Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
32 tys zł za wynajem sali??? I to z naszych pieniędzy? Gdzie jest CBA? Na jakiej podstawie dokonano wyboru?
Ja tam pewności żadnej nie mam, ale czy to nie jest pralnia kasy? Szkoła dostanie np. 2. zł, a reszta będzie na lewe wydatki, np. na farny trolli. Takiego scenariusza wykluczyć nie można.
To, że Ziemia ma trzy księżyce też wykluczyć nie można.
Można. To wiadomo.
Odpowiedz
Ja jako Polak robotnik katolik mąż i ojciec żądam dymisji PO dość już wstydu w Polsce i Europie.
Ale wiesz, że zdymisjonować, to można człowieka, a nie partię polityczną? Ale Duda ma wyborców, ja pierdzielę...
POmylił się. Chodziło mu o delegalizację.  Taki bystry i mądry (inaczej) jak ty i nie kuma?
A ty co - adwokat idioty?
Odpowiedz
Zobaczcie a w Kraśniku na radzie miasta pederasta się ujawnił ;)
sam prezes?
Odpowiedz
siada jeden trol z rana i pod kilkoma podpisami nawala na PiS. Gdzie się tylko da teksty są pisane na jeden wzór. W dodatku pisze jednym zdaniem bo szanuje swój czas. Przy tym pisząc jednym zdaniem nie rozwija swoich "złotych myśli" bo-nie myśli-tylko pisze co ma podane przez pracodawców z PO w haśle dnia. Zresztą jak się nie ma nic do POwiedzenia  a jako-tako umie się pisać bo z polskiego była naciągana trója to co mu szkodzi? A weź się jeden z drugim za rozwiązywanie krzyżówek bo to zawsze trochę POzwoli rozwinąć resztki umysłu który co u niektórych zanika.
 własnie opisałes sposób działania płatnego trola kopiisty "gufnem morden"
Odpowiedz
Ja pierdo*le to już jest przegięcie pały ... Bezkarni, no bo co im kto zrobi? Sąd zniszczyli ... Jak tak można? Panie Duda nie wstyd Panu? Może zapłaci Pan sam za wizytę a te 32 tysiące niech pójdą na pomoce naukowe dla szkoły? Jak tak można? Szczyt bezczelności i jeszcze z ludzi idiotów robią!
Czy to źle, że szkoła dostała jakieś dodatkowe pieniądze?. Wy z najlepszych Pomysłów POtraficie zrobić śmierdzące g...o. Najlepiej było za czasów "zielonej wyspy" -"piniędzy nima i nie bedzie". To jest szczyt głupoty, bezczelności też.
 teraz jest palec lichockiej wiadomo który
Odpowiedz
  KODawa Końska, czy Kosiniaki, czy Kamysze, bezHołowia, tęczowe Biedronie, to jedno i te same zło, to brak suwerenności Polski i powrót dziadostwa , biedy i zła  
 o jest gufnem morden -ile razy to wkleiłeś?
Odpowiedz
Nie moge normalnie jak to czytam, wszyscy chrzania jakie to podwyzki mamy ale nikt nie bierze pod uwage tego ze kilka lat pod rzad polskie wsie nawiedzaly rozne kleski:grad, susza, mroz. Po co kupowac nasze jak mozna kupic drozej z zagranicy, i takie puszniutkie jest. Wszyscy chrzania ze 500 niedobre bo rozdawnictwo ale kto moze ten bierze bo sie nalezy.... i nie znam osoby ktora zrezygnowala z tego.rece opadaja od takiego dwulicostwa. Jak tak zle w tym kraju to po co tu siedziec?moze na ksiezyc sie wyprowadzcie
Odpowiedz
Nigdy więcej PO
Odpowiedz
Jakoś nikt w ferworze dyskusji nie zauważa, że: 1. Prezydent przyjedzie albo nie przyjedzie. Objął patronatem przedsięwzięcie, ale czy przyjedzie - nie jest ostatecznie pewne. 2. Głowa państwa przyjedzie ewentualnie nie w ramach kampanii wyborczej, ale na konferencję dotyczącą obszarów wiejskich. Wszyscy, także zwolennicy innych kandydatow na prezydenta, z posłem Łopatą na czele, będą mogli wziąć w niej udział. Jakież inne miejsce jest odpowiedniejsze niż Pszczela Wola - od kilkudziesięciu lat związana z rolniczą edukacją? 3. Dziwię się oburzeniu działaczy PSL. Zachęcam do refleksji.
Odpowiedz
Jakoś nikt w ferworze dyskusji nie zauważa, że: 1. Prezydent przyjedzie albo nie przyjedzie. Objął patronatem przedsięwzięcie, ale czy przyjedzie - nie jest ostatecznie pewne. 2. Głowa państwa przyjedzie ewentualnie nie w ramach kampanii wyborczej, ale na konferencję dotyczącą obszarów wiejskich. Wszyscy, także zwolennicy innych kandydatow na prezydenta, z posłem Łopatą na czele, będą mogli wziąć w niej udział. Jakież inne miejsce jest odpowiedniejsze niż Pszczela Wola - od kilkudziesięciu lat związana z rolniczą edukacją? 3. Dziwię się oburzeniu działaczy PSL. Zachęcam do refleksji.
Jasne - z pewnością nie będzie to kampania wyborcza... W dodatku co pan Duda, z wykształcenia prawnik, ma do powiedzenia na temat rolniczej edukacji? Ogarnij się, człowieku!
Odpowiedz
Jasne - z pewnością nie będzie to kampania wyborcza... W dodatku co pan Duda, z wykształcenia prawnik, ma do powiedzenia na temat rolniczej edukacji? Ogarnij się, człowieku!
 Uderz w stół, nożyce się odezwą... Może zakażmy prezydentowi wszelkiej publicznej aktywności, bo kampania wyborcza. Owszem, Duda nie jest rolnikiem, ale urzędującym Prezydentem RP. Wszyscy prezydenci odwiedzają różne miejsca - szkoły, choć nie są nauczycielami, wojskowe jednostki, choć w wojsku nie byli (ba, są zwierzchnikami sił zbrojnych), itd., itd. Obecność głowy państwa- bez względu na polityczne powiązania, sympatie i antypatie wyborców - zawsze uświetnia wydarzenia, nobilituje je. W Pszczelej Woli będziemy ewentualnie witać właśnie głowę państwa- lubianą lub nie, ale naszą polską głowę państwa.  Udowodnij, że poprzednicy Dudy byli niczym żona cezara - czyści i nieskazitelni. 
Odpowiedz
Uderz w stół, nożyce się odezwą... Może zakażmy prezydentowi wszelkiej publicznej aktywności, bo kampania wyborcza. Owszem, Duda nie jest rolnikiem, ale urzędującym Prezydentem RP. Wszyscy prezydenci odwiedzają różne miejsca - szkoły, choć nie są nauczycielami, wojskowe jednostki, choć w wojsku nie byli (ba, są zwierzchnikami sił zbrojnych), itd., itd. Obecność głowy państwa- bez względu na polityczne powiązania, sympatie i antypatie wyborców - zawsze uświetnia wydarzenia, nobilituje je. W Pszczelej Woli będziemy ewentualnie witać właśnie głowę państwa- lubianą lub nie, ale naszą polską głowę państwa. Udowodnij, że poprzednicy Dudy byli niczym żona cezara - czyści i nieskazitelni.
Pytałem wcześniej w ilu konferencjach organizowanych w średnich szkołach zawodowych wczesniej pan Duda brał udział i jakoś nie doczekałem się odpowiedzi. Nie twierdzę, że poprzednicy tego nie robili, ale chyba nie tak w żywe oczy i nie po tekstach, że "wystarczy nie kraść"...
Odpowiedz
Staruszek rozwiązuj krzyżówki i nie pisz głupot . Na terenach szkół nie można prowadzić kampanii wyborczych , a wynajem sali powinien opłacać komitet wyborczy .
Odpowiedz
o i jakoś nkt z dudusiowych fanów nie odpowiada na pytanie,  w ilu konferencjach organizowanych w średnich szkołach zawodowych wczesniej pan Duda brał udział.
Odpowiedz
o i jakoś nkt z dudusiowych fanów nie odpowiada na pytanie,    w ilu konferencjach organizowanych w średnich szkołach zawodowych wczesniej pan Duda brał udział.
 no moze i nie bral, jo i co z tego? Kampania w szkole sredniej wsrod niepelnoletnich dzieci, genialna ide.toz to samo zlo, serio.Dudusiowych fanow????ogarnij sie czlowieku. Lepszy tygrys Kamysz albo Kidawa co z kartki nie potrafo przeczytac??? Litosci, ludzie Dude wybrali a teraz zeby mogli to co niektorzy by go w lyzce wody utopili.... zenada
Odpowiedz
o i jakoś nkt z dudusiowych fanów nie odpowiada na pytanie,    w ilu konferencjach organizowanych w średnich szkołach zawodowych wczesniej pan Duda brał udział.
 Wyjaśniam, choć nie wiem, czy rozpalone zacietrzewieniem głowy będą w stanie to zrozumieć. Może i prezydent Duda dotąd nie brał udziału w konferencjach na terenie szkół, ale pokażcie mi przepis, który zakazuje prezydentowi udziału w takich wydarzeniach. Przytoczcie choć jeden (poza zakazem prowadzenia kampanii wyborczej) paragraf. Przypominam, że ewentualny (bo niepewny w tej chwili) przyjazd nie będzie związany z kampanią wyborczą lecz z konferencją o tematyce innej niż wybory. Szydercze określenia pozostawiam bez komentarza, bo głupoty i braku kultury się nie komentuje. 
Odpowiedz
Wyjaśniam, choć nie wiem, czy rozpalone zacietrzewieniem głowy będą w stanie to zrozumieć. Może i prezydent Duda dotąd nie brał udziału w konferencjach na terenie szkół, ale pokażcie mi przepis, który zakazuje prezydentowi udziału w takich wydarzeniach. Przytoczcie choć jeden (poza zakazem prowadzenia kampanii wyborczej) paragraf. Przypominam, że ewentualny (bo niepewny w tej chwili) przyjazd nie będzie związany z kampanią wyborczą lecz z konferencją o tematyce innej niż wybory. Szydercze określenia pozostawiam bez komentarza, bo głupoty i braku kultury się nie komentuje.
Ty naprawdę wierzysz, że konferencję z udziałem prezydenta na dwa miesiące przed wyborami prezydenckimi, w których walczy on o reelekcję zorganizowano nie po to, by mu tę reelekcję umożliwić? I w dodatku sfinansowano z publicznych pieniędzy!!!
Odpowiedz
Strona 6 z 6

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...