Brawo! Gratulacje !
|
|
Czyli Górski dobrze wykonał robotę dla Burego ;)
|
|
Brawo !!! Szacunek !!! Liczymy na dotrzymanie danych słów w kampanii
|
|
W nagrodę za klęskę w wyborach samorządowych i prezydenckich w Lublinie, za klęskę w wyborach do senatu, za długoletnią owocną współpracę z PO i prezydentem Żukiem, Michałkiewicz zostanie wojewodą lubelskim!
|
|
Przykro a był to słaby i mierny kandydat
|
|
Brawo!
|
|
Bardzo się cieszę. Głosowałam na Pana. Powodzenia
|
|
Czyli Górski dobrze wykonał robotę dla Burego, bo to o to chodziło ;)
|
|
Przykro a był to słaby i mierny kandydat
|
|
Lublin jeszcze raz okazał się wioską i tak zwaną Polską C
|
|
Najlepszą robotę dla Burego wykonał Piotrowski który nie zarejestrował listy.
|
|
Wielkie brawa! Dobry, silny, pracowity i niezależny kandydat. Najlepsza kampania! Wielkie brawa. Trzymamy kciuki za owocną pracę w charakterze senatora.
|
|
W końcu jakaś dobra
wiadomość!!! Gratulacje!
|
|
Z twarzy taki tatarsko-chazarski mongol. A michalkiewicz to juz czysty zydosyjonista.
|
|
Nikt nie poniósł tak sromotnej porażki jak pewna innowacyjna kobieta z dawnej mełgiewskiej ... z taką inwestycją w kampanię to na prawdę mierny wynik
|
|
BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE GŁOS MÓJ I MOJEJ RODZINY NIE ZOSTAŁ ZMARNOWANY, CHOCIAŻ W TYM PRZYPADKU PONIEWAŻ WSTYDZĘ SIE ZA MIWESZKAŃCÓW OKRĘGU I BEDE SIE ŚMIAŁ ZA DWA LATA JAK BEDĄ PŁAKAĆ PO WZROISTACH KOSZTÓ UTRZYMANIA I ZAMOIRDYŻMIE. pANIE SENATORZE bury GRATULUJĘ
|
|
Gratuluję - głównie dlatego, że pan Jacek Bury działał jawnie, w sposób cywilizowany; szczególnie nie ukrywał swych powiązań z panami: Żukiem i Hetmanem. Pan Michałkiewicz zaś niech po znajomości POprosi pana doktora Krzysztofa Żuka o jakieś zajęcie w zamian za trzymanie jego strony PO cichu w przeszłości.
|
|
Brawo, jechac z sobakami pisowskimi.
|
|
A kto teraz spłaci milionowe długi Nowoczesnej za poprzednią kampanię parlamentarną?
|
|
Super wiadomość!!! Gratulacje Panie Jacku, świetna robota!!! Brawo, brawo, brawo!!! :)
|
Strona 1 z 13
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|