ja jestem za partia janusza palikota i bedea na nich glosowal ale problem jest jeden ze janusz nie ma zbytnio zadnego zaplecza politycznego ktorym moglby sie pochwalic w kampaniii.
|
|
Janusz Palikot to jeden mądry i odważny na tym rykowisku.
Trzymam kciuki. Głosuję na listę Palikota. On już będzie wiedział jak dobrać sobie odpowiednich ludzi do współpracy.
Mam nadzieję ,że po wyborach schowa gdzieś głęboko Biedronia i jemu podobnych. Toć to też ludzie ale inni...
|
|
Szanowny Panie były Pośle!Wybory po '89 roku wygrywa się wciskaniem idiotyzmów ,a nie prawdą.Niech Pan mówi,że Polacy zasługują na więcej,dlatego "Polska"jest w budowie.Niech Pan powie,że "dobrotliwy kościół katolicki" odzyskuje majątek,często go zaraz wyprzedaje, bo może w nieokreślonej przyszłości wesprze kalekie dzieci,narodzone dzięki zakazowi badań prenatalnych.Niech Pan powie,że ludzie o innej orientacji sesualnej,to ludzie chorzy,ale trzeba i ich tolerować i tysiące innych idityzmów ,to wtedy i 1000 %:-))))))))))))))) Pan zgarnie!!!!!!!!!!!!!
|
|
p.Janusz był jedynym posłem który rzeczywiście pomagał ludziom rozwiązywać ich problemy, rzeczywiście szczerze pochylił się nad problemami wielu ludzi. Ludziom którym inni często z instytucji do tej pomocy powołanych pomocy odmówili.
Dopóki był w komisji przyjazne państwo także próbował wiele zrobić. Niestety był jednym który chciał, a sam jeden mógł zrobić niewiele.
|
|
czas na zmiany Panie Januszu. będe sie starał pomódz Panu w przewietrzeniem naszej ojczyzny. Długo czekałem na człowieka bezkompromisowego i otwartego.
|
|
Panie Palikot podejmij Pan sprawę która dotyczy 1,2ml. ludzi w Polsce w wieku 23-45 lat i małej grupy 57-64 lata. Książeczki Mieszkaniowe PKOBP z lat 1970- 1989 ..Oszukano i wykolegowano w IIIRP młode pokolenie..Nikt nie chce na ten temat rozmawiać..kandydaci z PO , PiS, SLD nie przyszli mimo zapraszania ich na spotkanie do Kluby Studnickiego NOWY ŻACZEK w Krakowie (przy DS "Żaczek") Tworzymy Ogólnopolskie Stowarzyszenie Posiadaczy Książeczek Mieszkaniowych 1970-1989..w rejestracji. Chcemy niewiele waloryzacji wkładów i odsetek - wznowienie budownictwa spółdzielczego (dla ludzi , tych co mają KMPKOBP z lat 1970- 1989..to naprawdę rozwiąże problem ludzi co pokończyli szkoły, są dobrze wykształceni, chcą zostać w Polsce --a ta obecnie daje im kopa i mówi won tu niema dla was pracy i dachu nad głową. Te książeczki zakładane dzieciom od urodzenia w latach 1978-1984 (najcięższym okresie i najgorszej biedzie),miały być symbolem lepszego ich jutra !!! tymczasem ludzie co doszli do władzy po 1989 pozbawili to pokolenie prawa do dachu nad głową i chleba w Polsce.. pokazują mu drzwi o mówią WON .. tu jest miejsce tyko dla kombinatorów, cwaniaków ,oszustów co doszli do władzy i ich kolesi i mocodawców z poza granic Polski. Tak być nie może Powiedz Pan głośno ze to krzywda którą trzeba jakoś rozwiązać. to trudna sprawa, ale musi być po ludzku rozwiązana.
|
|
www.kmpkobp.pl proszę o kontakt
|
|
|
|
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź: