Ja pie.dole...
|
|
trzeba być dobrej myśli może będzie tylko monterem w elektrowni Czarnkobyl ale jest też plus tego że miasta Lublin wywodzą się najlepsi fachowcy
|
|
Ja pie.dole...Dobre - Czarnkobyl :-D |
|
Tak czułem, że ten KULowski specjalista zna się też na jądrach...
|
|
Gdyby Czarnek miał honor, albo chociaż charakter to podziękowałby za taką propozycję. Jednak o karierę zawsze chodziło i chodzi. I o apanaże, oczywiście. Bardzo krótkowzroczny uprawiacz polityki. Może to i dobrze.
|
|
Mój pies ma większe kompetencje, tzn jądra niż ten eunuch...
|
|
Pod artykułem dotyczącym Pana Krzsztofa Żuka komentować nie można. Pod artykułem dotyczącym Pana Przemysława Czarnka można. Przypadek nie sądzę? Cenzura Dzienniku Wschodni?
|
|
Pod artykułem dotyczącym Pana Krzsztofa Żuka komentować nie można. Pod artykułem dotyczącym Pana Przemysława Czarnka można. Przypadek nie sądzę? Cenzura Dzienniku Wschodni?Żadna cenzura. Wydawca dw daje inteligentniejszym użytkownikom możliwość zamkykania komentarzy. Cóż na to poradzić że tacy są komentujący pod ministrantem garnkiem? |
|
Energetyka atomowa w Polsce . Czarenek = się Czarnobyl
|
|
Tak szczególnie przekręcając funkcję i Nazwisko. Poprostu są inteligetni bezobjawowo. To jest brak szacunku do drugiej osoby. I oni mówią że walczą z nienawiścią którą sami wprowadzają. No cóż nie pozostaje nic innego niż pozdrowić ich wszystkich słowami czcigodnej Pani Marty Lempart. W*********ć.Pod artykułem dotyczącym Pana Krzsztofa Żuka komentować nie można. Pod artykułem dotyczącym Pana Przemysława Czarnka można. Przypadek nie sądzę? Cenzura Dzienniku Wschodni?Żadna cenzura. Wydawca dw daje inteligentniejszym użytkownikom możliwość zamkykania komentarzy. Cóż na to poradzić że tacy są komentujący pod ministrantem garnkiem? |
|
Gorszy sort zdradzieckich mord nie będzie siedział cicho wobec ludzkich panów. Spieprzaj dziadu i kolejne pytanie, ale nie od tej małpy w czerwonym.Tak szczególnie przekręcając funkcję i Nazwisko. Poprostu są inteligetni bezobjawowo. To jest brak szacunku do drugiej osoby. I oni mówią że walczą z nienawiścią którą sami wprowadzają. No cóż nie pozostaje nic innego niż pozdrowić ich wszystkich słowami czcigodnej Pani Marty Lempart. W*********ć.Pod artykułem dotyczącym Pana Krzsztofa Żuka komentować nie można. Pod artykułem dotyczącym Pana Przemysława Czarnka można. Przypadek nie sądzę? Cenzura Dzienniku Wschodni?Żadna cenzura. Wydawca dw daje inteligentniejszym użytkownikom możliwość zamkykania komentarzy. Cóż na to poradzić że tacy są komentujący pod ministrantem garnkiem? |
|
Pan Czarnek niejednokrotnie okazał brak szacunku innym ludziom, za co więc mielibyśmy go szanować?Tak szczególnie przekręcając funkcję i Nazwisko. Poprostu są inteligetni bezobjawowo. To jest brak szacunku do drugiej osoby. I oni mówią że walczą z nienawiścią którą sami wprowadzają. No cóż nie pozostaje nic innego niż pozdrowić ich wszystkich słowami czcigodnej Pani Marty Lempart. W*********ć.Pod artykułem dotyczącym Pana Krzsztofa Żuka komentować nie można. Pod artykułem dotyczącym Pana Przemysława Czarnka można. Przypadek nie sądzę? Cenzura Dzienniku Wschodni?Żadna cenzura. Wydawca dw daje inteligentniejszym użytkownikom możliwość zamkykania komentarzy. Cóż na to poradzić że tacy są komentujący pod ministrantem garnkiem? |
|
ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj! ole le le, o jo jo joj!Idiota czuwa nawet w nocy... |
|
TuSSk: 'Według Polityki Energetycznej Polski do 2030 roku, która została przyjęta w listopadzie 2009 roku, rok 2020 to termin graniczny dla oddania do użytku pierwszej polskiej elektrowni jądrowej."I kto wie, czy by się tego nie udał zrealizować. Ale przyszedł PiS i oparł energetykę o węgiel, zaczął tępić energetykę ze źródeł odnawialnych, wycinać lasy, utopił ciężką kasę w elektrownię w Ostrołęce... Czemu winą obarczasz Tuska, matołku? |
|
Czarnek jest prawnikiem. Nie ma żadnych kompetencji, jeżeli chodzi o elektrownie jądrowe i budownictwo.
|
|
Na Pana to trzeba sobie zasłużyć. Ale ci ludzie nie są równi ludziom normalnym i skończmy raz na zawsze z tą dyskusją.Pan Czarnek niejednokrotnie okazał brak szacunku innym ludziom, za co więc mielibyśmy go szanować?Tak szczególnie przekręcając funkcję i Nazwisko. Poprostu są inteligetni bezobjawowo. To jest brak szacunku do drugiej osoby. I oni mówią że walczą z nienawiścią którą sami wprowadzają. No cóż nie pozostaje nic innego niż pozdrowić ich wszystkich słowami czcigodnej Pani Marty Lempart. W*********ć.Pod artykułem dotyczącym Pana Krzsztofa Żuka komentować nie można. Pod artykułem dotyczącym Pana Przemysława Czarnka można. Przypadek nie sądzę? Cenzura Dzienniku Wschodni?Żadna cenzura. Wydawca dw daje inteligentniejszym użytkownikom możliwość zamkykania komentarzy. Cóż na to poradzić że tacy są komentujący pod ministrantem garnkiem? |
|
Czy dzięki temu ,że w miejsce mózgu są jądra ?? atomów ::::))))
|
|
Pod artykułem dotyczącym Pana Krzsztofa Żuka komentować nie można. Pod artykułem dotyczącym Pana Przemysława Czarnka można. Przypadek nie sądzę? Cenzura Dzienniku Wschodni?Nie można komentować, bo jeszcze Pan Krzysztof Żuk przeczyta jakiś krytyczny wobec siebie komentarz i się obrazi. |
|
To tak samo jak wielu polityków z PO np. prezydent Żuk.Pan Czarnek niejednokrotnie okazał brak szacunku innym ludziom, za co więc mielibyśmy go szanować?Tak szczególnie przekręcając funkcję i Nazwisko. Poprostu są inteligetni bezobjawowo. To jest brak szacunku do drugiej osoby. I oni mówią że walczą z nienawiścią którą sami wprowadzają. No cóż nie pozostaje nic innego niż pozdrowić ich wszystkich słowami czcigodnej Pani Marty Lempart. W*********ć.Pod artykułem dotyczącym Pana Krzsztofa Żuka komentować nie można. Pod artykułem dotyczącym Pana Przemysława Czarnka można. Przypadek nie sądzę? Cenzura Dzienniku Wschodni?Żadna cenzura. Wydawca dw daje inteligentniejszym użytkownikom możliwość zamkykania komentarzy. Cóż na to poradzić że tacy są komentujący pod ministrantem garnkiem? |
|
Platforma Obywatelska to tacy sami nieudacznicy jak PiS. PO zbudowała państwo z tektury do czego sami się przyznali.TuSSk: 'Według Polityki Energetycznej Polski do 2030 roku, która została przyjęta w listopadzie 2009 roku, rok 2020 to termin graniczny dla oddania do użytku pierwszej polskiej elektrowni jądrowej."I kto wie, czy by się tego nie udał zrealizować. Ale przyszedł PiS i oparł energetykę o węgiel, zaczął tępić energetykę ze źródeł odnawialnych, wycinać lasy, utopił ciężką kasę w elektrownię w Ostrołęce... Czemu winą obarczasz Tuska, matołku? |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|