Można. To wiadomo.To, że Ziemia ma trzy księżyce też wykluczyć nie można.32 tys zł za wynajem sali??? I to z naszych pieniędzy? Gdzie jest CBA? Na jakiej podstawie dokonano wyboru?Ja tam pewności żadnej nie mam, ale czy to nie jest pralnia kasy? Szkoła dostanie np. 2. zł, a reszta będzie na lewe wydatki, np. na farny trolli. Takiego scenariusza wykluczyć nie można.
|
|
A ty co - adwokat idioty?POmylił się. Chodziło mu o delegalizację. Taki bystry i mądry (inaczej) jak ty i nie kuma?Ja jako Polak robotnik katolik mąż i ojciec żądam dymisji PO dość już wstydu w Polsce i Europie.Ale wiesz, że zdymisjonować, to można człowieka, a nie partię polityczną? Ale Duda ma wyborców, ja pierdzielę... |
|
Zobaczcie a w Kraśniku na radzie miasta pederasta się ujawnił ;)sam prezes? |
|
siada jeden trol z rana i pod kilkoma podpisami nawala na PiS. Gdzie się tylko da teksty są pisane na jeden wzór. W dodatku pisze jednym zdaniem bo szanuje swój czas. Przy tym pisząc jednym zdaniem nie rozwija swoich "złotych myśli" bo-nie myśli-tylko pisze co ma podane przez pracodawców z PO w haśle dnia. Zresztą jak się nie ma nic do POwiedzenia a jako-tako umie się pisać bo z polskiego była naciągana trója to co mu szkodzi? A weź się jeden z drugim za rozwiązywanie krzyżówek bo to zawsze trochę POzwoli rozwinąć resztki umysłu który co u niektórych zanika.własnie opisałes sposób działania płatnego trola kopiisty "gufnem morden" |
|
teraz jest palec lichockiej wiadomo któryJa pierdo*le to już jest przegięcie pały ... Bezkarni, no bo co im kto zrobi? Sąd zniszczyli ... Jak tak można? Panie Duda nie wstyd Panu? Może zapłaci Pan sam za wizytę a te 32 tysiące niech pójdą na pomoce naukowe dla szkoły? Jak tak można? Szczyt bezczelności i jeszcze z ludzi idiotów robią!Czy to źle, że szkoła dostała jakieś dodatkowe pieniądze?. Wy z najlepszych Pomysłów POtraficie zrobić śmierdzące g...o. Najlepiej było za czasów "zielonej wyspy" -"piniędzy nima i nie bedzie". To jest szczyt głupoty, bezczelności też. |
|
KODawa Końska, czy Kosiniaki, czy Kamysze, bezHołowia, tęczowe Biedronie, to jedno i te same zło, to brak suwerenności Polski i powrót dziadostwa , biedy i złao jest gufnem morden -ile razy to wkleiłeś? |
|
Nie moge normalnie jak to czytam, wszyscy chrzania jakie to podwyzki mamy ale nikt nie bierze pod uwage tego ze kilka lat pod rzad polskie wsie nawiedzaly rozne kleski:grad, susza, mroz. Po co kupowac nasze jak mozna kupic drozej z zagranicy, i takie puszniutkie jest. Wszyscy chrzania ze 500 niedobre bo rozdawnictwo ale kto moze ten bierze bo sie nalezy.... i nie znam osoby ktora zrezygnowala z tego.rece opadaja od takiego dwulicostwa. Jak tak zle w tym kraju to po co tu siedziec?moze na ksiezyc sie wyprowadzcie
|
|
Nigdy więcej PO
|
|
Jakoś nikt w ferworze dyskusji nie zauważa, że:
1. Prezydent przyjedzie albo nie przyjedzie. Objął patronatem przedsięwzięcie, ale czy przyjedzie - nie jest ostatecznie pewne.
2. Głowa państwa przyjedzie ewentualnie nie w ramach kampanii wyborczej, ale na konferencję dotyczącą obszarów wiejskich. Wszyscy, także zwolennicy innych kandydatow na prezydenta, z posłem Łopatą na czele, będą mogli wziąć w niej udział. Jakież inne miejsce jest odpowiedniejsze niż Pszczela Wola - od kilkudziesięciu lat związana z rolniczą edukacją?
3. Dziwię się oburzeniu działaczy PSL. Zachęcam do refleksji.
|
|
Jakoś nikt w ferworze dyskusji nie zauważa, że: 1. Prezydent przyjedzie albo nie przyjedzie. Objął patronatem przedsięwzięcie, ale czy przyjedzie - nie jest ostatecznie pewne. 2. Głowa państwa przyjedzie ewentualnie nie w ramach kampanii wyborczej, ale na konferencję dotyczącą obszarów wiejskich. Wszyscy, także zwolennicy innych kandydatow na prezydenta, z posłem Łopatą na czele, będą mogli wziąć w niej udział. Jakież inne miejsce jest odpowiedniejsze niż Pszczela Wola - od kilkudziesięciu lat związana z rolniczą edukacją? 3. Dziwię się oburzeniu działaczy PSL. Zachęcam do refleksji.Jasne - z pewnością nie będzie to kampania wyborcza... W dodatku co pan Duda, z wykształcenia prawnik, ma do powiedzenia na temat rolniczej edukacji? Ogarnij się, człowieku! |
|
Uderz w stół, nożyce się odezwą... Może zakażmy prezydentowi wszelkiej publicznej aktywności, bo kampania wyborcza. Owszem, Duda nie jest rolnikiem, ale urzędującym Prezydentem RP. Wszyscy prezydenci odwiedzają różne miejsca - szkoły, choć nie są nauczycielami, wojskowe jednostki, choć w wojsku nie byli (ba, są zwierzchnikami sił zbrojnych), itd., itd. Obecność głowy państwa- bez względu na polityczne powiązania, sympatie i antypatie wyborców - zawsze uświetnia wydarzenia, nobilituje je. W Pszczelej Woli będziemy ewentualnie witać właśnie głowę państwa- lubianą lub nie, ale naszą polską głowę państwa. Udowodnij, że poprzednicy Dudy byli niczym żona cezara - czyści i nieskazitelni.Jakoś nikt w ferworze dyskusji nie zauważa, że: 1. Prezydent przyjedzie albo nie przyjedzie. Objął patronatem przedsięwzięcie, ale czy przyjedzie - nie jest ostatecznie pewne. 2. Głowa państwa przyjedzie ewentualnie nie w ramach kampanii wyborczej, ale na konferencję dotyczącą obszarów wiejskich. Wszyscy, także zwolennicy innych kandydatow na prezydenta, z posłem Łopatą na czele, będą mogli wziąć w niej udział. Jakież inne miejsce jest odpowiedniejsze niż Pszczela Wola - od kilkudziesięciu lat związana z rolniczą edukacją? 3. Dziwię się oburzeniu działaczy PSL. Zachęcam do refleksji.Jasne - z pewnością nie będzie to kampania wyborcza... W dodatku co pan Duda, z wykształcenia prawnik, ma do powiedzenia na temat rolniczej edukacji? Ogarnij się, człowieku! |
|
Pytałem wcześniej w ilu konferencjach organizowanych w średnich szkołach zawodowych wczesniej pan Duda brał udział i jakoś nie doczekałem się odpowiedzi. Nie twierdzę, że poprzednicy tego nie robili, ale chyba nie tak w żywe oczy i nie po tekstach, że "wystarczy nie kraść"...Uderz w stół, nożyce się odezwą... Może zakażmy prezydentowi wszelkiej publicznej aktywności, bo kampania wyborcza. Owszem, Duda nie jest rolnikiem, ale urzędującym Prezydentem RP. Wszyscy prezydenci odwiedzają różne miejsca - szkoły, choć nie są nauczycielami, wojskowe jednostki, choć w wojsku nie byli (ba, są zwierzchnikami sił zbrojnych), itd., itd. Obecność głowy państwa- bez względu na polityczne powiązania, sympatie i antypatie wyborców - zawsze uświetnia wydarzenia, nobilituje je. W Pszczelej Woli będziemy ewentualnie witać właśnie głowę państwa- lubianą lub nie, ale naszą polską głowę państwa. Udowodnij, że poprzednicy Dudy byli niczym żona cezara - czyści i nieskazitelni.Jakoś nikt w ferworze dyskusji nie zauważa, że: 1. Prezydent przyjedzie albo nie przyjedzie. Objął patronatem przedsięwzięcie, ale czy przyjedzie - nie jest ostatecznie pewne. 2. Głowa państwa przyjedzie ewentualnie nie w ramach kampanii wyborczej, ale na konferencję dotyczącą obszarów wiejskich. Wszyscy, także zwolennicy innych kandydatow na prezydenta, z posłem Łopatą na czele, będą mogli wziąć w niej udział. Jakież inne miejsce jest odpowiedniejsze niż Pszczela Wola - od kilkudziesięciu lat związana z rolniczą edukacją? 3. Dziwię się oburzeniu działaczy PSL. Zachęcam do refleksji.Jasne - z pewnością nie będzie to kampania wyborcza... W dodatku co pan Duda, z wykształcenia prawnik, ma do powiedzenia na temat rolniczej edukacji? Ogarnij się, człowieku! |
|
Staruszek rozwiązuj krzyżówki i nie pisz głupot . Na terenach szkół nie można prowadzić kampanii wyborczych , a wynajem sali powinien opłacać komitet wyborczy .
|
|
o i jakoś nkt z dudusiowych fanów nie odpowiada na pytanie, w ilu konferencjach organizowanych w średnich szkołach zawodowych wczesniej pan Duda brał udział.
|
|
o i jakoś nkt z dudusiowych fanów nie odpowiada na pytanie, w ilu konferencjach organizowanych w średnich szkołach zawodowych wczesniej pan Duda brał udział.no moze i nie bral, jo i co z tego? Kampania w szkole sredniej wsrod niepelnoletnich dzieci, genialna ide.toz to samo zlo, serio.Dudusiowych fanow????ogarnij sie czlowieku. Lepszy tygrys Kamysz albo Kidawa co z kartki nie potrafo przeczytac??? Litosci, ludzie Dude wybrali a teraz zeby mogli to co niektorzy by go w lyzce wody utopili.... zenada |
|
o i jakoś nkt z dudusiowych fanów nie odpowiada na pytanie, w ilu konferencjach organizowanych w średnich szkołach zawodowych wczesniej pan Duda brał udział.Wyjaśniam, choć nie wiem, czy rozpalone zacietrzewieniem głowy będą w stanie to zrozumieć. Może i prezydent Duda dotąd nie brał udziału w konferencjach na terenie szkół, ale pokażcie mi przepis, który zakazuje prezydentowi udziału w takich wydarzeniach. Przytoczcie choć jeden (poza zakazem prowadzenia kampanii wyborczej) paragraf. Przypominam, że ewentualny (bo niepewny w tej chwili) przyjazd nie będzie związany z kampanią wyborczą lecz z konferencją o tematyce innej niż wybory. Szydercze określenia pozostawiam bez komentarza, bo głupoty i braku kultury się nie komentuje. |
|
Ty naprawdę wierzysz, że konferencję z udziałem prezydenta na dwa miesiące przed wyborami prezydenckimi, w których walczy on o reelekcję zorganizowano nie po to, by mu tę reelekcję umożliwić? I w dodatku sfinansowano z publicznych pieniędzy!!!o i jakoś nkt z dudusiowych fanów nie odpowiada na pytanie, w ilu konferencjach organizowanych w średnich szkołach zawodowych wczesniej pan Duda brał udział.Wyjaśniam, choć nie wiem, czy rozpalone zacietrzewieniem głowy będą w stanie to zrozumieć. Może i prezydent Duda dotąd nie brał udziału w konferencjach na terenie szkół, ale pokażcie mi przepis, który zakazuje prezydentowi udziału w takich wydarzeniach. Przytoczcie choć jeden (poza zakazem prowadzenia kampanii wyborczej) paragraf. Przypominam, że ewentualny (bo niepewny w tej chwili) przyjazd nie będzie związany z kampanią wyborczą lecz z konferencją o tematyce innej niż wybory. Szydercze określenia pozostawiam bez komentarza, bo głupoty i braku kultury się nie komentuje. |
Strona 6 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|