Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
POmysł słuszny, ale i tak przedszkolaki g. zrobicie.
Odpowiedz
Zdaniem hiP0krytów z dewelo-targowicy lepiej przeznaczyć P0datki na napychanie kabzy Ludzi z Wypchanymi Portfelami.
Odpowiedz
PS. Kiedy do przekupki-dewelotargowiczanki dotrze wiedza, że przyłbica P0siada zerowe moce P0wstrzymania covida w przeciwieństwie do maseczki, której dodatkową zaletą byłoby przysłonięcie zdradzieckiego oblicza?
Odpowiedz
TVPis to jedna wielka tuba propagandowa, a płacenie za abonament to wielkie nieporozumienie. Jak ktoś jest ciemny i naiwny to niech za to płaci.
Odpowiedz
TVPiss MUSI BYĆ zlikwidowane a tvp sprzedane prywatnemu partnerowi z zagranicy. To samo z polsatem MUSI dostać wielomilionową karę za to, że krytykuje lewicę!
Odpowiedz
POmysł słuszny, ale i tak przedszkolaki g. zrobicie
Sam zrób kupkę, bo wcale od poziomu przedszkolaka nie odstajesz. A partyjną propagandową TV już przerabialiśmy - w czasach, które z wielkim hukiem upadły i oby nigdy nie wróciły. Co PiS i tak na siłę forsuje i tak samo się to skończy jak 32 lat temu...
Odpowiedz
POmysł słuszny, ale i tak przedszkolaki g. zrobicie
Sam zrób kupkę, bo wcale od poziomu przedszkolaka nie odstajesz. A partyjną propagandową TV już przerabialiśmy - w czasach, które z wielkim hukiem upadły i oby nigdy nie wróciły. Co PiS i tak na siłę forsuje i tak samo się to skończy jak 32 lat temu...
   hehehe zachowujesz się jak pszetszkolak (pisownia celowa), PO, KO dobre, piSS zły. Niestety, całe to dziadostwo jest siebie warte, acz prym i tak wiedzie KCpiSS. Owszem, oby nie wróciły, ale dziś nikt tak na prawdę nie daje nam prawdziwej alternatywy. Nie, to nie ma być alternatywa, a POprostu normalność !
Odpowiedz
hehehe zachowujesz się jak przedszkolak, PO, KO dobre, piSS zły
Nie zniżę się do Twojego poziomu i nie poproszę o wskazanie, gdzie tak napisałem. Ale dam Ci radę. Wsadż sobie w buty swoje głupie domysły i jeszcze głupsze insynuacje - będziesz wyższy. A kto kogoś nazywa przedszkolakiem - to sam z krótkich majtek na szelkach nie wyrósł
Odpowiedz
PO od lat dąży do likwidacji polskiego państwa, które mają zastąpić judo - europejskie Księstwo Warszawskie Rafała Trzaskowskiego i Wolne Miasta Gdańsk, Poznań, Wrocław, Szczecin nie ukrywając swojej bliskości z RFN. I to demaskuje TVP Info, co jest zasadniczą podstawą wniosku o likwidacji tej telewizji. Wracam do początku, to jest kolejny krok PO do likwidacji polskiego państwa!!!
Odpowiedz
hehehe zachowujesz się jak przedszkolak, PO, KO dobre, piSS zły
Nie zniżę się do Twojego poziomu i nie poproszę o wskazanie, gdzie tak napisałem. Ale dam Ci radę. Wsadż sobie w buty swoje głupie domysły i jeszcze głupsze insynuacje - będziesz wyższy. A kto kogoś nazywa przedszkolakiem - to sam z krótkich majtek na szelkach nie wyrósł
  A gdzie Ja napisałem że tak napisałeś ?? Stwierdzam tylko że tak się zachowujesz. Ale Ja też dam Tobie radę. Wyjmij sobie słomę z butów, będziesz bardziej POważniej wyglądał.        Widzisz, PO i piSS mają ze mną problem, bo nie piszę ani po jednej ani po drugiej stronie, ale PO prostu to co mi się nie POdoba. A od kiedy zacząłem pisać PO w dużych przedrostkach, PO otrzymanych mailach wiem już o co tu chodzi...
Odpowiedz
Pani Wcislo z panem Krawczykiem doskonale nadawaliby sie do TVP. Ten sam poziom...
Odpowiedz
Skok na TVP robią ci, którzy do tej pory krytykowali za to samo PiS. Mają nas za idiotów.
Odpowiedz
BLONDI P0-wska :) Film z lubelską poseł robi furorę w internecie. Pyta o „chorych na epidemię”
Odpowiedz
jak bedą zbierać podpisy o likwidacje ITI, Agory i  Corner (aaa to juz ma miejsce) - to chetnie podpisze, proszę dać mi znać kiedy i gdzie będę mógł sie podpisać pod projektem stosownej ustawy 
Odpowiedz
"chodzi o to, żeby takich pytań nie było"
Odpowiedz
Zdaniem hiP0krytów z dewelo-targowicy lepiej przeznaczyć P0datki na napychanie kabzy Ludzi z Wypchanymi Portfelami.
Jeśli czyta to forum jakiś psychiatra, to niech pomoże temu matołkowi o nicku (tutaj) Monisia.
Odpowiedz
PO od lat dąży do likwidacji polskiego państwa, które mają zastąpić judo - europejskie Księstwo Warszawskie Rafała Trzaskowskiego i Wolne Miasta Gdańsk, Poznań, Wrocław, Szczecin nie ukrywając swojej bliskości z RFN. I to demaskuje TVP Info, co jest zasadniczą podstawą wniosku o likwidacji tej telewizji. Wracam do początku, to jest kolejny krok PO do likwidacji polskiego państwa!!!
Zadziwiające jest to, co napisałeś. Biorąc pod uwagę, jak wielu Polaków wybiera emigrację i życie w Niemczech, to może akurat twoje wypociny wpisują się w ogólnonarodowy trend? Generalnie jednak piszesz bzdury i nic poza tym.
Odpowiedz
Skok na TVP robią ci, którzy do tej pory krytykowali za to samo PiS. Mają nas za idiotów.
Weź przeczytaj komentowany artykuł ze dwa razy, powoli, i postaraj się go zrozumieć. PO nie chce przejąć TVP Info, oni chcą tę szczujnię zlikwidować.
Odpowiedz
Dziwne, że "w zamian" nie zaproP0nowali abonamentu na deweloperów. Argument? P0siadanie telewizora to podstawa opodatkowania, bo umożliwia on oglądanie TV. P0siadanie oczu P0zwala na P0dziwianie twórczości dewelodobrodziei. Dlaczego dewelo-kabzę ma nabijać tylko miasto i ci, którzy "inwestują" w "pewne" zarobki na wynajmie? Niech wszyscy solidarnie płacą za to, że deweloperzy w P0cie czoła urozmaicają nasz krajobraz takimi perełkami jak akademik na Paganiniego, czy śmiała dominanta wieńcząca brutalistyczną surowość urbanistyki placu teatralnego.
 Jak ja ci współczuję...
Odpowiedz
P0-PSL & tuSSkomatołki wolą w ambasadzie niemieckiej z Angelą oglądać Deutsche Welle 24 ???
Pluj pieniackiej świni w oczy - to powie, że deszcz pada...Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, wściekły, zajadły, zapieniony po czubek pyska marszałkowski trollu. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz na viceszefa elitarnego klubu NFI - Największych Forumowych Idiotów
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...