Panie! - na szczescie nikt Panu nie wierzy co Pan mowisz bo my ogladalismy dyskusje i mamy swoja opinie zupelniue inna niz Pan przedstawia. Ponadto przeciez Pan z tym czlowiekiem wspolpracowal, zwyly takt nakazuje aby powstrzymal Pan swoje krzyki i dla dobra Polski poparl PIS bo LPR przeciez nie ma politycznego znaczenie w obecnej chwili, a wybory tuz, tuz.
|
|
Niech liderzy partii mówia co chcą, ja mam swój rozum, "widzę, patrzę, analizuję..." i będę głosować na PiS.
|
|
dziwne są te co po godzinie debaty zmieniają rezultaty
|
|
gdy by był patriotą to poparł by PiS . przecie LPR nie ma żadnych szans (zapomniałem napisać we wcześniejszym komentarzu)
|
|
CWANIAK WIEDZIAŁ GDZIE STARAĆ SIE O KORYTO NA WIEJSKIEJ, W LUBLINIE MIESĆIE OSZOŁOMÓW I CIEMONTY..U SIEBIE W WIELKOPOLSCE BY GO OPLULI I JAJAMI OBRZUCALI KANALIĘ!!!
|
|
do "wart" promujacego Muchę. Szczerze piszę się przez rz a nie przez ż. Widać na tym przykładzie jaki jest poziom akademii Palikota i tym samym jej szefowej Joanny Muchy bo to ludzie z akademii robią jej taką klakę. Czy to znaczy,że PO nie jest partią "wykształciuchów" tylko nieuków.
|
|
Bo lubie solidarne państwo. Nie płacę czynszu i gdyby nie lokatorska solidarność w pokrywaniu opłat za czynsze nie mogłabym się nawet pożądnie wykąpać a lubię pełną wannę co durzo kosztuje a na co mnie nie stać. Gdybym zarabiała jak teraz lekarze to co innego. A za 1000 zł na miesiąc to nawet tyłka szkoda ruszać. Do Irlandi nie pojadę bo jestem za stara to co mi zostało? Niech podzielą się ze mną dorobkiewicze z PO to jest sprawiedliwość społeczna
|
|
na drzewo bucu jeden!!!!!!
|
|
Dosc waszych wojenek w obronie Izraela, pariasi TelAwiwu z PiS
|
|
ZAWIODŁEM SIĘ NA NICH, TYLKO PIS!!!!
|
|
takim nie wolno wierzyć, trzeba ich odrzucić
|
|
Oglądałem. Tytuł jest zupełnie nieadekwatny. Moim zdaniem to manipulacja. Wiadomo, moda: Giertycha trzeba tępić. Profesjonalnie? - nie wstyd.
|
|
niech pan Giertych se zaloży ten mundurek co to dzieci nosza teraz w szkole, wygladal bedzie jak japacyk-pajacyk
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|