Raz sierpem raz młotem w pisowska ciemnote.
|
|
Głosujta na te koalicje jewropejsko bo ino uni wiedzom jak brać piniendze.Pis z Rydzykiem wie lepiej jak brać pieniadzie. |
|
Ich jedyny postulat to straszenie polexitem. Moze to oni chca wyjsc z łuni jak wygraja wybory? Nie glosowac na oszustow i zlodziei
|
|
wali się grunt pod nogami ,na plaży robi się ciasno i sąsiad daczę kupił w Hiszpanii . Niewolnictwo odzyskuje wolność o zgrozo za co ja dzieci studia utrzymam ,nowe auto w lizingu . Normalnie armagedon . Po co kombinować ,pisać projekty jak i tak dadzą . Mus emigrować gdzie szanują inteligencję ,korupcję i tolerancję .
|
|
wali się grunt pod nogami ,na plaży robi się ciasno i sąsiad daczę kupił w Hiszpanii . Niewolnictwo odzyskuje wolność o zgrozo za co ja dzieci studia utrzymam ,nowe auto w lizingu . Normalnie armagedon . Po co kombinować ,pisać projekty jak i tak dadzą . Mus emigrować gdzie szanują inteligencję ,korupcję i tolerancję .Zapisz sie do lux veritas. |
|
do LUX - ja ziemię ukochał, kopię ją codziennie i niech tak zostanie . ELEMELE BLYSKO !!! żartowałem . blisko !
|
|
I pani Ania społeczniczka w tej grupie ? PSL taki tęczowy teraz a krzyczy o tradycjach narodowych.....smutne to jak można tak....eh
|
|
Polityka to teraz biznes, a polityka europejska to biznes dla całej rodziny, tyle nic więcej.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|