DziennkiWschodni zdejmijcie ten artykuł, to nie jest pudelek, plotek czy inny pseudo dziennikarski twór a gazeta regionalna, która do czegoś aspiruje. Piszcie o problemach istotnych dla ludzi.
|
|
Duma lubelskiego dewelorozwoju POszła na salony i teraz bawi całą Polskę.
|
|
Niby każdemu może się zdarzyć, ale aż ciśnie się na usta - nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka ;)
|
|
Jakbym miał wybierać kogo wolę na reprezentanta w sejmie - przejęzyczającą się ale aktywną posłankę czy ministranta który naprzemiennie albo ziewa albo dodaje wpisy na twitterze to jednak wolę Wcisło od Tułajewa. Ta przynajmniej się stara i coś robi.
|
|
A mnie bardzo podoba się komentarz Pani Poseł. A jeśli chodzi o Dziennik Wschodni, to myślałem, że ma większe ambicje...
"Jeśli jednak takie przejęzyczenia mają pomóc w przygotowaniu potrzebnych przepisów, to mogę to robić częściej. Nawet na każdym posiedzeniu Sejmu. Od maja pytam o te przepisy i ostatnio otrzymałam odpowiedź, że termin znów jest przesunięty – komentuje Marta Wcisło".
|
|
Jak widać ładne plakaty wyborcze z wyretuszowanym zdjęciem to nie wszystko , ale to zupełnie wystarczy wyborcom platformy obywatelskiejNa drzewo, liście pompować! A gdzie moje multikonta, supertrolu? |
|
Nieźle. To już następna pani poseł z regionu tak "aktywna" i twórcza. Pani Mucha wzorem? Pamiętamy poważną interpelację i akcje w lubelskich mediach pani poseł Wcisło dot. szumu opon na S-17?
|
|
Znacznie bardziej mi pasuje wypowiedż szczera ,a pomyłka każdemu się zdarza...niż nieustanne przeinaczenia..i celowane "pomyłki"
|
|
Mieliśmy "ministre" od 3 ligi hokeja z niezwykle rozwiniętym talentem wokalnym która zadebiutowała w Sejmie utworem pt.tyt." nie pucz kiedy odjadę" ale w zasadzie to było już po wyprowadzce z Lublina do Warszawy. A teraz mamy godną następczynie.Brawo wyborcy!!!! Wybraliście niezwykle inteligentną osobę do parlamentu. Przyznaję jednak,że przyda się klown do rozśmieszania.
|
|
Może jesteś chory na epidemie? Trzeba ratować ozdrowieńców , nie zapomnij o popołudniowej tabletce bo widać że po południu stan się pogarsza.Na drzewo, liście pompować!!!! |
|
No cóż dała ciała. Ale mimo wszystko szybciej wybaczę taki błąd niż nawaloną i bełkoczącą posłankę Elżbietę Kruk "Potrafię dobrze pracować. Potrafię coś tam, coś tam"
|
|
Trzeba ratować ozdrowieńcówSam się ratuj, ciołku. Gdyby głupota miała skrzydła - fruwał byś jak gołębica. Nie wzlatuj za wysoko.... |
|
Primadonna dewelorozwoju POzwoliła całej Polsce przekonać się o POziomie tzw. "elit" Koziego Grodu. Ludzie, którzy trzęsą tym miastem, za komuny byliby albo pierwszymi sekretarzami POP albo cinkciarzami.
|
|
Gdyby głupota miała skrzydła - fruwał byś jak gołębica....Na drzewo, dzięciole! Tępe stukanie dziobem to akurat zajęcie dla takich dupków żołędnych
|
|
Kabaret , tak to jest jak się babe ze wsi do miasta wyśle. Trzeba było siedzieć w Lublinie i służyć lokalnej loży deweloperskiej. Przynajmniej wstydu by nie było. Jak widać ładne plakaty wyborcze z wyretuszowanym zdjęciem to nie wszystko , ale to zupełnie wystarczy wyborcom platformy obywatelskiej.W zukogrodzie baba (to określenie pasuje tu jak ulał) przyzwyczaiła się podczas rautów, że Ludzie z Wypchanymi Portfelami spijają słowa z jej ust, jakakolwiek głuPOta by z nich nie spłynęła. Pewno POmyślała, że także na salonach zrobi furorę pokrzykiwaniem na nutę przekupki z bazaru. |
|
No tak... Tylko mnie zabrakło na parę godzin - a pisie szambowozy znowu z beczką zajechały i smrodzą na forum szambem. A Najwyższy Znawca Developerki, trolocieć-idiota LBNzaraz płacz podniesie, że mu naminusowałem. Że na da
|
|
Zwykle przejezyczenie. Podobnie codziennie słyszymy o chorych na koronawirusa ! A jest oczywiste ze nie ma takiej jednostki chorobowej jak koronawirus, są tylko chorzy na covid-19 ! ! !
Tak jak nie ma pandemii koronawirusa ale pandemia covid-19 bowiem slowo epidemia czy pandemia zawsze odnosi się do choroby a nie bakterii czy wirusa. Mozna to sprawdzić choćby w slowniku języka polskiego jak i publikacjach medycznych. Przecież nikt nie mowi np o epidemii wirusa jak jest grypa tylko o epidemii grypy, odry etc.
|
|
KABARET !!! - "wiem, ale nie P0wiem" - już podczas pierwszego sejmowego P0siedzenia dała plamę, którą Teleexpress pokazał w całej Polsce... ktoś miał wątpliwości, co będzie dalej ????
|
|
"pustaki kupię"
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|