Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
A ja mam pytanie gdzie się podziała/podział Małgorzata Sz. vel. Margot - zebrano kilkaset tysięcy na rzekomą pomoc w uwolnieniu z aresztu - kasa wpłynęła na konta a delikwent zniknął- TAK SAMO BĘDZIE Z SZEFOWĄ OBECNEGO :STRAJKU" ????
 Ponoć przeprowadziła się do kraśnika. A tam nie ma 5g więc zaginął/ęła/ło bez śladu.
Odpowiedz
PiS to tonący okręt. Został im tylko Orban i Putin.
Odpowiedz
W jednej kwestii Polska pozostanie "PUPILEM" USA, jeśli chodzi o egzekwowanie ustawy 447, czyli obdzieranie Polaczków do ostatniego grosza. Czy demokraci, czy republikanie, USA rządzą Eskimosi.
Odpowiedz
"Dzieci ciemności dochodzą do władzy w efekcie gigantycznego wyborczego oszustwa". Hierarcha zwròcił się do amerykańskich katolikòw i ludzi dobrej woli o modlitwy, by zażegnać NWO!
Odpowiedz
Rozgrzanym lewakom, totalnej targowicy i niektórym PiS-owcom chcę przypomnieć że 20 lat temu w roku 2000 Alowi Gore przez 37 dni do czasu wyroku SN też się wydawało, że jest prezydentem USA. Tak że. Spokojnie jak na wojnie.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...