Ile się trzeba zeszmacić żeby się wzbogacić.
|
|
Ten Pan chce, aby prawa mniejszości były ważniejsze od praw większości. Nie mamzgody na to aby wbrew woli większości miał być marsz dewiantów molestujących mnie w przestrzeni publicznej ideologią zboczeń seksualnych.Popieram - precz z pedofilami w sutannach (ale nie wiedziałem że chcą maszerować).. |
|
Ten Pan chce, aby prawa mniejszości były ważniejsze od praw większości. Nie mamzgody na to aby wbrew woli większości miał być marsz dewiantów molestujących mnie w przestrzeni publicznej ideologią zboczeń seksualnych.Popieram - precz z pedofilia, nekrofilią, zoofilią i innymi zboczeniami.Niech pozostaną w mniejszości albo lepien, niech ktoś ich izoluje i wyleczy, nim zrobią komuś krzywdę. |
|
Precz z tymi, którzy popierają pedofilię i inne zboczenia.
|
|
kazdy, kto był u Petru (uczeń Geremka) w NOWOCZESNEJ powinien byc wyautowany z P0lityki10/10 |
|
z niego polityk jak ze mnie tancerz...jeszcze jakas wykolejona partia homo komunistyczna
|
|
Milion razy lepiej było skupić się na rozwoju (a wręcz odzyskaniu dawnej pozycji na rynku) firmy niż politykierstwem.
|
|
Nie dość, że Ludzie z Wypchanymi Portfelami trzęsą samorządami lokalnymi, to jeszcze pchają się do senatu.Ja też bym chętnie zobaczył Biereckiego bez immunitetu. |
|
Panie Bury wiarygodność człowieka, który nie spłaca długów zaciąganych przez swoją partię jest zerowa. Nie moralizuj więc pan i nie szukaj winy u innych. Proszę zacząć od siebie!
|
|
a ja myslalem ze psie trole na troche zamilkna a tu dzicz popierajaca podla zmiane nie chce sie dac odspawac od ochlapow
|
|
Panie Bury... Nie chce mi się czytać tych wypocin z jednego powodu. Wszyscy politycy idą z jakimś programem a potem giną we wspólnym garze. Nagle program przestaje być ważny a bo ważniejszy jest program partii
|
|
Właściciel prywatnej szkoły tak bardzo pozytywnie wyraża się o LGBT ,pokazuje jakie wartości są dla niego ważne ....zastanawiające .
|
|
Najpierw byli dzialacze Nowoczesnej to powinni spłacić solidarnie kilka milionów długów Nowoczesnej, a potem to mogą zapisać się gdziekolwiek.
|
|
jak to było rok temu? "KKW PLATFORMA.NOWOCZESNA KOALICJA OBYWATELSKA"
|
|
bury do dziury
|
|
,, Nie do takiej Nowoczesnej się zapisywałem ,, mierny działaczu skoro nowoczesnej nie uzdrowiles ,uciekłeś z tonącego okrętu to w jaki sposób chcesz naprawić Polskę
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|