tylko teraz pytanie, czy będzie miał odwagę stanąć przed sądem czy zasłoni się immunitetem
|
|
#MUREMzaCzarnkiem!!!
|
|
Tia... 10k zebrane w wyniku "spontanicznej zbiórki" na dziwną akcję przeciwko politykowi z trzeciego garnituru, kiedy 99% zbiórek na naprawdę istotne cele nie jest w stanie zgromadzić nawet paruset złotych. Podstawowym "grzechem" Czarnka było nadepnięcie na odcisk dewelo-oligarchii lubelskiej i w tym upatrywałbym źródła finansowego "sukcesu" tej hucpy.
|
|
Politycy muszą ważyc każde słowo a nie obrażać i ubliżać porządnym obywatelom tego kraju . Dość tego !!!!!!
|
|
Na takich zbiórkach najłatwiej golić frajerów, dziwnym trafem większość z nich to opozycja, wpłacili na seicento którego nigdy nie było zobaczymy co będzie teraz :)
|
|
Wiecie co? Każdy kto jest za tym, żeby homoseksualiści i lesbijki wychowywali nie swoje - podkreślam - NIE SWOJE DZIECI jest albo zindoktrynowany w sposób przerażająco płytki i absurdalny wręcz albo jest zwyczajnie niedokształcony. Dwóch tatusiów lub dwie mamusie to jest normalne? A może jeden z tatusiów będzie śmigał przebrany w damskie ciuszki i ktoś powie, że to jest ok? Jeśli chcą wychowywać dzieci i mieć równe prawa ze związkami heteroseksualnymi to niech zaczną rodzić swoje własne dzieci, wówczas będą społecznie pożyteczni. Tyle w temacie. Ja sobie nie życzę, żeby ktokolwiek na siłę mówił mojemu dziecku, że jeśli będzie wolało osoby tej samej płci to wszytko jest w porządku. Nie jest w porządku i propagowanie homoseksualizmu uważam, za społecznie niewłaściwe.
|
|
Można przyjąć, że oskarżany wpadł we własne sidła, by wystarczyło zgodnie z przedwyborczymi deklaracjami PiS haniebny postkomunistyczny art. 212 wykreślić z kodeksu karnego, a pozwu by nie było. Może jedynie wchodziłoby w rachubę wyzwanie na pojedynek, co ze względu na drugą stronę i tak by się pewnie nie odbyło.
|
|
Wiecie co? Każdy kto jest za tym, żeby homoseksualiści i lesbijki wychowywali nie swoje - podkreślam - NIE SWOJE DZIECI jest albo zindoktrynowany w sposób przerażająco płytki i absurdalny wręcz albo jest zwyczajnie niedokształcony. Dwóch tatusiów lub dwie mamusie to jest normalne? A może jeden z tatusiów będzie śmigał przebrany w damskie ciuszki i ktoś powie, że to jest ok? Jeśli chcą wychowywać dzieci i mieć równe prawa ze związkami heteroseksualnymi to niech zaczną rodzić swoje własne dzieci, wówczas będą społecznie pożyteczni. Tyle w temacie. Ja sobie nie życzę, żeby ktokolwiek na siłę mówił mojemu dziecku, że jeśli będzie wolało osoby tej samej płci to wszytko jest w porządku. Nie jest w porządku i propagowanie homoseksualizmu uważam, za społecznie niewłaściwe.Współczuję Twoim (przyszłym) dzieciom... |
|
Pomnik z wizerunkiem Czarnej Madonny w Bredzie został zniszczony i zdewastowany lewackim hasłem "BLM" (blacklivesmatter).
Zdewastowana przez lewaków mozaika Madonny poświęcona jest polskim żołnierzom generała Maczka, który wyzwolił miasto w 1944 r. Od niemieckich hitlerowskich nazistów. - Co działo by się w Polsce gdyby lewicowe platforma zsl i sld wygrałli w 2015 a w Lublinie zgodnie z podpisaną deklaracją P0jawili się pontoniarze z rozdzielnika Angeli????
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|