Trudno się z Panem nie zgodzić.. i nie mogą, a będą.
|
|
ile kosztuje taki artykuł ??
|
|
„Nie do takiej .Nowoczesnej się zapisywałem”
|
|
Nie jest możliwe równocześne prowadzenie dużej firmy i zabawa w politykę. W obu obszarach będzie przez to katastrofa.
|
|
Tak jest Panie Jacku trzeba przywrócić poczucie wspólnoty i wzajemnego zrozumienia, aby Polak szanował Polaka. Trzeba wybierać ludzi mądrych, uczciwych i pracowitych. Życzę Panu powodzenia w wyborach do Senatu. Z tenisowym pozdrowieniem Lublinianin MM
|
|
Świetny kandydat
|
|
"Jacek B ma być "jedynką" na liście PO i Nowoczesnej do sejmiku"
|
|
kazdy, kto był u Petru (uczeń Geremka) w NOWOCZESNEJ powinien byc wyautowany z P0lityki
|
|
Bury Jacek ma głowę jak jajo albo piłka pingpongowa.
|
|
A to co? Reklama lubelskich arbuzów?
|
|
Co to za gostek nie dość że łysy to jeszcze Bury.
|
|
Ten Pan chce, aby prawa mniejszości były ważniejsze od praw większości. Nie mamzgody na to aby wbrew woli większości miał być marsz dewiantów molestujących mnie w przestrzeni publicznej ideologią zboczeń seksualnych.
|
|
ile kosztuje taki artykuł ??zapytaj w pisie, tam są najbardziej zorientowani, mają swoje fermy troli, zespoły do produkcji fake newsów na opozycję itp |
|
A w czasie zabawy z polityką konkurencja będzie się znakomicie rozwijać. Jeszcze mocniej wyprzedzając.
|
|
rozumiem ,że są ludzie nierozgarnięci pod wpływem Internetu i mediów i mimo tylu afer chcą nadal głosować na PO ale świadomy wykształcony człowiek dobrowolnie chce startować z tej listy Pewnie karierowicz
|
|
Nie dość, że Ludzie z Wypchanymi Portfelami trzęsą samorządami lokalnymi, to jeszcze pchają się do senatu.
|
|
Ten Pan chce, aby prawa mniejszości były ważniejsze od praw większości. Nie mamzgody na to aby wbrew woli większości miał być marsz dewiantów molestujących mnie w przestrzeni publicznej ideologią zboczeń seksualnych.Również POpieram. Czas skończyć z dotowaniem kościoła kryjącego pedofilię i robiącego biznesy udającego w przestrzeni publicznej że nci się nie stało. |
|
W ostatnich kilkunastu latach było kilku bardzo poważnych przedsiębiorców, którzy angażują się w politykę bardzo mocno stracili, ale kto zabroni kolejnemu o tym się osobiście przekonać.
|
|
A Bury to na pewno nikogo nie słucha... Nikogo oprócz scheta
|
|
Zgadzam się z Panem, że marginalizowano i pomijano wiele grup społecznych w Polsce, szczególnie w latach 2007-2015. Nie jestem szczególnym miłośnikiem PIS ale nie mam ochoty tworzyć żadnej wspólnoty ani porozumienia ze środowiskiem, które reprezentuje ten Pan. A i jeszcze chciałem dodać, że czuję większy szacunek do siebie ze strony Państwa niż za poprzednich rządów.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|