cyt. ,,Wie pan, że nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić pańskie postępowanie?''
|
|
Kolejne Misiewicze - dobra zmiana się rozkręca
|
|
Cała rodzina ma stanowiska.
Następny Dyzma XXI w.
|
|
bo upada lewacki brukowiec. Jak podaje serwis wirtualne media " Spółka Corner Media wydająca „Dziennik Wschodni” decyzją sądu została postawiona w stan likwidacji, a na likwidatora wyznaczono radcę prawnego Leszka Kukawskiego, który poprzednio był jej kuratorem. To pokłosie sporu większościowego udziałowca firmy Tomasza Kalinowskiego i dziennikarzy mających resztę udziałów." sprawdziłem na stronach ekrs pod numerem 0000507517 wszystko jest jak należy. BOGU NIECH BĘDĄ DZIĘKI!!!!!!
|
|
bo upada lewacki brukowiec. Jak podaje serwis wirtualne media " Spółka Corner Media wydająca „Dziennik Wschodni” decyzją sądu została postawiona w stan likwidacji, a na likwidatora wyznaczono radcę prawnego Leszka Kukawskiego, który poprzednio był jej kuratorem. To pokłosie sporu większościowego udziałowca firmy Tomasza Kalinowskiego i dziennikarzy mających resztę udziałów." sprawdziłem na stronach ekrs pod numerem 0000507517 wszystko jest jak należy. BOGU NIECH BĘDĄ DZIĘKI!!!!!!Tęczowy widzę ma nowy login. XD |
|
Halyna nie podniecaj sie tak bo jak byłas na Marszu z piorunami twój Janusz przepalił kuchenke i czeka Cie skrobanie kuchni bo syf zostawił po swoim kucharzeniu jak łobiat sobie przypaliłbo upada lewacki brukowiec. Jak podaje serwis wirtualne media " Spółka Corner Media wydająca „Dziennik Wschodni” decyzją sądu została postawiona w stan likwidacji, a na likwidatora wyznaczono radcę prawnego Leszka Kukawskiego, który poprzednio był jej kuratorem. To pokłosie sporu większościowego udziałowca firmy Tomasza Kalinowskiego i dziennikarzy mających resztę udziałów." sprawdziłem na stronach ekrs pod numerem 0000507517 wszystko jest jak należy. BOGU NIECH BĘDĄ DZIĘKI!!!!!!Tęczowy widzę ma nowy login. XD |
|
Tylko w rajtuzy nie popuść z tej podniety. XDHalyna nie podniecaj sie tak bo jak byłas na Marszu z piorunami twój Janusz przepalił kuchenke i czeka Cie skrobanie kuchni bo syf zostawił po swoim kucharzeniu jak łobiat sobie przypalił |
|
... ku chwale ojczyzny !!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|