Jestem za legalizacja ale na tych oszustów od palikota nie zaglosuje. Nie maja programu gospodarczego i próbują zyskac wyborcow przez takie wlasnie populistyczne akcje. Jesli ktos jest za legalnym dostepem do narkotykow moze zaglosować na Konkres Nowej Prawicy. Maja program wolnosciowy i zdrowe podejscie do spraw ekonomicznych. Niskie podatki, minimalna biurokracja!
|
|
Kampania oparta na haśle legalizacji marihuany, w dobie biedy, bezrobocia, upadku przemysłu, masowej emigracji ejst poprostu smieszna i żałosna, target tylko licealisci. Suabo, wróże wynik poniżej 5%
|
|
Ja Zagłosuję na Palikota! Jestem ZA!
|
|
Hmm to powinno się nazywać burdelobus, a nie gandziobus... Ale cóż, może ktoś to łyknie...
|
|
Szacun dla Wolnych Konopi, bo w przeciwieństwie do innych organizacji są w stanie argumentować swoje tezy w bardzo merytoryczny sposób. Nie chodzi im tylko o to, żeby się zjarać. Pokazują irracjonalność polskiego prawa karnego i postępowania sądowego, gdzie za znęcanie się nad zwierzętami dostaje się mniejszy wyrok, niż za posiadanie zioła. Chore myśli w chorej głowie.
|
|
A pani Barbara to niech swoim dzieciom pod choinkę zaserwuje kilo marihuany. Ciekawe, czy naprawdę cieszyłaby się jak jej dzieci zaczęłyby to palić?
|
|
Nacpanymi i najaranymi latwiej sie steruje i oto w tym wszystkim chodzi. Lepiej miec spoleczenstwo glupie bo wszystko lyknie
|
|
Od 15 lat przepalam płuca na lewo ze tak się wyrażęi i nie wierzę żadnym politykom ze zalegaluzuja mariannę kiedykolwiek bo robią to tylko przed wyborami. Pamiętam jak przy okazji ostatnich wyborów Pan Palikot głosił legalizację i po po wejściu do parlamentu prawie odpuścił temat. Nie mam wiary dla takich deklaracji. Janusz kariery to ty tak nie zrobisz. Ja na ciebie nie głosuję!
|
|
NIE GŁOSUJCIE NA TĄ SPRZEDAJNĄ PEDERASTYCZNĄ KURWĘ, ZNOWY WYJEDZIE Z TAKĄ USTAWĄ 30 CZY 50 GIETA PRZY SOBIE NA WŁASNY UZYTEK PRZECIEZ TO HURTOWA ILOŚĆ I NIKT NIE PRZEPCHNIE TAKIEJ USTAWY. I ZNOWU POWIE DZIEKI ZA GŁOSY NIE UDAŁO SIE SORY ALE POCAUJCIE MNIE W DUPE. O
|
|
Dla mnie to chore.. czy nikt juz nie zważa na skutki używania takich rzeczy? Uświadomię więc wasz.. gdyz przez to cofacie się w rozwoju, można dostać uszczerbku mózgu i tak jakby mieć dziurę w mózgu.. także zaszkodzicie BARDZO swojemu organizmowi, zdrowiu i także swoim dzieciom.. które będziecie chcieli mieć.. mogą urodzić się chore lub tez np bez ręki.. WEDŁUG MNIE TO POWAŻNE PROBLEMY KTÓRE DLA NIEKTÓRYCH NIE MAJĄ ZNACZENIA A JA NAWET NA MYŚL O TYM ZAŁAMUJĘ SIĘ PO PROSTU
|
|
Gandziobus? Paligłup przechodzi samego siebie ażeby wystartować w wyborach na bezmózgiego jełopa roku. Skutecznie zresztą.
|
|
Zabierac to całe chore biłgorajstwo z Lublina!
|
|
Mam wrażenie, że ta Nowacka bierze coś mocniejszego (babka jak mówi, jest mocno pobudzona i wykonuje gwałtowne ruchy rękami oraz głową).
|
|
A pani Barbara to niech swoim dzieciom pod choinkę zaserwuje kilo marihuany. Ciekawe, czy naprawdę cieszyłaby się jak jej dzieci zaczęłyby to palić?Rozumiem, że lepiej gdyby zaserwowała dzieciom 3 lata w zakładzie karnym ze złodziejami i gwałcicielami? |
|
Knur obiecał w poprzednich wyborach że zalegalizuje marihuanę i nic z tego nie wyszło. Teraz drugie podejście z tym samym hasłem mam nadzieje że grupa frajerów co na niego głosowała sie zmniejszy i jego zlepek ruchu odejdzie w niebyt, a i jeszcze jedno nie bedziemy juz narażeni na takie publiczne monstra-hybrydy jak Grodzkie, Biedronie, Srody, Nowickie i Szczuki. Bo miejsce świń jest w chlewie ...
|
|
czy w naszym kraju k*** nie ma wiekszych problemów ??!! służba zdrowia... brak miejsc pracy.... MINImalne wynagrodzenie.... drogi.... bezpieczeństwo.... etc. a Ci o legalizalizacji ... banda debi*** brak słów....
|
|
knura miejsce jest w chlewie a nie w Polsce, że też Biłgoraj takie ładne miasto wychowało takigo knura
|
|
Durnie - jaja sobie robicie z tym gandziobusem. Nie dziwię się , że was olali. Pokazuje to rzeczywiste zainteresowanie ludzi waszym "problemem" gandziowym..... Palta se te skręty po chałupach. Co nas to obchodzi...?!
|
|
Nie pale.Nie glosuje na Palikota.Jestem za legalizacja upraw, sprzedazy marichuany.Oraz odprowadzania z tego tytulu odpowiednich podatkow.
|
|
Marihuana jest dla mądrych ludzi, dla bezmyślnych kołtunów się nie nadaje, a niestety większość w tym kraju zupełnie nie myśli. Palikotowcom z post-komuchami w stylu Kwacha najwyraźniej o to chodzi żeby wyłączyć myślenie u większej ilości ludzi żeby za plecami robić jeszcze większe przekręty. Zadowoleni (euforyczni po spaleniu) cóż mu takiego wygarną skoro będą bujać w obłokach? Sama śmietanka w tym "ruchu" - przekręciarz, były ksiądz, tranzystor, pedał, feministka, morderca Popiełuszki... dobrali się jak w korcu maku, jeden lepszy od drugiego.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|