Gdzie Paweł Maj ? Ten to ma jaja i przynajmniej by się nadawał
|
|
Bezrobotny ministrant na jedynce. Żenada!
|
|
Bezrobotny ministrant na jedynce. Żenada!Przecież ma zawód. Wieczny radny! Powiem mieć i drugi. Nadęty pyszałek i buc. Co to nie on. Zero skromności i pokory |
|
Silna ekipa z partii szkodliwej dla Lublina. Przez przedwyborcze zmiany podatkowe Lublin straci 65 mln złotych rocznie i przestanie remontować i inwestować.
Ta ekipa zniszczy polskie samorządy.
|
|
Ilu z nich to krypto-żydosyjoniści? Ilu z nich glosowało za ustawą 1066 + dalsze? Ilu z nich jest przeciwko huccpie Just Act 447?
|
|
Pierwszy bezrobotny z Lublina
|
|
18 lat w Sejmie pani poseł Masłowskiej już wystarczy, dajmy szansę tej pani odpocząć, ma swoje lata
|
|
Chamska arogancja, buta i wszystkich z buta...Bezrobotny ministrant na jedynce. Żenada!Przecież ma zawód. Wieczny radny! Powiem mieć i drugi. Nadęty pyszałek i buc. Co to nie on. Zero skromności i pokory |
|
Następny dobry Przemuś. Lanser pierwszej wodyChamska arogancja, buta i wszystkich z buta...Bezrobotny ministrant na jedynce. Żenada!Przecież ma zawód. Wieczny radny! Powiem mieć i drugi. Nadęty pyszałek i buc. Co to nie on. Zero skromności i pokory |
|
Jeszcze tylko Artur Soboń z nich wszystkich się nadaje.
|
|
PLATFORMEN GUTEN MORGEN ;) JA JA JA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a MUSZYSKO będzie latało i powietrze trawiło
|
|
|
|
Jedynkę powinien mieć poseł Michałkiewicz. Był internowany i musiał uciekać do Australii. Powrócił by budować nową Polskę!
|
|
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|