POmysł słuszny, ale i tak przedszkolaki g. zrobicie.
|
|
Zdaniem hiP0krytów z dewelo-targowicy lepiej przeznaczyć P0datki na napychanie kabzy Ludzi z Wypchanymi Portfelami.
|
|
PS. Kiedy do przekupki-dewelotargowiczanki dotrze wiedza, że przyłbica P0siada zerowe moce P0wstrzymania covida w przeciwieństwie do maseczki, której dodatkową zaletą byłoby przysłonięcie zdradzieckiego oblicza?
|
|
TVPis to jedna wielka tuba propagandowa, a płacenie za abonament to wielkie nieporozumienie. Jak ktoś jest ciemny i naiwny to niech za to płaci.
|
|
TVPiss MUSI BYĆ zlikwidowane a tvp sprzedane prywatnemu partnerowi z zagranicy. To samo z polsatem MUSI dostać wielomilionową karę za to, że krytykuje lewicę!
|
|
POmysł słuszny, ale i tak przedszkolaki g. zrobicieSam zrób kupkę, bo wcale od poziomu przedszkolaka nie odstajesz. A partyjną propagandową TV już przerabialiśmy - w czasach, które z wielkim hukiem upadły i oby nigdy nie wróciły. Co PiS i tak na siłę forsuje i tak samo się to skończy jak 32 lat temu... |
|
hehehe zachowujesz się jak pszetszkolak (pisownia celowa), PO, KO dobre, piSS zły. Niestety, całe to dziadostwo jest siebie warte, acz prym i tak wiedzie KCpiSS. Owszem, oby nie wróciły, ale dziś nikt tak na prawdę nie daje nam prawdziwej alternatywy. Nie, to nie ma być alternatywa, a POprostu normalność !POmysł słuszny, ale i tak przedszkolaki g. zrobicieSam zrób kupkę, bo wcale od poziomu przedszkolaka nie odstajesz. A partyjną propagandową TV już przerabialiśmy - w czasach, które z wielkim hukiem upadły i oby nigdy nie wróciły. Co PiS i tak na siłę forsuje i tak samo się to skończy jak 32 lat temu... |
|
hehehe zachowujesz się jak przedszkolak, PO, KO dobre, piSS złyNie zniżę się do Twojego poziomu i nie poproszę o wskazanie, gdzie tak napisałem. Ale dam Ci radę. Wsadż sobie w buty swoje głupie domysły i jeszcze głupsze insynuacje - będziesz wyższy. A kto kogoś nazywa przedszkolakiem - to sam z krótkich majtek na szelkach nie wyrósł |
|
PO od lat dąży do likwidacji polskiego państwa, które mają zastąpić judo - europejskie Księstwo Warszawskie Rafała Trzaskowskiego i Wolne Miasta Gdańsk, Poznań, Wrocław, Szczecin nie ukrywając swojej bliskości z RFN. I to demaskuje TVP Info, co jest zasadniczą podstawą wniosku o likwidacji tej telewizji. Wracam do początku, to jest kolejny krok PO do likwidacji polskiego państwa!!!
|
|
A gdzie Ja napisałem że tak napisałeś ?? Stwierdzam tylko że tak się zachowujesz. Ale Ja też dam Tobie radę. Wyjmij sobie słomę z butów, będziesz bardziej POważniej wyglądał. Widzisz, PO i piSS mają ze mną problem, bo nie piszę ani po jednej ani po drugiej stronie, ale PO prostu to co mi się nie POdoba. A od kiedy zacząłem pisać PO w dużych przedrostkach, PO otrzymanych mailach wiem już o co tu chodzi...hehehe zachowujesz się jak przedszkolak, PO, KO dobre, piSS złyNie zniżę się do Twojego poziomu i nie poproszę o wskazanie, gdzie tak napisałem. Ale dam Ci radę. Wsadż sobie w buty swoje głupie domysły i jeszcze głupsze insynuacje - będziesz wyższy. A kto kogoś nazywa przedszkolakiem - to sam z krótkich majtek na szelkach nie wyrósł |
|
Pani Wcislo z panem Krawczykiem doskonale nadawaliby sie do TVP. Ten sam poziom...
|
|
Skok na TVP robią ci, którzy do tej pory krytykowali za to samo PiS. Mają nas za idiotów.
|
|
BLONDI P0-wska :) Film z lubelską poseł robi furorę w internecie. Pyta o „chorych na epidemię”
|
|
jak bedą zbierać podpisy o likwidacje ITI, Agory i Corner (aaa to juz ma miejsce) - to chetnie podpisze, proszę dać mi znać kiedy i gdzie będę mógł sie podpisać pod projektem stosownej ustawy
|
|
"chodzi o to, żeby takich pytań nie było"
|
|
Zdaniem hiP0krytów z dewelo-targowicy lepiej przeznaczyć P0datki na napychanie kabzy Ludzi z Wypchanymi Portfelami.Jeśli czyta to forum jakiś psychiatra, to niech pomoże temu matołkowi o nicku (tutaj) Monisia. |
|
PO od lat dąży do likwidacji polskiego państwa, które mają zastąpić judo - europejskie Księstwo Warszawskie Rafała Trzaskowskiego i Wolne Miasta Gdańsk, Poznań, Wrocław, Szczecin nie ukrywając swojej bliskości z RFN. I to demaskuje TVP Info, co jest zasadniczą podstawą wniosku o likwidacji tej telewizji. Wracam do początku, to jest kolejny krok PO do likwidacji polskiego państwa!!!Zadziwiające jest to, co napisałeś. Biorąc pod uwagę, jak wielu Polaków wybiera emigrację i życie w Niemczech, to może akurat twoje wypociny wpisują się w ogólnonarodowy trend? Generalnie jednak piszesz bzdury i nic poza tym. |
|
Skok na TVP robią ci, którzy do tej pory krytykowali za to samo PiS. Mają nas za idiotów.Weź przeczytaj komentowany artykuł ze dwa razy, powoli, i postaraj się go zrozumieć. PO nie chce przejąć TVP Info, oni chcą tę szczujnię zlikwidować. |
|
Dziwne, że "w zamian" nie zaproP0nowali abonamentu na deweloperów. Argument? P0siadanie telewizora to podstawa opodatkowania, bo umożliwia on oglądanie TV. P0siadanie oczu P0zwala na P0dziwianie twórczości dewelodobrodziei. Dlaczego dewelo-kabzę ma nabijać tylko miasto i ci, którzy "inwestują" w "pewne" zarobki na wynajmie? Niech wszyscy solidarnie płacą za to, że deweloperzy w P0cie czoła urozmaicają nasz krajobraz takimi perełkami jak akademik na Paganiniego, czy śmiała dominanta wieńcząca brutalistyczną surowość urbanistyki placu teatralnego.Jak ja ci współczuję... |
|
P0-PSL & tuSSkomatołki wolą w ambasadzie niemieckiej z Angelą oglądać Deutsche Welle 24 ???Pluj pieniackiej świni w oczy - to powie, że deszcz pada...Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, wściekły, zajadły, zapieniony po czubek pyska marszałkowski trollu. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz na viceszefa elitarnego klubu NFI - Największych Forumowych Idiotów |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|