Niech jedzie do gdańska tam sa jego ludzie,tam niech robi kampanie jakim prawem tu sie zjawił . Tych co go tu sprowadzili winni zostac ukarani karą chlosty pyblicznej.
|
|
Ja oczywiście wierzę tym pokurczom z mafii PO, a wy ?
|
|
Bolek dawał 300 milionów każdemu. Spokojnie czekam na tę kasę. Potem mi kapnie działka z 300 mld od Schetyny i będe robił za Krezusa. PiSiory to taki ostatni król Lidii , znany z bogactwa. Tłumaczę bo chcę sie z wami tłumoki, katole podzielić wiedzą. Co zrobię za tę kasę? Zaiwestuję w lotnisko w Niedzwiadzie. Mam blisko i na Bali, na Azory, na Hula Gula.
|
|
Za czasów po+psl nie było nawet tych "z drewnianymi". Dzisiaj ma kto pomagać np. "powodzianom". Ty miałeś pewnie plastykowy karabin.Każdy ktoś chce głosować na PŁO polecam posłuchać co mówili politycy tej partii o Polsce wschodniej dodatkowo przypominam ze to za kadencji bÒla rozwiązano jednostkę wojskową w Bialej. A obecnie wojsko wraca do Białej dzieki PISTych z drewnianymi karabinami nazywasz wojskiem? |
|
Zastanawiam się co PiS zbudował przez 4 lata swoich rządów oprócz pomników smoleńskich. Tych to nastawiali w całym kraju. Ciekawe ile taki pomnik daje miejsc pracy, albo generuje dochodu narodowego ?Wystarczy nie oglądać komercyjnych tv. Gostku już jesteś z wiedzą do tyłu, ale cóż twój wybór. |
|
Lepiej głową strzelić w murek, niż głosować na Mazurek !Zrób to chłopie, bo p. Mazurek wygra. Idioci nie są nam POtrzebni. |
|
Chcę normalnej Polski i dlatego głosuję na Koalicję Obywatelską ! Dość dewastowania Polski przez Misiewiczów z PiS-u! Dość arogancji Mazurkowej i jej podobnych ! Dość niszczenia porządku prawnego przez Ziobrę i Piotrowicza ! Dość zawłaszczania całej władzy przez Kaczyńskiego!No przecież 3,5 roku temu przegrali - dlaczego?. Czy była to normalna Polska?. Wyprowadzenie - kradzież 350 miliardów to wg ciebie było normalne?. Czy ty jesteś normalny?. |
|
Szacunek dla PIS
|
|
Atak PiS- Trolli. Potraficie tylko pisać 8 lat, guten morgen, Peło, A zapominacie o sukcesach PiS. Stadnina Koni, KNF, PCK, SKOKI, Deweloper, skupowanie działek ,to jest cząstka sukcesów PiSChłopcze!. Dlaczego tak mało wymieniłeś tych niby aferek (naciągniętych , zmyślonych), a nie pamiętasz tych prawdziwych??. No to ja spróbuję ci i innym przypomnieć tylko kilka . 1) afera vatowska, 2)afer taśmowa, 3) afera hazardowa, 4) afera wyciągowa, 4) afera stadionowa, 5) a. autostradowa, 6) a. stoczniowa 7) a. amber- gold, 8)a. Elewaru, 9) a. z informatyzacją MSW, 10) a. z budową gazoportu w Świnoujściu, oraz dostawami gazu z Kataru, 11) Grabież pieniędzy z OFE, 12) wydłużenie wieku emerytalnego mimo sprzeciwu społeczeństwa, 13) zmniejszenie zasiłku pogrzebowego o 33%, 14) Obowiązkowy wiek 6 lat dzieci do edukacji szkolnej, 15) podpisanie niekorzystnej umowy z Rosją na zakup gazu i wiele, wiele innych, a ostatnio??. "pucz w sejmie, strajk nauczycieli z wielką szkodą dla młodzieży, ataki na kościół, na święte wizerunki - symbole, donoszenie swoim "mocodawcom" na Polskę, głosowanie w PE przeciwko Polsce. To jest tylko"cząstka" wielce karygodnych działań przeciwko Polsce. |
|
Obłuda Parti Oszustów totalna Kiedyś mówił ich wiceminister w aferze podsuchowej że mieć gdzieś wschodnią Polskę.To banda przez która wyludzono masę pieniędzy skarbu państwa Powinni siedzieć w pierdlu...Ja też mam ich gdzieś A kto jest pusty to niech głosuje na Partię Oszustów...
|
|
Głosujmy na PiS on przynajmniej całą kasę wyśle do Torunia! no i kościół nam pomoże bo biskupi są za Pisem. Trochę prawdy ujawnił film Sekielskich o tym kogo chroni Pis ale co tam nasza Biała Podlaska dalej wlasne dzieci woli oddawać tym nygusom haha brawo PiS
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|