Typowe: wspiąć się po drabinie na wyższy poziom i przewrócić drabinę. Po co mu teraz jakaś partia jak ma już koryto. Typowy człowiek bez zasad. Miał walczyć o wszystkich a zajął się od razu lobbowaniem branży transportowej i swojej firmy. Liczę się ja i mój czubek nosa.
|
|
Wczoraj się dowiedziałem ze i Kwasniewski obalał komunę.
|
|
Nie ma juz czegoś takiego jak nowoczesna , tak samo jak nie ma , PSL czy SLD. Jest zlepek ideologicznie różnych, nic nie znaczących ugrupowań których jedynym celem i programem jest walka z PISem i powrót do władzy. Tak samo nie ma dla nich czegoś takiego jak Polska , jest unia europejska która reprezentuje dokładnie taki sam poziom i ideologię.
|
|
Niesiołowski będzie miał kumpla u kosiniaków?
|
|
Wszyscy wyzyskiwacze i cwaniaki to liberałowie gospodarczy. Dlaczego? Bo zawsze im mało.
|
|
"W ciągu całego mego życia widziałem w naszym kraju tylko dwie partie.
Partię polską i antypolską, ludzi godnych i ludzi bez sumienia, tych, którzy pragnęli ojczyzny wolnej i niepodległej, i tych, którzy woleli upadlające obce panowanie"
-niekoronowany król Polski - Adam Jerzy Czartoryski
|
|
typowe, czyli wychodzi ale zostaje w klubie. partia ta sama ale nie taka sama jak mawiali pzpr-owcy w latach osiemdziesiątych
|
|
Nie ma to jak autoreklama. Znowu trzeba rozgłosu... My też nie takiej regionalnej biedy oczekiwaliśmy, głodowych pensji i szarości dnia codziennego. Ludzie w garniturach, wy nawet nie wiecie co to znaczy ciężko żyć, jedynie wasze najbliższe popychane przez was środowiska są zainteresowane tymi bzdetnymi informacjami, my, normalni ludzie nie.
|
|
A mógłby reklamować lubelskie arbuzy. Szkoda.
|
|
Głupi naród, który ma głupich obywateli. Jak Bury jest specem od transportu i stara się żeby polski transport się rozwijał w kraju i zagranicą, dawał prace ludziom to i tak dla was źle. To czym ma się zająć, służbą zdrowia?! No ludzie myślcie trochę! Bury to właściwy człowiek na właściwym miejscu, zna problemy branży i szuka dla nich rozwiązań. A nie jak w PiS-ie dla przykładu ministry od wszystkiego, przerzucani z ministerstwa do ministerstwa spece od koryta co najwyżej.
|
|
Panie Jacku, Zapraszamy.
|
|
Jakoś do późnej jesieni KO mu nie przeszkadzała, co więcej startował z jej list z 1-wszego miejsca do Sejmiku Województwa. Co się zatem stało w ciągu paru miesięcy, że KO przestała panu odpowiadać??
|
|
Myślicie, że weźmie przykład z radnego Kałuży albo Zbigniewa Gryglasa albo senatora Zająca i przejdzie do PiS lub do Gowina?
|
|
Pewnie dowiedział się,że nie ma co liczyć na 1-kę z list Koalicji Europejskiej przed wyborami do Sejmu (na co pewnie liczył), więc zrezygnował.
|
|
Panie Bury masz rację mam w du...ie, Sad Najwyzszy, trybunały i Brukselę. Chce normalnie żyć i pracą się wzbogacić. A nie słuchać że jestem faszysta, antysemita i wstyd na Europy od oderwanych od rzeczywistości celebrytów i autorytetów moralnych.
|
|
Teraz, Teraz, Teraz. Teraz już wiem, wiem co to miłość, teraz już wiem...
|
|
Przygoda z Nowośmieszną nie była w ogóle potrzebna. Należy wyłącznie zająć się Firmą. Konkurencja jest już daleko z przodu. Profesjonalnie od długiego czasu pakuje owoce i warzywa w opakowania detaliczne, a tu dopiero to raczkuje. Pewna firma na N. też uważała, że smarfony się nie przyjmą na rynku. I cóż...
|
|
Pewnie dowiedział się,że nie ma co liczyć na 1-kę z list Koalicji Europejskiej przed wyborami do Sejmu (na co pewnie liczył), więc zrezygnował.Jest wiadomo, że w PSL ma dobre miejsce |
|
Panie Bury nie wmawiaj że z powodu szarości wiejesz ze skompromitowanych struktur . Normalka - STATEK TONIE , SZCZURY WIEJĄ . Minął czas kiedy niedojrzały politycznie Polak akceptował na jego koszt wygłupy Rewińskiego i oszustwa Michnika, Lewandowskiego , Balcerowicza. Widzisz Pan Panie Bury uważałeś się za politycznego stratega a wlazłeś Pan po same uszy w towarzycho Szogun- Wielgus , miłośniczki psiej sierści
|
|
Najwyższa pora się zabierać. Tylko ko kto długi Nowoczesnej spłaci, jak wszyscy uciekają?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|