Praca i to za darmo.
|
|
No to teraz powinien Pan nowy Senator przejść szybko do PiSu zanim inni to zrobią, w zamian za coś dla mieszkańców którzy Pana wybrali np. cała obwodnica Lublina dokończona za 3-4 lata.
|
|
Glosowalem na ciebie Jacek . Pobory jak obiecałes przeznaczasz na cele charytatywne ,prawda?
|
|
Kto teraz spłaci milionowe długi Nowoczesnej, która faktycznie już nie ma żadnego potencjału.
|
|
Dziwna to była kampania, gdyż Pan Jacek występował wyłącznie granatowych w barwach PISu, a konkurent prawie wyłącznie w białych barwach PO.
|
|
PANIE BURY GRATULUJĘ ZWYCIĘSTWA - ŻYCZĘ SIŁY NA NAJBLIŻSZE CZTERY LATA
|
|
jak dobrze nie pokładać swych nadziei w polityce, ani żadnych partiach ......... google : "jak nie bać się wojny krachu ciężkich czasów część 3 "
|
|
To coś nowego, szacun.
|
|
A kto bedzie spłacał długi .Nowoczesna?
|
|
Chyba macie na myśli DIETY NA CELE CHARYTATYWNE!!!
|
|
Czy w wyniku tych POświęceń POrtfel Pana Jacka stanie się jeszcze bardziej wypchany?
|
|
Bzdury, ludzie którzy mają kasę i idą do polityki to bufony którzy chcą mieć to w CV, chwalić się jakich zaszczytów dostapili, są próżni i niczego nie zrobią dla wyborców, Polski, regionu. Głupcy głosują na takich.
|
|
Przed całkowitą likwidacją Nowoczesnej, która wkrótce nastąpi należy spłacić długi.
|
|
Bedzie lobbował za ulgami dla dużych firm transportowych. "Kupił" mandat nie za 500 ale za 120 000 zł.
|
|
jestem wyborcą PIS i głosowałem na Pana Jacka Burego, bo ten drugi Pan przez 20 lat dla lubelszczyzny kompletnie nie mam pojęcia co zrobił poza tym że był 4 kadencje w sejmie i mieszał w lubelskim PIS i blokował młodych zdolnych.
|
|
Senat trzeba zlikwidować.
|
|
"KOMITET PRAW-DA I SPRAWIEDLIWOŚĆ" - ODEBRAŁ GŁOSY PISowi - KTO S-P0-NSOROWAŁ TEM PRZEWAŁ ?
|
|
CO Z PLATFORMERSKIM GAWŁOWSKIM ?? KIBLOWAŁ 3 MIECHY - WPŁACIŁ 500 TYSIAKÓW I...... I ZOSTAŁ SENATOREM ?!
|
|
Areszt Śledczy, Lublin - wybory prezydenckie : Kaczyński 4.29% – Tusk 95.71%
Areszt Śledczy, Lublin - wygrywa KO 54,17% PiS 17,54%
|
|
CZEKAMY NA OŚWIADCZENIA MAJĄTKOWE - RODZINY RÓWNIEŻ ;)
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|