Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jacek Bury: "Ten wybór nie jest dla mnie wygraną na loterii, tylko zatrudnieniem"

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 15 października 2019 r. o 17:57 Powrót do artykułu
No gazeta medialnie wspierała Burego
Odpowiedz
Michałkiewicz kontra Bury, to był bratobójczy pojedynek ludzi związanych z Koalicją Obywatelską, taka opinia z obserwacji już lepszym kandydatem był poprzednik prof. Stanisławek
Odpowiedz
No gazeta medialnie wspierała Burego
Odpowiedz
Widać było - jak Bury i jego Dziennik Wschodni - wspierali mnie w kampanii. Moja skarga w trybie wyborczym na autora komentarza w tej Gazecie, że w walce o mandat liczą się tylko dwaj inni kandydaci - została przez sąd odrzucona. Autor tego haniebnego komentarza nie zdobył się na publiczne przeprosiny. W ciągu roku napisał ponad dwadzieścia artykułów niesponsorowanych o Burym, w tym 11 o nim jako o kandydacie na senatora. Zdobył się nawet na 4 artykuły o Piotrowskim, 2 - o Michałkiewiczu i 1 o Cegiełce. O mnie - absolutna cisza! Czy tak wygląda promowanie mnie przez lokalne PO? Tylko kłamca, albo polityczny nieuk może pisać takie brednie! PO-owska prasa w niczym nie różniła się od reżymowej telewizji - byłem blokowany medialnie prawie WSZĘDZIE! (jedyny pozytywny wyjątek - to lubelskie radio, które w ciągu roku 4 razy przeprowadziło ze mną wywiady). Od Szanownej Redakcji oczekuję ujawnienia nazwiska autora tych insynuacji, że Bury robił mi kampanię - żebym mógł mu wytoczyć proces. W przeciwnym razie - proces wytoczę Redakcji. Żegnam to niemiłe mi towarzystwo! Z poważaniem - Wojciech Górski.
Odpowiedz
Michałkiewicz kontra Bury, to był bratobójczy pojedynek ludzi związanych z Koalicją Obywatelską, taka opinia z obserwacji już lepszym kandydatem był poprzednik prof. Stanisławek. Tylko około 8 posłów związanych z Nowoczesną znajdzie się w nowym Sejmie. Kto w tej sytuacji spłaci milionowe długi tej partii?
Odpowiedz
tak czy inaczej można było wygrać z Burym, jakby był lepszy kandydat
Odpowiedz
Tylko około 8 posłów związanych z Nowoczesną znajdzie się w nowym Sejmie. Kto w tej sytuacji spłaci milionowe długi tej partii?
Odpowiedz
Areszt Śledczy, Lublin - wybory prezydenckie : Kaczyński 4.29% – Tusk 95.71% Areszt Śledczy, Lublin - wygrywa KO 54,17%  PiS 17,54%
 A ilu ludzi siedzi w aresztach i ZK? 194 osoby na 100 tys mieszkańców, czyli 70 000. Jeśli frekwencja wyniosła 61%, to zagłosowało 42 602 osadzonych, w tym 23 000 na KO. To jest liczba co? Tułajew zdobył 36 000 więc przestańcie przytaczać tak tępe argumenty.
Odpowiedz
Zaraz, zaraz przecież Bury mówił przed wyborami, że jeżeli go wybiorą to dochody swoje przekaże na szczytny cel. A teraz cisza o tym jak po śmierci organisty. Może jakiś mądrala zapyta o to.
Odpowiedz
Bury to przyzwoity człowiek, państwowiec, powinien zasilić klub PIS-u w Senacie
Odpowiedz
Waldemar Pawlak ZSL poległ w wyborach do Senatu.
Odpowiedz
Na miejscu Pana Senatora Elekta bardzo poważnie bym się zastanowił nad wejściem w struktury skłóconej Platformy. Przez najbliższe lata będzie bowiem walka pomiędzy utrzymaniem status quo w PO, a próbą realnych i głębokich zmian umożliwiających wygranie kolejnych wyborów parlamentarnych. W tym czasie (kilku lat) należy się zająć pozytywną działalnością na rzecz Lublina i Wschodniej Polski, a nie udziałem w walkach frakcji PO.
Odpowiedz
Pan Bury obiecywał ciężko pracować procedując ustawę latami. Chyba że coś przejąć tak jak lasy. To jedna noc im wystarczała.na szczęście PIS czuwał. Czekamy na przelewy burego na cele charytatywne.
Odpowiedz
Czy kiedykolwiek zastanawialiście się, dlaczego na świecie jest tylu ludzi uzależnionych od palenia papierosów, jedzenia konkretnych rzeczy czy picia określonych napojów? Dlaczego dzieci wolą ten, a nie inne soczki, batoniki, ciasteczka?TE WSTRĘTNE PLAKATY NA KAZDYM SKRZYZOWANIU, ULICY BUDYNKU....
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...