Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Tępy, katolski ajatollach ! Czarnek wracaj do swojego rodzinnego Koła, może zostaniesz tam ministrantem, bo tylko do tego się nadajesz, chociaż i to wątpliwe
 Już za stary, w dodatku wyrośnięty. Więc racej nie w typie proboszcza. XD
Odpowiedz
"Mądrości" pana Czarnka przyjąłbym z lekkim rozbawieniem gdyby nie był wykładowcą mojej niegdysiejszej Alma Mater. Stopień intelektualnej degradacji tak zacnej uczelni jest wręcz przerażający! I pomyśleć tylko, że całe zło rozpoczęło się z momentem przemian ustrojowych kraju! Kto jeszcze pamięta tłumy na wykładach naszego kochanego profesora Władysława Bartoszewskiego lub zajęć z ks. prof. Kamińskim czy też prof. Ewą Deptułą? Każda z wymienionych przeze mnie osób (w przeciwieństwie do pana Czarnka) posługiwała się językami obcymi w sposób doskonały, a nie tylko komunikatywny pozwalający, li tylko i wyłącznie, umówić się na herbatę!
Odpowiedz
oooo le le le o jo jo joj
 Czy jest z nami moderator?
Odpowiedz
Konstytucja daje prawo rodzicom i nakłada na nich obowiązek wychowania małolata. Ale to nie podoba się tym, dla których bohaterem młodzieżowym nadal jest niejaki Pawka Morozow. Wcale to nie dziwne.
Odpowiedz
Konstytucja daje prawo rodzicom i nakłada na nich obowiązek wychowania małolata. Ale to nie podoba się tym, dla których bohaterem młodzieżowym nadal jest niejaki Pawka Morozow. Wcale to nie dziwne.
Obowiązek zostanie spełniony także wówczas, gdy rodzice dzieciom nie będą wciskać tej religijnej ciemnoty, zwłaszcza w PiSowskim wydaniu.
Odpowiedz
Obowiązek zostanie spełniony także wówczas, gdy rodzice dzieciom nie będą wciskać tej religijnej ciemnoty, zwłaszcza w PiSowskim wydaniu.
 Czyli Pawka Morozow jest ok? :):):) To znaczący konkret w twojej wypowiedzi.
Odpowiedz
Czyli Pawka Morozow jest ok? :):):) To znaczący konkret w twojej wypowiedzi.
Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że jest OK. Po drugie nie wiem, co ten przykład przez ciebie podany ma wspólnego z tematem
Odpowiedz
Zaraz, zaraz...? Ale to ty nazwałeś mnie "idiotą" i "matołem"...? Więc...?
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...