Panie Hetman nie kłam pan ! wraz ze swoim kolegą glosował pan w PE przeciwko Polsce !
|
|
kłamca
|
|
Ty juź Hetman narządziłeś.
Dziękujemy Ci. Siedzisz na stołku i w *** wszystko masz. Zawsze pchasz się do pomocy przed wyborami jak trzeba głosować, źebyś Został przy KORYCIE. Masz honor?
ODEJDŹ I SIĘ NIE OŚMIESZAJ.
ŹENADA
|
|
Czas rozliczyć europoslów za biedę jaką mamy na LUBELSZCZYZNIE. Wszyscy do wymiany.
|
|
Jak możemy dostać skoro PiS chce wyjścia Polski z unii
|
|
Polska ,ale nie Ty.
Za cienki Jesteś w uszach.
Kamysz Ty i ten cały PSL sprzedaliście się bo chcecie do koryta.
Wyborcy Was docenią i Pogonią w diabły
|
|
Nie widzę listy PSL. To gdzie mam na niego zagłosować? Po tylu latach upadek partii.
|
|
Jak Pani Kanclerz wezwie do Ambasady Niemiec i tam da wytyczne jak się mają zachować przy konkretnych głosowaniach tak zagłosuja.
|
|
To ile Ten Pan wywalczył dopłat dla polskich rolników podczas pobytu w Bruxelce w ostatniej kadencji. Wynik mizerny bo od kiedy 15 lat temu Pan Premier Miller wywalczył 1/2 kwoty jaką pobierają rolnicy : szkopów i żabojadów do dnia dzisiejszego nic się nie zmieniło. A bajki ja lubię Okropnie. Nie ma to jak KOMPETENCJE ( hasło z plakatów Tego Pana ) nasich europosłów ( Tych co byli ).
|
|
Panie Hetman , czy to dzięki również Panu będę kupował takie same produkty jak na zachodzie ale o gorszym składzie???
Kogo Pan mami, obiecuje złote góry a jednocześnie sprzedaje nas za srebrniki, mija się Pan mocno z prawdą a Pana mocna aktywność w mediach świadczy tylko o tym że to "2" z listy pojedzie do Brukseli, a raczej poleci Mucha, ależ Pan musi być zdeterminowany w działaniu, ale nie ma listy PSL-u to i głosy się Panu nie należą
|
|
a Władkowi to sie urodziło ONO bo w ramach Koalicji nie wolno mu określić płci dziecka , nie wieta gdzie można kupić tęczowe gumofilce bo podobno są trendy????
|
|
oszołom, oszołom. Zero
|
|
a do tej pory coś wywalczył ty i to zasrane psl
|
|
Rysio Czarnecki wywalczył dla swojego syna kilka baniek w europarlamencie to jedyne na co stać pisuarow
|
|
Jaki program na eurowybory maja przedstawiciele Pisu? Straszyć straszyć straszyć i dać 500 złotych ludziom którzy łożą z podatków ponad 700?
|
|
Brawo Panie Pośle! Kompetencje i doświadczenie a nie obłuda kłamstwa i kupowanie głosów
|
|
Jakieś osiągi poza skazaniem Polaków na towary niższej kategorii? Ale dwór ZSL klepie komentarze. Mam nadzieję, że przynajmniej za kasę a nie z głupoty!
|
|
Dobry program solidny kandydat lepszej opcji nie ma!
|
|
Tragedię rolnictwa i całego naszego regionu może uratować jedynie ten człowiek!
|
|
Jaki program ma Beata i Ela!?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|