Skoro Żuk startował na prezydenta Lublina z własnego komitetu (czyli jako kandydat bezpartyjny) to powinien być konsekwentny i zrezygnować z członkostwa w PO.I tu sie wyjątkowo z Tobą zgodzę.
|
|
A ja się nie zgadzam, bo nie logo partyjne się liczy tylko człowiek i to co sobą reprezentuje. A niech będzie nawet członkiem partii przyjaciół piwa - mi to w ogóle nie przeszkadza póki sprawdza się jako prezydent.Skoro Żuk startował na prezydenta Lublina z własnego komitetu (czyli jako kandydat bezpartyjny) to powinien być konsekwentny i zrezygnować z członkostwa w PO.I tu sie wyjątkowo z Tobą zgodzę. |
|
Doceniam ten wariant poczucia humoru.A ja się nie zgadzam, bo nie logo partyjne się liczy tylko człowiek i to co sobą reprezentuje. A niech będzie nawet członkiem partii przyjaciół piwa - mi to w ogóle nie przeszkadza póki sprawdza się jako prezydent.Skoro Żuk startował na prezydenta Lublina z własnego komitetu (czyli jako kandydat bezpartyjny) to powinien być konsekwentny i zrezygnować z członkostwa w PO.I tu sie wyjątkowo z Tobą zgodzę. |
|
Będą wybory, start zapowiedziało trzech kandydatów. Faktycznie, gorąco że hoho.
|
|
O to właśnie chodzi w tym parszywym porozumieniu "ponad podziałami" - być może nie tylko "z Nowogrodzką". Partia "szoruje po dnie", a "grube ryby" czują się fantastycznie.A co Żuk sobą reprezentuje jako szef lubelskiej PO? Platforma na Lubelszczyźnie w zasadzie się nie liczy. Nawet Mucha uciekła z PO. PO pod władzą Żuka stacza się na dno.A ja się nie zgadzam, bo nie logo partyjne się liczy tylko człowiek i to co sobą reprezentuje. A niech będzie nawet członkiem partii przyjaciół piwa - mi to w ogóle nie przeszkadza póki sprawdza się jako prezydent.Skoro Żuk startował na prezydenta Lublina z własnego komitetu (czyli jako kandydat bezpartyjny) to powinien być konsekwentny i zrezygnować z członkostwa w PO.I tu sie wyjątkowo z Tobą zgodzę. |
|
Będą wybory, start zapowiedziało trzech kandydatów. Faktycznie, gorąco że hoho.Spokojnie! Żaden kruk Żukowi oka nie wykole. Najwyżej trochę "pokraczą" lub "strzelą focha". |
|
Całe to badziewie w worek i do Bystrzycy.
|
|
Teoretycznie tak kiedyś było i też tak myślałem. Ale teraz od kiedy w POlsce rządzi piss, a rozdział pieniędzy z naszych podatków jest dzielony po kluczu partyjnym, to niestety muszę się z nim zgodzić, że nie tylko człowiek się liczy, ale i partia.A ja się nie zgadzam, bo nie logo partyjne się liczy tylko człowiek i to co sobą reprezentuje. A niech będzie nawet członkiem partii przyjaciół piwa - mi to w ogóle nie przeszkadza póki sprawdza się jako prezydent.Skoro Żuk startował na prezydenta Lublina z własnego komitetu (czyli jako kandydat bezpartyjny) to powinien być konsekwentny i zrezygnować z członkostwa w PO.I tu sie wyjątkowo z Tobą zgodzę. |
|
Będą wybory, start zapowiedziało trzech kandydatów. Faktycznie, gorąco że hoho.Nie psuj zabawy @Japolanowi. Nie widzisz jak go podniecił ten tytuł? I o to właśnie chodzi. Żeby wywołać do tablicy wszystkie trolle pisowskie oraz ludzi co mają obsesję na punkcie Żuka i tylko czekają na takie artykuły jak ten powyższy. |
|
Wpierw potrzebne byłoby na to "błogosławieństwo z Nowogrodzkiej".Dziwne, że Żuka jeszcze nie wywalili z PO.Będą wybory, start zapowiedziało trzech kandydatów. Faktycznie, gorąco że hoho.Spokojnie! Żaden kruk Żukowi oka nie wykole. Najwyżej trochę "pokraczą" lub "strzelą focha". |
|
Najbardziej humorystyczne są bajania fanatyków politycznych. W aktualnym układzie lubelskim nie ma co liczyć na krytykę w stylu (kompilacji medialnej): ***s://m.youtube.com/watch?v=fkmqtcsJ4AoBędą wybory, start zapowiedziało trzech kandydatów. Faktycznie, gorąco że hoho.Nie psuj zabawy @Japolanowi. Nie widzisz jak go podniecił ten tytuł? I o to właśnie chodzi. Żeby wywołać do tablicy wszystkie trolle pisowskie oraz ludzi co mają obsesję na punkcie Żuka i tylko czekają na takie artykuły jak ten powyższy. |
|
A co Żuk sobą reprezentuje jako szef lubelskiej PO? Platforma na Lubelszczyźnie w zasadzie się nie liczy. Nawet Mucha uciekła z PO. PO pod władzą Żuka stacza się na dno.A ja się nie zgadzam, bo nie logo partyjne się liczy tylko człowiek i to co sobą reprezentuje. A niech będzie nawet członkiem partii przyjaciół piwa - mi to w ogóle nie przeszkadza póki sprawdza się jako prezydent.Skoro Żuk startował na prezydenta Lublina z własnego komitetu (czyli jako kandydat bezpartyjny) to powinien być konsekwentny i zrezygnować z członkostwa w PO.I tu sie wyjątkowo z Tobą zgodzę. |
|
Dziwne, że Żuka jeszcze nie wywalili z PO.Będą wybory, start zapowiedziało trzech kandydatów. Faktycznie, gorąco że hoho.Spokojnie! Żaden kruk Żukowi oka nie wykole. Najwyżej trochę "pokraczą" lub "strzelą focha". |
|
Skoro Żuk startował na prezydenta Lublina z własnego komitetu (czyli jako kandydat bezpartyjny) to powinien być konsekwentny i zrezygnować z członkostwa w PO.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|