kretino skończ bajać
|
|
a to szuja przyjachala obiecywac gruszki na wierzbie
|
|
Już widzę oczami wyobraźni jak się te wałki drapały po głowie: Grzesiu, cza coś obiecać tej hołocie, no ch... tam z Polską wschodnią, ale czymś trzeba im zaświecić w ślepia. - A to może 100 miliardów? Ładnie brzmi, taka kwota okrągła rozumiesz hihihi. - Ano Aśka, jak ty coś powiesz to już powiesz. Dobra, niech im k...a będzie 100 miliardów. Angela się uśmieje. Zobaczą te miliardy jak umarły kadzidło buahahaha.
|
|
Zunio, na co dzień twarz "bezpartyjnego" dewelo-komitetu KZ, nie dostąpił zaszczytu trzymania parasolki nad czupryną swojego guru?
|
|
czy ktoś jeszcze słucha tych jego bredni ???
|
|
Każdy ktoś chce głosować na PŁO polecam posłuchać co mówili politycy tej partii o Polsce wschodniej dodatkowo przypominam ze to za kadencji bÒla rozwiązano jednostkę wojskową w Bialej. A obecnie wojsko wraca do Białej dzieki PIS
|
|
Grzegorz teraz inny facet nie jest już upokarzany przez Tuska, nowe zęby, nowy pewny siebie człowiek, no i tyle obietnic dla każdego coś słodkiego.
|
|
Prędzej ukradną platformersi 100 mld niż coś dadzą, platformersi i lewacy już byli niech idą precz ...
|
|
a ja się zastanawiam co pan skretyna łyka że tak mu łeb zlasowało ? co on myśli że ludzie są idiotami i w to wierzą ???
|
|
platformen guten morgen ! Prędzej ukradną platformersi 100 mld niż coś dadzą, platformersi i lewacy już byli niech idą precz.
|
|
won z lubelskiego kanalio, czego to mu się zachciewa przed wyborami odwiedza lubelskie, wara od lubelskiego.
|
|
100 mld to Puste Obietnice ukradną a nie dadzą na samym początku. 8 lat kradła Platforma Oszustów i wystarczy. PIS daje ludziom na ile to możliwe a tamci zaraz rozkreciliby nowe afery żeby się nachapać. I oczywiście Żydkom roszczenia posplacaliby natychmiast bo to przecież... w dużej części Żydzi...
|
|
Chyba dolarów Zimbabwe, panie Schetyna. W jednym banknocie.
|
|
to jakieś pociotki z Wałęsa bo tamten też obiecywał 100 Tyle ,ze Schetyna poszedł w miliardy
|
|
to jakieś pociotki z Wałęsa bo tamten też obiecywał 100 Tyle ,ze Schetyna poszedł w miliardyidzie w ślady pana Walensy nastepny etap to obłąkanie ...... |
|
Jeszcze nie zapomnieliśmy, co mówiliście o tych terenach i ich mieszkańcach ustami Bartłomieja Sienkiewicza "ch*j, d*pa i kamieni kupa". To wasze prawdziwe oblicze.
|
|
Jeszcze nie zapomnieliśmy, co mówiliście o tych terenach i ich mieszkańcach ustami Bartłomieja Sienkiewicza "ch*j, d*pa i kamieni kupa". To wasze prawdziwe oblicze.mówili jeszcze a dokładnie karpincki z peło cyt "ch.j z tą Polską wschodnią" |
|
Super! Ja głosuję na Koalicję Obywatelską, bo to co wyprawia obecna władza to w głowie się nie mieści. Nic przez 4 lata sensownego nie zrobili, nastawiali tylko pomników smoleńskich i do reszty skłócili naród !
|
|
a ja głosuję na PiS bo przywrócili godność Polakom, którą rudy lokaj nam zabrał, stworzyli pakiety socjalne i wspierają rodziny.
|
|
Adam z z Lublina.
Ciekawa jestem ile jesteś w plecy przez rządy PiS. Pogonili z jakiegoś urzędu? Stanowiska? A może jakieś przetargi ciężko wygrać? A może po prostu niech ci lekarze tabletki zmienią
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|