi pan z siebie totalnego deb***a startując w nie swoim mieście nie znając lokalnych problemów.Drodzy wyborcy macie przykład jak partie rządzące robią z nas idiotów wystawiając jakiś pacanów którzy nie maja bladego pojęcia o regionach których startują.Mój głos na pewno pójdzie na kandydata który mieszkai żyje w moim mieście.
|
|
A co w godzinach pracy na konferencji robiła Pani Wicewojewoda i członek Zarządu? Czy podatnicy mają płacić za ich lanserstwo? To jest nie etyczne.
|
|
Warto głosowac na człowieka Cezarego Kucharskiego medialnego ktorego zna cała Polska sportowa a nie na ciepłe KLUCHY ,on wraz
Hetmanem i innymi posłami jest w stanie więcej załatwic niz całe PIS czy SLD.
|
|
... a skąd Pan przybył Panie CK, kto Pana tak wysoko na liście umieścił? co Pan robił oprócz kopania? i ten lans Paniwicewoj..., która na szczęście odpadła... inni pracują każdego dnia, pomagają, współpracują... skąd się biorą jacy tacy...
|
|
Cezary Kucharski pochodzi z Łukowa. Bardzo dobry piłkarz, inteligentny gość. Ma mój głos.
|
|
Ja stawiam na PIS na Elę Kruk, tylko prawdziwi Polacy powinni rządzić naszym krajem
http://www.youtube.com/watch?v=_xPeZqN5HYU&feature=related
|
|
Szybciej dostaniesz czerwoną kartkę i wyjdziesz z gry niż ci się zdaje.Z twoimi doświadczeniami to lepiej zajmij się szkoleniem młodzików w Łukowie.
|
|
Ja bym mu dał szansę; coś tam coś tam przecież potrafi
|
|
DLA MĄDRYCH I INTELIGENTNYCH (NIEWIELKIEJ GARSTKI SPOŁECZEŃSTWA!!!).http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4Tv1dd26frg
|
|
Ciekawa aplikacja umożliwiającej ustalenie pozycji innego użytkownika telefonu. Wejdź na strone: radar.latwy.pl
Następnie wypełnij obydwa pola i kliknij "szukaj numer"
a zobaczysz gdzie jest i co robi.
Dokładność pomiaru do 150cm.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|