Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jacek Bury odchodzi z partii. „Nie do takiej .Nowoczesnej się zapisywałem”

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 5 czerwca 2019 r. o 10:59 Powrót do artykułu
Jak taki dobry to niech przejdzie do Zjednoczonej Prawicy!Tam ludzie ocenią czy fachowiec?
Odpowiedz
Ja nie o takie Polskie walczyłem! Ja nie o takie Polskie walczyłem!
Odpowiedz
Głupi naród, który ma głupich obywateli. Jak Bury jest specem od transportu i stara się żeby polski transport się rozwijał w kraju i zagranicą, dawał prace ludziom to i tak dla was źle. To czym ma się zająć, służbą zdrowia?! No ludzie myślcie trochę! Bury to właściwy człowiek na właściwym miejscu, zna problemy branży i szuka dla nich rozwiązań. A nie jak w PiS-ie dla przykładu ministry od wszystkiego, przerzucani z ministerstwa do ministerstwa spece od koryta co najwyżej.
 I uważasz koziołku matołku że będzie w tym bezstronny i  nie będzie próbował zagarnąć jak najwięcej do swojej kieszeni?  Zrobi dobrze sobie czy tobie ?? Oczywiście że sobie. To co robi jest konfliktem interesów 
Odpowiedz
burasie załóż sobie partię owocowo-warzywną
Odpowiedz
Brawo !!! Warto mieć swój punkt widzenia i swoje wartości, których nie zmieniamy w zależności skąd wieje.
Odpowiedz
Brawo Panie Bury. Teraz, jak się powiedziało A to czas powiedzieć B....i złożyć mandat.
Odpowiedz
Bury przez poparcie Nowoczesnej wygrał, to teraz zmieniły mu się poglądy, nie mam szacunku do takich osób, po prostu oszust
Odpowiedz
w dawaniu P0litycznej d*** każdemu i w każdej P0zycji lepszy jest tylko ludowy aktyw ZSl oklaskujący Jażdżewskiego
Odpowiedz
Bura Suka ma już legowisko w PiSim Schronisku
Odpowiedz
Burasie a długi kto spłaci?
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...