Tępy, katolski ajatollach ! Czarnek wracaj do swojego rodzinnego Koła, może zostaniesz tam ministrantem, bo tylko do tego się nadajesz, chociaż i to wątpliweJuż za stary, w dodatku wyrośnięty. Więc racej nie w typie proboszcza. XD
|
|
"Mądrości" pana Czarnka przyjąłbym z lekkim rozbawieniem gdyby nie był wykładowcą mojej niegdysiejszej Alma Mater. Stopień intelektualnej degradacji tak zacnej uczelni jest wręcz przerażający! I pomyśleć tylko, że całe zło rozpoczęło się z momentem przemian ustrojowych kraju! Kto jeszcze pamięta tłumy na wykładach naszego kochanego profesora Władysława Bartoszewskiego lub zajęć z ks. prof. Kamińskim czy też prof. Ewą Deptułą? Każda z wymienionych przeze mnie osób (w przeciwieństwie do pana Czarnka) posługiwała się językami obcymi w sposób doskonały, a nie tylko komunikatywny pozwalający, li tylko i wyłącznie, umówić się na herbatę!
|
|
oooo le le le o jo jo jojCzy jest z nami moderator? |
|
Konstytucja daje prawo rodzicom i nakłada na nich obowiązek wychowania małolata. Ale to nie podoba się tym, dla których bohaterem młodzieżowym nadal jest niejaki Pawka Morozow. Wcale to nie dziwne.
|
|
Konstytucja daje prawo rodzicom i nakłada na nich obowiązek wychowania małolata. Ale to nie podoba się tym, dla których bohaterem młodzieżowym nadal jest niejaki Pawka Morozow. Wcale to nie dziwne.Obowiązek zostanie spełniony także wówczas, gdy rodzice dzieciom nie będą wciskać tej religijnej ciemnoty, zwłaszcza w PiSowskim wydaniu. |
|
Czyli Pawka Morozow jest ok? :):):) To znaczący konkret w twojej wypowiedzi.Konstytucja daje prawo rodzicom i nakłada na nich obowiązek wychowania małolata. Ale to nie podoba się tym, dla których bohaterem młodzieżowym nadal jest niejaki Pawka Morozow. Wcale to nie dziwne.Obowiązek zostanie spełniony także wówczas, gdy rodzice dzieciom nie będą wciskać tej religijnej ciemnoty, zwłaszcza w PiSowskim wydaniu. |
|
Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że jest OK. Po drugie nie wiem, co ten przykład przez ciebie podany ma wspólnego z tematemCzyli Pawka Morozow jest ok? :):):) To znaczący konkret w twojej wypowiedzi.Konstytucja daje prawo rodzicom i nakłada na nich obowiązek wychowania małolata. Ale to nie podoba się tym, dla których bohaterem młodzieżowym nadal jest niejaki Pawka Morozow. Wcale to nie dziwne.Obowiązek zostanie spełniony także wówczas, gdy rodzice dzieciom nie będą wciskać tej religijnej ciemnoty, zwłaszcza w PiSowskim wydaniu. |
|
Zaraz, zaraz...? Ale to ty nazwałeś mnie "idiotą" i "matołem"...? Więc...?
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|