Jakbym oglądał film MIŚ :) PIS niczym nie różni się od partii komunistycznej która rządziła Polską za czasów komuny. Oni padli PIS też padnie. Jeszcze trochę i ludzie wywiozą ich na taczkach.
|
|
Cała polityka Pisowców stoi na propagandzie. Uczyli się od komunistów i prześcignęli swojego mistrza. Rozdają pieniądze, które pochodzą z UE ale o tym cicho sza. Wyspowiada się w niedzielę. Hipokryci, kłamcy, oszuści i złodzieje. A tymczasem w zderzeniu z realnymi problemami jak inflacja bezradnie rozkładają ręce (propaganda to nie rozwiązywanie problemów).
|
|
Jakbym oglądał film MIŚ :) PIS niczym nie różni się od partii komunistycznej która rządziła Polską za czasów komuny. Oni padli PIS też padnie. Jeszcze trochę i ludzie wywiozą ich na taczkach.Poprzednicy czym się różnili, lub różnią? Nazwiskami?! |
|
Jeśli nie widzisz różnicy, to czas odwiedzić okulistę.Jakbym oglądał film MIŚ :) PIS niczym nie różni się od partii komunistycznej która rządziła Polską za czasów komuny. Oni padli PIS też padnie. Jeszcze trochę i ludzie wywiozą ich na taczkach.Poprzednicy czym się różnili, lub różnią? Nazwiskami?! |
|
Zresztą - wymień po chociaż pięć dużych inwestycji infrastrukturalnych zaplanowanych i zrealizowanych przez PiS i przez PO/PSL. Będziesz miał odpowiedź.Jakbym oglądał film MIŚ :) PIS niczym nie różni się od partii komunistycznej która rządziła Polską za czasów komuny. Oni padli PIS też padnie. Jeszcze trochę i ludzie wywiozą ich na taczkach.Poprzednicy czym się różnili, lub różnią? Nazwiskami?! |
|
Poprzednicy czym się różnili, lub różnią? Nazwiskami?!Nie uprawiaj tu namiętnie klituśbajdusiowania, durnosmętodupotrucia, tylko do roboty, trąbo jerychońska, łysa pało z oślimi uszyskami!! Ja wciąż czekam na swoje dossier z imieniem, nazwiskiem, zdjęciem, funkcją (funkcjami)!!! Przecież już dawno moja esbecka (podobno) zapluta morda z pełnym życiorysem miała wisieć na każdym rogu ulicy! Do dzieła, komiczny pokemonie śledczo - tropiąco -węszący! Jeszcze za mało tej jarmarczno odpustowej tragifarsy!! Straszyłeś, odgrażałeś się, przepowiadałeś, wieszczyłeś - no to czekam! Fugas chrustas, dupa w troki teraz? Que sera sera - szlag trafił bohatera? A warto było szczekać pod wiatr, szczerzyć zęby i robić d...ę z gęby???? |
|
Jak można dzielić pieniądze unijne , których się nie dostało i nie wiadomo kiedy będą ?
|
|
Bareja w czystej postaci
|
|
jak widać polityka to bagno. Uczciwy i prostolinijny człowiek niema tam czego szukać.
|
|
Bądź zdrów, bo na kulturę, rozsądek i rozum już za późno.Poprzednicy czym się różnili, lub różnią? Nazwiskami?!Nie uprawiaj tu namiętnie klituśbajdusiowania, durnosmętodupotrucia, tylko do roboty, trąbo jerychońska, łysa pało z oślimi uszyskami!! Ja wciąż czekam na swoje dossier z imieniem, nazwiskiem, zdjęciem, funkcją (funkcjami)!!! Przecież już dawno moja esbecka (podobno) zapluta morda z pełnym życiorysem miała wisieć na każdym rogu ulicy! Do dzieła, komiczny pokemonie śledczo - tropiąco -węszący! Jeszcze za mało tej jarmarczno odpustowej tragifarsy!! Straszyłeś, odgrażałeś się, przepowiadałeś, wieszczyłeś - no to czekam! Fugas chrustas, dupa w troki teraz? Que sera sera - szlag trafił bohatera? A warto było szczekać pod wiatr, szczerzyć zęby i robić d...ę z gęby???? |
|
Dlaczego polecasz innym coś, co tobie nie pomogło?!Jeśli nie widzisz różnicy, to czas odwiedzić okulistę.Jakbym oglądał film MIŚ :) PIS niczym nie różni się od partii komunistycznej która rządziła Polską za czasów komuny. Oni padli PIS też padnie. Jeszcze trochę i ludzie wywiozą ich na taczkach.Poprzednicy czym się różnili, lub różnią? Nazwiskami?! |
|
Tak tu i teraz, czyli na własnym podwórku, a nie w odległych gminach, to między innymi: " Miasto (większość radnych i prezydent z PO oraz przystawek) jest winne naszej dzielnicy 567 tys. zł – twierdzą działacze z Felina. Mają dość czekania na zrealizowanie zwycięskich projektów z budżetu obywatelskiego. Chodzi o oczekiwany przez mieszkańców park, którego urządzanie miało ruszyć w zeszłym roku "Zresztą - wymień po chociaż pięć dużych inwestycji infrastrukturalnych zaplanowanych i zrealizowanych przez PiS i przez PO/PSL. Będziesz miał odpowiedź.Jakbym oglądał film MIŚ :) PIS niczym nie różni się od partii komunistycznej która rządziła Polską za czasów komuny. Oni padli PIS też padnie. Jeszcze trochę i ludzie wywiozą ich na taczkach.Poprzednicy czym się różnili, lub różnią? Nazwiskami?! |
|
Odwiedzam okulistę regularnie i zawsze wychodzę zadowolony - wzrok mam znakomity.Dlaczego polecasz innym coś, co tobie nie pomogło?!Jeśli nie widzisz różnicy, to czas odwiedzić okulistę.Jakbym oglądał film MIŚ :) PIS niczym nie różni się od partii komunistycznej która rządziła Polską za czasów komuny. Oni padli PIS też padnie. Jeszcze trochę i ludzie wywiozą ich na taczkach.Poprzednicy czym się różnili, lub różnią? Nazwiskami?! |
|
To kompletnie nie jest odpowiedź na postawione przeze mnie zagadnienie.Tak tu i teraz, czyli na własnym podwórku, a nie w odległych gminach, to między innymi: " Miasto (większość radnych i prezydent z PO oraz przystawek) jest winne naszej dzielnicy 567 tys. zł – twierdzą działacze z Felina. Mają dość czekania na zrealizowanie zwycięskich projektów z budżetu obywatelskiego. Chodzi o oczekiwany przez mieszkańców park, którego urządzanie miało ruszyć w zeszłym roku "Zresztą - wymień po chociaż pięć dużych inwestycji infrastrukturalnych zaplanowanych i zrealizowanych przez PiS i przez PO/PSL. Będziesz miał odpowiedź.Jakbym oglądał film MIŚ :) PIS niczym nie różni się od partii komunistycznej która rządziła Polską za czasów komuny. Oni padli PIS też padnie. Jeszcze trochę i ludzie wywiozą ich na taczkach.Poprzednicy czym się różnili, lub różnią? Nazwiskami?! |
|
Dziwne, zazwyczaj na swoich przedstawicieli wybiera się osoby inteligentne a oni dopiero teraz się kapnęli że brali udział w przedstawieniu a czeki są bez pokrycia?
|
|
Bądź zdrów, bo na kulturę, rozsądek i rozum już za późno.A na nieustanne, notoryczne robienie z siebie idoty? Nie uprawiaj tu namiętnie klituśbajdusiowania, durnosmętodupotrucia, tylko do roboty, trąbo jerychońska, łysa pało z oślimi uszyskami!! Ja wciąż czekam na swoje dossier z imieniem, nazwiskiem, zdjęciem, funkcją (funkcjami)!!! Przecież już dawno moja esbecka (podobno) zapluta morda z pełnym życiorysem miała wisieć na każdym rogu ulicy! Do dzieła, komiczny pokemonie śledczo - tropiąco -węszący! Jeszcze za mało tej jarmarczno odpustowej tragifarsy!! Straszyłeś, odgrażałeś się, przepowiadałeś, wieszczyłeś - no to czekam! Fugas chrustas, dupa w troki teraz? Que sera sera - szlag trafił bohatera? A warto było szczekać pod wiatr, szczerzyć zęby i robić d...ę z gęby???? |
|
Na zdrowie!Bądź zdrów, bo na kulturę, rozsądek i rozum już za późno.A na nieustanne, notoryczne robienie z siebie idoty? Nie uprawiaj tu namiętnie klituśbajdusiowania, durnosmętodupotrucia, tylko do roboty, trąbo jerychońska, łysa pało z oślimi uszyskami!! Ja wciąż czekam na swoje dossier z imieniem, nazwiskiem, zdjęciem, funkcją (funkcjami)!!! Przecież już dawno moja esbecka (podobno) zapluta morda z pełnym życiorysem miała wisieć na każdym rogu ulicy! Do dzieła, komiczny pokemonie śledczo - tropiąco -węszący! Jeszcze za mało tej jarmarczno odpustowej tragifarsy!! Straszyłeś, odgrażałeś się, przepowiadałeś, wieszczyłeś - no to czekam! Fugas chrustas, dupa w troki teraz? Que sera sera - szlag trafił bohatera? A warto było szczekać pod wiatr, szczerzyć zęby i robić d...ę z gęby???? |
|
Szczególnie w postrzeganiu rzeczywistości nie widać tego.Odwiedzam okulistę regularnie i zawsze wychodzę zadowolony - wzrok mam znakomity.Dlaczego polecasz innym coś, co tobie nie pomogło?!Jeśli nie widzisz różnicy, to czas odwiedzić okulistę.Jakbym oglądał film MIŚ :) PIS niczym nie różni się od partii komunistycznej która rządziła Polską za czasów komuny. Oni padli PIS też padnie. Jeszcze trochę i ludzie wywiozą ich na taczkach.Poprzednicy czym się różnili, lub różnią? Nazwiskami?! |
|
Na zdrowie!A na zdrowie łysej krowie z oślimi uchami! Nie uprawiaj tu namiętnie klituśbajdusiowania, durnosmętodupotrucia, tylko do roboty, trąbo jerychońska, łysa pało z oślimi uszyskami!! Ja wciąż czekam na swoje dossier z imieniem, nazwiskiem, zdjęciem, funkcją (funkcjami)!!! Przecież już dawno moja esbecka (podobno) zapluta morda z pełnym życiorysem miała wisieć na każdym rogu ulicy! Do dzieła, komiczny pokemonie śledczo - tropiąco -węszący! Jeszcze za mało tej jarmarczno odpustowej tragifarsy!! Straszyłeś, odgrażałeś się, przepowiadałeś, wieszczyłeś - no to czekam! Fugas chrustas, dupa w troki teraz? Que sera sera - szlag trafił bohatera? A warto było szczekać pod wiatr, szczerzyć zęby i robić d...ę z gęby???? |
|
To są mondre ludzie od żondzenia i jasnowidze jackoskie, za wczasu wiedzo jaki bendzie wniosek.
Widno Ziober znów po kompach coś zdalnie ,,grzebie". W nie mogły by jakiej nowej szosy nowej pokazać w kamerach, może być na Ukrainie byle nowa. Jak minister od wyszczepiania odwiedza w lazaretach manekiny, to żaden wstyd postać chwile z kartonikiem w łapce, jak szympans z balonikiem. Jak bendzieta tyle paplać, to Mateusz wszystkim wyłączy internet, powie że to ruskie hakery popsuli i skończy się to marudzenie po gazetach. Po co to tyle gadać?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|