No gazeta medialnie wspierała Burego
|
|
Michałkiewicz kontra Bury, to był bratobójczy pojedynek ludzi związanych z Koalicją Obywatelską, taka opinia z obserwacji już lepszym kandydatem był poprzednik prof. Stanisławek
|
|
No gazeta medialnie wspierała Burego
|
|
Widać było - jak Bury i jego Dziennik Wschodni - wspierali mnie w kampanii. Moja skarga w trybie wyborczym na autora komentarza w tej Gazecie, że w walce o mandat liczą się tylko dwaj inni kandydaci - została przez sąd odrzucona. Autor tego haniebnego komentarza nie zdobył się na publiczne przeprosiny. W ciągu roku napisał ponad dwadzieścia artykułów niesponsorowanych o Burym, w tym 11 o nim jako o kandydacie na senatora. Zdobył się nawet na 4 artykuły o Piotrowskim, 2 - o Michałkiewiczu i 1 o Cegiełce. O mnie - absolutna cisza! Czy tak wygląda promowanie mnie przez lokalne PO? Tylko kłamca, albo polityczny nieuk może pisać takie brednie! PO-owska prasa w niczym nie różniła się od reżymowej telewizji - byłem blokowany medialnie prawie WSZĘDZIE! (jedyny pozytywny wyjątek - to lubelskie radio, które w ciągu roku 4 razy przeprowadziło ze mną wywiady). Od Szanownej Redakcji oczekuję ujawnienia nazwiska autora tych insynuacji, że Bury robił mi kampanię - żebym mógł mu wytoczyć proces. W przeciwnym razie - proces wytoczę Redakcji. Żegnam to niemiłe mi towarzystwo! Z poważaniem - Wojciech Górski.
|
|
Michałkiewicz kontra Bury, to był bratobójczy pojedynek ludzi związanych z Koalicją Obywatelską, taka opinia z obserwacji już lepszym kandydatem był poprzednik prof. Stanisławek. Tylko około 8 posłów związanych z Nowoczesną znajdzie się w nowym Sejmie. Kto w tej sytuacji spłaci milionowe długi tej partii?
|
|
tak czy inaczej można było wygrać z Burym, jakby był lepszy kandydat
|
|
Tylko około 8 posłów związanych z Nowoczesną znajdzie się w nowym Sejmie. Kto w tej sytuacji spłaci milionowe długi tej partii?
|
|
Areszt Śledczy, Lublin - wybory prezydenckie : Kaczyński 4.29% – Tusk 95.71% Areszt Śledczy, Lublin - wygrywa KO 54,17% PiS 17,54%A ilu ludzi siedzi w aresztach i ZK? 194 osoby na 100 tys mieszkańców, czyli 70 000. Jeśli frekwencja wyniosła 61%, to zagłosowało 42 602 osadzonych, w tym 23 000 na KO. To jest liczba co? Tułajew zdobył 36 000 więc przestańcie przytaczać tak tępe argumenty. |
|
Zaraz, zaraz przecież Bury mówił przed wyborami, że jeżeli go wybiorą to dochody swoje przekaże na szczytny cel. A teraz cisza o tym jak po śmierci organisty. Może jakiś mądrala zapyta o to.
|
|
Bury to przyzwoity człowiek, państwowiec, powinien zasilić klub PIS-u w Senacie
|
|
Waldemar Pawlak ZSL poległ w wyborach do Senatu.
|
|
Na miejscu Pana Senatora Elekta bardzo poważnie bym się zastanowił nad wejściem w struktury skłóconej Platformy. Przez najbliższe lata będzie bowiem walka pomiędzy utrzymaniem status quo w PO, a próbą realnych i głębokich zmian umożliwiających wygranie kolejnych wyborów parlamentarnych. W tym czasie (kilku lat) należy się zająć pozytywną działalnością na rzecz Lublina i Wschodniej Polski, a nie udziałem w walkach frakcji PO.
|
|
Pan Bury obiecywał ciężko pracować procedując ustawę latami. Chyba że coś przejąć tak jak lasy. To jedna noc im wystarczała.na szczęście PIS czuwał. Czekamy na przelewy burego na cele charytatywne.
|
|
Czy kiedykolwiek zastanawialiście się, dlaczego na świecie jest tylu ludzi uzależnionych od palenia papierosów, jedzenia konkretnych rzeczy czy picia określonych napojów? Dlaczego dzieci wolą ten, a nie inne soczki, batoniki, ciasteczka?TE WSTRĘTNE PLAKATY NA KAZDYM SKRZYZOWANIU, ULICY BUDYNKU....
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|