Rzeczywiście, ciemny naród dalej myśli, że te drogi to za unijne pieniądze. Tymczasem uświadamiam - za nasze wpłacone w składkach oraz za kredyty, czyli dług publiczny. Ciesz się dalej ciemny ludzie!Rzeczywiście jeteś ciemniak! Bo kwota jaką Polska dostaje z Unii wielokrotnie przekracza nasz wkład do unii.
|
|
Wybory, wyborami, a ja znów rok na bezrobociu, na naszym kochany wschodzie! Ja pier.......
Nie wiem, po co te kłótnie, co kiedy upadło, za jakich rządów. Gdyby była praca, to NIE OBCHODZIŁO by mnie, kto rządzi - a tu ani pracy, ani perspektyw, ludzie wyjeżdżają, uciekają z kraju!!!
|
|
mnie osobiscie cieszy wynik Ruchu Narodowego który popieram 2,18% to bardzo ok :-)
tak naprawdę jednak czekam na liczby głosów...
ciekaw jestem nie tylko wyniku RN ale rownież np Kurczuka
ciekawe czy dawny baron sld wyciągnie wnioski ze stawiania na konia z pedalami :-)
no w ogole ciekawym kto ile zebrał :-)
|
|
pkw co nieco już podała RN zebrał 6 788 głosów najwięcej w Lubelskim powiecie 822 natomiast procentowo najwiecej w Łecznej 3,77% Lubelskim 3 ,03% i Biłgoraju po 3%...
no super :-)
dla mnie osobiście ciekawostką choć nie zaskoczeniem wcale jest zerowy wynik partii zieloni - to partia lokalnych animatorów kultury spod znaku Pietrasiewicza - jej dzialaczem jest znana lubelska parówka Kitlinski -ulubieniec gazety wyborczej
z list tego komitetu startowala też moja dawna partia czyli PPS...
towarzysze niestety wniosków nie wyciągną...
mówi sie trudno - mają co chcieli
|
|
Po co mi drogi, skoro nie mam samochodu, a nie mam samochodu, bo nie mam stałej pracy, a nie mam stałej pracy, bo zlikwidowali mi zakład pracy za PO i do tej pory pracuję tylko dorywczo i za grosze?
Zamiast w autostrady donikąd, których sposób finansowania budowy przyczynił się do upadku wileu polskich firm, rząd powienien inwestować kase w tworzenie miejsc pracy (a nie w drogi, kursy przekwalifikujące, po których nie ma pracy- wiem, bo brałem w nich udział, czy "innowacyjną gospodarkę" - co to w ogóle za hasło??).
Rzeczywiście jeteś ciemniak! Bo kwota jaką Polska dostaje z Unii wielokrotnie przekracza nasz wkład do unii. |
|
co do tej kasy z ue to zawsze się trafi taki co sieje propagandą jaka to ona dobra
oczywiscie slusznosc mają ci co zauważają że skutki unijnosci są zdecydowanie negatywne
takiej niegospodarnosci jak w ue to nie bylo nie tylko w PRL-u ale chyba w ogóle nigdzie
UE to porażka po prostu
nie tylko od strony gospodraczej ale wlasciwie od kazdej
|
|
Jednak mamy na wschodzie myślących ludzi. Wygrało PiS a drugie PSL. Dobrze że te darmoziady z PO i ci kretyni nawiedzeni od Korwina- Mikke dostali tak mało głosów. Ha ha ha
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|