PALIKOT MALPIKI NA ULICY CHLAL I CO ???
|
|
... a ten "sedzia" bez spodni pod hotelem? Zyje?
|
|
Bo to pijak i złodziej bo każdy pijak to złodziej.
|
|
Szefem struktur będzie Juszczak
|
|
...uważam to za wielki skandal podważający fundament naszego państwa! Pan Domaradzki przecież się pomodlił i mimo wszystko nie został doceniony przez szefów? Gdzie wiara w cuda oraz chrześcijanka filozofia grzechu oraz pokajania się? Czyżbyśmy mieli takie stanowisko uważać za sygnał do nagonki nie tylko na świeckich szczerze rozmodlonych, ale i na naszych wyjątkowo drogich duszpasterzy z atencją i zaangażowaniem wprowadzających dzieci w dorosłe życie? Chciałoby się otrzymać odpowiedz na powyższe pytanie, ponieważ dotyczy to samego jądra wiary.. !
|
|
No ale naszej wódy co się nachlal to nachlal.
|
|
To jest czubek góry lodowej w PiS, ile jest takich rzeczy o których nie mamy pojęcia!
|
|
Ciekaw jestem czy osoba, która doniosła na niego jest usatysfakcjonowana.
|
|
... a ten "sedzia" bez spodni pod hotelem? Zyje?trzeźwieje :) |
|
Tak jestem usatysfakcjonowany. Nawet bardzo. Miło jest zrobić pisowcowi klopoty. Zwlaszcza jak sam się o to prosi. Miło mi.
|
|
TW BOLEK pewnie dumny z następcy kapusia
|
|
na radach w gminach - tam to są dopiero spragnieni
|
|
palikot publicznie małpki opróżniał - ponad prawem
|
|
A teraz idziemy na jednego
|
|
DOJNA ZMIANA.
|
|
Zgodnie z dewizą PiS i Ziobry to wszyscy z Porozumienia Gowina są alkoholikami
|
|
DONISICIELSTWO w UBolandii ma sie wyśmienicie
|
|
Pił w pracy, dał się do tego nagrać i jeszcze ludzie go bronią, dziwny jest ten świat...
|
|
Czkawkę to będzie miał jeszcze Prezydent jak potwierdzą się kolejne informacje, które krążą w mieście na temat zachowanie byłego zastępcy... Smród będzie ogromny.
|
|
Był w godzinach pracy? 100dniówki są wieczorami więc fajnie, że poszedł. Wypił kieliszek wódki z pełnoletnimi osobami. Niech ktoś ki wytłumaczy co zrobił złego
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|