Jak taki dobry to niech przejdzie do Zjednoczonej Prawicy!Tam ludzie ocenią czy fachowiec?
|
|
Ja nie o takie Polskie walczyłem! Ja nie o takie Polskie walczyłem!
|
|
Głupi naród, który ma głupich obywateli. Jak Bury jest specem od transportu i stara się żeby polski transport się rozwijał w kraju i zagranicą, dawał prace ludziom to i tak dla was źle. To czym ma się zająć, służbą zdrowia?! No ludzie myślcie trochę! Bury to właściwy człowiek na właściwym miejscu, zna problemy branży i szuka dla nich rozwiązań. A nie jak w PiS-ie dla przykładu ministry od wszystkiego, przerzucani z ministerstwa do ministerstwa spece od koryta co najwyżej.I uważasz koziołku matołku że będzie w tym bezstronny i nie będzie próbował zagarnąć jak najwięcej do swojej kieszeni? Zrobi dobrze sobie czy tobie ?? Oczywiście że sobie. To co robi jest konfliktem interesów |
|
burasie załóż sobie partię owocowo-warzywną
|
|
Brawo !!! Warto mieć swój punkt widzenia i swoje wartości, których nie zmieniamy w zależności skąd wieje.
|
|
Brawo Panie Bury. Teraz, jak się powiedziało A to czas powiedzieć B....i złożyć mandat.
|
|
Bury przez poparcie Nowoczesnej wygrał, to teraz zmieniły mu się poglądy, nie mam szacunku do takich osób, po prostu oszust
|
|
w dawaniu P0litycznej d*** każdemu i w każdej P0zycji lepszy jest tylko ludowy aktyw ZSl oklaskujący Jażdżewskiego
|
|
Bura Suka ma już legowisko w PiSim Schronisku
|
|
Burasie a długi kto spłaci?
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|