szkoda mandatu ale PO dala dupy
|
|
228 005 głosów nieważnych!!! Dlaczego tego nie podajecie? Taka liczba robi wrażenie!!!
|
|
Dwie fantastyczne wiadomości w jednym newsie(to się na prawdę rzadko zdarza):
PIS przegrywa a Kamiński nie wchodzi do parlamentu
|
|
Nie jestem fanatycznym zwolennikiem PIS, czy PSL, ale to co zaproponowało PO na lubelskiej liście woła o zorganizowaną pomstę do nieba! Chcieli to mają!
|
|
Nie jestem fanatycznym zwolennikiem PIS, czy PSL, ale to co zaproponowało PO na lubelskiej liście woła o zorganizowaną pomstę do nieba! Chcieli to mają!
|
|
I Paruch nie por..... w Brukseli....
|
|
Oficjalne wyniki (w skali kraju) :
PO - 32,13 proc.
PiS - 31,78 proc.
SLD-UP - 9,44 proc.
Nowa Prawica - 7,15 proc.
PSL - 6,8 proc.
Frekwencja - 23,82 proc.
|
|
Prawdopodobnie wybory zostały sfałszowane. Jest prawie 250 tys. głosów NIEWAŻNYCH!
|
|
Nie lubię PSL, ale Hetmana zniosę. Podobno dobry gospodarz. Niech mu się wiedzie.
Piotrowski, POLSKI profesor, dorobek naukowy w skali świata ma dokładnie taki sam jak lubelscy licealiści i gimnazjaliści. Niektórzy studenci mają większe osiągnięcia. Można sprawdzić na Web of Science. Indeks "Hirsza", sumę cytowań, sumaryczny Impact Factor. No i pieniacz do tego. Nie toleruję takich.
|
|
228 005 głosów nieważnych!!! Dlaczego tego nie podajecie? Taka liczba robi wrażenie!!!Nieważne pewnie celowo. Jak mój :) |
|
Prawdopodobnie wybory zostały sfałszowane. Jest prawie 250 tys. głosów NIEWAŻNYCH!Kto by chciał narażać się dla takich...? To realna liczba głosów nieważnych. Dużo starszych ludzi poszło zagłosować. Postawienie krzyżyka ich przerosło. |
|
Prawdopodobnie wybory zostały sfałszowane. Jest prawie 250 tys. głosów NIEWAŻNYCH!Dlaczego sfałsozwane? Masa moich znajomych oddała głos nieważny w ramach protestu. Nie mieliśmy na kogo zaglosować a nie chceliśmy zostać w domu i wyjść na ignorantów czy leni. Koniec protestowania absencją. W następnych wyborach palamentarnych będzie nas jeszcze więcej... |
|
Nie lubię PSL, ale Hetmana zniosę. Podobno dobry gospodarz. Niech mu się wiedzie. Piotrowski, POLSKI profesor, dorobek naukowy w skali świata ma dokładnie taki sam jak lubelscy licealiści i gimnazjaliści. Niektórzy studenci mają większe osiągnięcia. Można sprawdzić na Web of Science. Indeks "Hirsza", sumę cytowań, sumaryczny Impact Factor. No i pieniacz do tego. Nie toleruję takich.Jaki uniwersytet, taki profesor. Proste. |
|
Dlaczego sfałsozwane? Masa moich znajomych oddała głos nieważny w ramach protestu. Nie mieliśmy na kogo zaglosować a nie chceliśmy zostać w domu i wyjść na ignorantów czy leni. Koniec protestowania absencją. W następnych wyborach palamentarnych będzie nas jeszcze więcej...Szacunek i głębokie ukłony. Ja głosowałem świadomie. Na kandydatkę, której zaufałem, że będzie mnie reprezentować. Przepadła. Cenię ludzi mądrych i świadomych. Ich wybory szanuję. Pozdrawiam. |
|
Michałkiewicz przegrał kolejne wybory,jak długo będziemy tolerować mierne wyniki wyborcze PIS w woj lubelskim. Dotychczasowa klika kolesi we władzach wojewódzkich doprowadzi do klęski w "samorządówce" i wyborach do sejmu. Dosyć tolerowania nieudaczników.Panie Kaczyński czas na szybkie zmiany bo toniemy.
|
|
Dlaczego sfałsozwane? Masa moich znajomych oddała głos nieważny w ramach protestu. Nie mieliśmy na kogo zaglosować a nie chceliśmy zostać w domu i wyjść na ignorantów czy leni. Koniec protestowania absencją. W następnych wyborach palamentarnych będzie nas jeszcze więcej...I próbujesz nas przekonać, że w piękny słoneczny dzień ruszyli d u p ę do lokalu wyborczego, tylko PO to żeby oddać NIEWAŻNY GŁOS?! Nie ośmieszaj się! TUSK I JEGO MAFIJNA BANDA SFAŁSZOWAŁA WYBORY!!! |
|
Spadochroniarze do domu!Społeczeństwo Lubelszczyzny dobrze zagłosowało!Chorągiewki dobre były na 22 lipca święto PRL.Od koryta odsunęli świnię./zaatakował pomór afrykański/
|
|
Co za durnota. Jak można oddać celowo nie ważny głos...w ramach protestu? Co niby takim działaniem wskóracie? To już lepiej zostać w domu. Zgarbić się przy tv, dalej karmić się medialną propagandą, żryć i srać pod siebie.
|
|
I próbujesz nas przekonać, że w piękny słoneczny dzień ruszyli d u p ę do lokalu wyborczego, tylko PO to żeby oddać NIEWAŻNY GŁOS?! Nie ośmieszaj się! TUSK I JEGO MAFIJNA BANDA SFAŁSZOWAŁA WYBORY!Jesteś prymitywny. Wcale mnie to nie dziwi...Obywatel Polski C, "Złodziej księżyca" tworzy utopijne wizje postsowieckiej barachołce, która idzie głosować jak jej "mundre" powiedzą. |
|
I próbujesz nas przekonać, że w piękny słoneczny dzień ruszyli d u p ę do lokalu wyborczego, tylko PO to żeby oddać NIEWAŻNY GŁOS?! Nie ośmieszaj się! TUSK I JEGO MAFIJNA BANDA SFAŁSZOWAŁA WYBORY!!!Prawdopodobnie Nowej Prawicy tez odebrali głosy. TUSK SFŁASZOWAŁ WYBORY!!! |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|