Soboń też dobry już dawno porozklejał swoje reklamy, a przecież nie wolno prowadzić kampanii, a taki poseł powinien przestrzegać prawa a nie go omijać :(
|
|
Jedynkę powinien mieć poseł Michałkiewicz. Był internowany i musiał uciekać do Australii. Powrócił by budować nową Polskę!Czyli TW bo mu dali paszport! |
|
Jeszcze tylko Artur Soboń z nich wszystkich się nadaje.Do czego? Przecież samą "ustawę przekształceniową" (z dnia 20 lipca 2018 r.) nowelizowano parę razy (bo tak wielki knot prawny). Deweliperom zrobił radość, przepychając "lex developer". |
|
Dwie kadencje w Sejmie i Senacie i następna dobra zmiana. Taka powinna być zasada, aby Ci sami ludzie nie zawłaszczali przestrzeni publicznej i polityki.
Trzeba głosować na nowe osoby.
|
|
głosuje na dwóch profesorów: Czarnka (Sejm) i Piotrowskiego (senat). Dziękjuje za uwage
|
|
Jeszcze tylko Artur Soboń z nich wszystkich się nadaje.A jak tam śmigłowce w Świdniku? Budują się? |
|
PLATFORMEN GUTEN MORGEN ;) JA JA JA
|
|
PLATFORMEN GUTEN MORGEN ;) JA JA JA
|
|
Mam nadzieję i ogromną wiarę, że lublinianie nie zagłosują na bolszewików przyodzianych w prawicowe szaty. Cztery lata psucia państwa wystarczy ! Nie po to wybraliśmy członkostwo w UE, by mentalnie i ustrojowo cofać się do czasów komuny. Mądrych ludzi jest jednak więcej !!! Mocno wierzę w to !!!
|
|
Kaczyński z całą świadomością wystawił Tułajewa na jedynce. Pis chce mieć większość konstytucyjną, walczy o każdego wyborcę. Tułajewa poprą zwolennicy ideologii LGBT+!!!Bezrobotny ministrant na jedynce. Żenada!Przecież ma zawód. Wieczny radny! Powiem mieć i drugi. Nadęty pyszałek i buc. Co to nie on. Zero skromności i pokory |
|
Czyli m. in. i TY. Dewiant dookoła widzi tylko innych dewiantówKaczyński z całą świadomością wystawił Tułajewa na jedynce. Pis chce mieć większość konstytucyjną, walczy o każdego wyborcę. Tułajewa poprą zwolennicy ideologii LGBT+!!!Bezrobotny ministrant na jedynce. Żenada!Przecież ma zawód. Wieczny radny! Powiem mieć i drugi. Nadęty pyszałek i buc. Co to nie on. Zero skromności i pokory |
|
Po co tyle stolkow? Wystarczy jeden dla prezesa. Reszta jest zbedna w tym zadluzonym kraju
|
|
Drobni przedsiębiorcy z Lublina zafundowali szkole senatora Zająca (tego co najpierw był w PZPR a później we wszystkich możliwych partiach, które rządziły) wspaniałą imprezę. Udało im się zrobić (i sfinansować w całości!) dwie duże imprezy ale bolszewicy z PiS dogadali się z Zającem i im tę imprezę... odebrali. Teraz jest we Świdniku. Niech ten przykład jak kopnęli w dupę porządnych ludzi żeby zdobyć glosy wyborców będzie dla wszystkich przestrogą. Jaka to partia rzadząca i jaka opozycja - oni tylko nastawiają ludzi przeciwko sobie aby ci szli na wybory. Dzięki temu mogą zasiadać w sejmie i senacie po wsze czasy. Cwaniaki dogadują się ze sobą i współracują, kosztem społeczeństwa. Senator Zając teraz startuje z lity PiS - no i co mu kto zrobi. Stary komuch, po której stał stronie - po tej co ZOMO czy przeciwnej?
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|