Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Dzisiaj PiS ma ogłosić listy w wyborach do Sejmu. Kto wystartuje z Lublina?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 16 sierpnia 2019 r. o 11:33 Powrót do artykułu
Soboń też dobry już dawno porozklejał swoje reklamy, a przecież nie wolno prowadzić kampanii, a taki poseł powinien przestrzegać prawa a nie go omijać :(
Odpowiedz
Jedynkę powinien mieć poseł Michałkiewicz. Był internowany i musiał uciekać do Australii. Powrócił by budować nową Polskę!
Czyli TW bo mu dali paszport!
Odpowiedz
Jeszcze tylko Artur Soboń z nich wszystkich się nadaje.
Do czego? Przecież samą "ustawę przekształceniową" (z dnia 20 lipca 2018 r.) nowelizowano parę razy (bo tak wielki knot prawny). Deweliperom zrobił radość, przepychając "lex developer".
Odpowiedz
Dwie kadencje w Sejmie i Senacie i następna dobra zmiana. Taka powinna być zasada, aby Ci sami ludzie nie zawłaszczali przestrzeni publicznej i polityki. Trzeba głosować na nowe osoby.
Odpowiedz
głosuje na dwóch profesorów:  Czarnka (Sejm) i Piotrowskiego (senat). Dziękjuje za uwage
Odpowiedz
Jeszcze tylko Artur Soboń z nich wszystkich się nadaje.
  A jak tam śmigłowce w Świdniku? Budują się?
Odpowiedz
PLATFORMEN GUTEN MORGEN ;) JA JA JA
Odpowiedz
PLATFORMEN GUTEN MORGEN ;) JA JA JA
Odpowiedz
Mam nadzieję i ogromną wiarę, że lublinianie nie zagłosują na bolszewików przyodzianych w prawicowe szaty. Cztery lata psucia państwa wystarczy ! Nie po to wybraliśmy członkostwo w UE, by mentalnie i ustrojowo cofać się do czasów komuny. Mądrych ludzi jest jednak więcej !!! Mocno wierzę w to !!!
Odpowiedz
Bezrobotny ministrant na jedynce. Żenada!
Przecież ma zawód. Wieczny radny! Powiem mieć i drugi. Nadęty pyszałek i buc. Co to nie on. Zero skromności i pokory
Kaczyński z całą świadomością wystawił Tułajewa na jedynce. Pis chce mieć większość konstytucyjną, walczy o każdego wyborcę. Tułajewa poprą zwolennicy ideologii LGBT+!!! 
Odpowiedz
Bezrobotny ministrant na jedynce. Żenada!
Przecież ma zawód. Wieczny radny! Powiem mieć i drugi. Nadęty pyszałek i buc. Co to nie on. Zero skromności i pokory
Kaczyński z całą świadomością wystawił Tułajewa na jedynce. Pis chce mieć większość konstytucyjną, walczy o każdego wyborcę. Tułajewa poprą zwolennicy ideologii LGBT+!!!
 Czyli m. in. i TY. Dewiant dookoła widzi tylko innych dewiantów
Odpowiedz
Po co tyle stolkow? Wystarczy jeden dla prezesa. Reszta jest zbedna w tym zadluzonym kraju
Odpowiedz
Drobni przedsiębiorcy z Lublina zafundowali szkole senatora Zająca (tego co najpierw był w PZPR a później we wszystkich możliwych partiach, które rządziły) wspaniałą imprezę. Udało im się zrobić (i sfinansować w całości!) dwie duże imprezy ale bolszewicy z PiS dogadali się z Zającem i im tę imprezę... odebrali. Teraz jest we Świdniku. Niech ten przykład jak kopnęli w dupę porządnych ludzi żeby zdobyć glosy wyborców będzie dla wszystkich przestrogą. Jaka to partia rzadząca i jaka opozycja - oni tylko nastawiają ludzi przeciwko sobie aby ci szli na wybory. Dzięki temu mogą zasiadać w sejmie i senacie  po wsze czasy. Cwaniaki dogadują się ze sobą i współracują, kosztem społeczeństwa. Senator Zając teraz startuje z lity PiS - no i co mu kto zrobi. Stary komuch, po której stał stronie - po tej co ZOMO czy przeciwnej?
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...