podobno jedni i drudzy chcieli "wstąpić na działo" ale doszło do zabawnej pomyłki..
|
|
Ten Kitliński to podobno taki Urban Lubelszczyzny, różnica tylko taka, że Urban pomimo, że stara żydokomuna to ma trochę oleju w głowie i inteligencji, Kitliński to pusty lewak.
|
|
Ale co tam pierdaczycie, myślicie, że jak Kitlińskiego utrącicie to nie ma na kogo głosować z Lewicy? Otóż jeśli nie na Kitlińskiego to na Czerniaka albo na Panią z Razem z miejsca drugiego, więc nie bójcie żaby bo mój głos i tak należy do Lewicy :))))
|
|
...nie wiem kim ow "patriota" jest, ale nie wydaje mi się, że ktokolwiek mógłby obrazić WOT.
|
|
Panie Kulesza pan mi zejdzie z oczu bo mi niedobrze jak na pana patrzę
|
|
Nawet dewianci nie powinni czuć się bezkarnie.Slusznie. |
|
Typowe dla lewactwa. Jak ich sie obraza to pierwsi leca na milicje i placzaz ze ktos wyraza swoje zdanie. Jak oni kogos obraza czy groza to sa wielce oburzeni, ze komus to przeszkadza. Debilizm oportunistow nie ma granic...
|
|
No więc sami prowokują a potem krzyk w mediach. Prokurator za obrazę polskosci.! Lewactwo nie przejdzie!
|
|
Typowe dla nich. Już nie nadążam czego oni jeszcze chcą. To jest garstka innych a chcą opanować całe społeczeństwo. Prowokacjami i chamstwem. Panie Kitlinski, WOT służy społeczeństwu! Wy nie.
|
|
Jestem zdecydowanie przeciwny istnieniu WOT a za przywroceniem obowiazkowej zasadniczej sluzby wojskowej; WOT to nie zolnierze a brzuchate harcerzyki bawiace sie w wojne ale nazywanie tej formacji "faszystami" to przegiecie do potegi n-tej, lewactwo spood znaku LGBT kazdego kto im nie pasuje lub jest przeciwny ich choremu swiatogladowi przypisuje automatycznie latke "faszysta"; myla przy tym faszyzm z nazizmem, nacjonalizmem, antyfeminizmem, "homofobia" lub rasizmem. Nieuki i tyle.
|
|
Nawet młody wiek nie usprawiedliwia braku roztropności posła Jakuba Kuleszy, który dał się podejść przez kogoś z bardzo bliskiego otoczenia, a ze stajni byłych służb specjalnych. Nie kto inny jak jeden z czołowych liderów Konfederacji, Grzegorz Braun był ścigany z haniebnego art. 212 kk. Poseł Jakub Kulesza, powinien wiedzieć, że sprawa skazania Grzegorza Brauna z art. 212 kk została skierowana do ETCP, które uznało naruszenie przez Polskę swobody wypowiedzi. Poseł Jakub Kulesza ma w swoich szeregach osobę, która nie tylko jemu szepce do ucha — art. 212 kk, art. 212 kk, art. 212 kk... To ten sam, co doradza innym politykom naszego miasta.
|
|
Brawo Jakub Kulesza! Życzę kolejnych 4 lat owocnej pracy. To zaszczyt być z Nim na jednej liście, podobnie jak z resztą kolegów i koleżanek.
|
|
On się nie liczy
|
|
Brawo Jakub Kulesza! Życzę kolejnych 4 lat owocnej pracy. To zaszczyt być z Nim na jednej liście, podobnie jak z resztą kolegów i koleżanek.Kandydat na posła schodzi na psy komentując na trollowym forum. To jakaś farsa. |
|
A POkraczno-Mośkowe towarzystwo chętnie używa w swych wystąpieniach POrownań do hitlerowskich czasów. i PO co to. Na te gadki szmadki nie ma silnych? Gdzie jest Prokuratura.
|
|
Kulesza uważa, że jest to mowa nienawiści i obraza WOT. Nie, to jest mowa totalnej głupoty i kretynizmu, świadczy o braku podstawowej wiedzy. Powinna wyemilinować takiego kandydata z życia politycznego. WOT-y w różnej formie posiadają wszystkie państwa należące do NATO i cały szereg nie należących. Są cześcią wojsk super demokratycznej Unii Europejskiej.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|