Obrońmy Polskę przed tym obłąkanym starym dziadem!
|
|
Naraził tysiące na zarażenie, w imię interesu politycznego a teraz psychol chce podpalić Polskę...
|
|
Przeciez on nawołuje do zaognienia konfliktu, podsyca konflikt - "za wszelka cene" ?? - czyli za cene zdrowia? zycia ? Nie powiniem trafic pod Trybunał Stanu za takie słowa jako wicepremier ?
|
|
Kto sieje wiatr zbiera gnój z podłogi..
Zostało komuś gnojówki trochę..
Wstyd mi plułem na komunę, a teraz patrzę jak byli komuniści mają więcej kultury i szacunku dla innych nisz parakatoki obłudne z lepkimi łapskami..i draństwem w sercu..
Motto ala były ,,minister od kowidów" : ,, nim nadejdzie druga fala, kto zarobił Ten spi...la"
|
|
Gdzie byli obrońcy kościoła gdy na ambonie głoszone były hasła prorządowe a w kościołach występowali politycy
|
|
Bardzo dobrze że Jarosław przyjął stanowisko wicepremiera bo będzie go można postawić przed Trybunałem Stanu za podżeganie do wojny domowej ! Idzie gość na zwarcie bo wie że jego czas się kończy i już niedługo razem z całym PiS-em wyładuje na śmietniku historii !
|
|
To pewnie czysty przypadek ale w Warszawie pojawił się oddział niemieckiej antify. W sumie to już tradycja, że pod znakiem hitlerjugend, Niemiecy bandyci będą uczyć Polaków wolność obywatelskich.
|
|
TECZOWY_ZSL to na bank opłacany rządowy troll. Nikt o zdrowych zmysłach nie napisałby 1400 postów w tak krótkim czasie.
Ale wracając do tematu, występ wicepremiera przypominał mi film American Psycho. O gościu, który za wszelką cenę chce coś osiagnąć. Również za cenę innych.
|
|
TECZOWY_ZSL to na bank opłacany rządowy troll. Nikt o zdrowych zmysłach nie napisałby 1400 postów w tak krótkim czasie. Ale wracając do tematu, występ wicepremiera przypominał mi film American Psycho. O gościu, który za wszelką cenę chce coś osiagnąć. Również za cenę innych.To akurat oczywiste, że to grupowe konto do trollowania. |
|
grupa protestujących podczas protestu pobiła księdzaI co w związku z tym? |
|
ps Co zjadła Klaudia Jachira dzisiaj w Sejmie?
|
|
Konto TECZOWY_ZSL w 184 dni napisało 1395 postów. Czyli komentuje przeciętnie pisze 8 razy dziennie, obojętnie czy coś się dzieje czy nie. To wygląda już na etatową pracę. Najbardziej aktywny jest gdy trzeba bronić rządu i gdy coś się dzieje. Uaktywniał się szczególnie w czasie wyborów na prezydenta i teraz. Średnio komentuje co kilka minut. To naprawdę troll. Aż dziwne, że jeszcze jego konta nie usunął Dziennik Wschodni .TECZOWY_ZSL to na bank opłacany rządowy troll. Nikt o zdrowych zmysłach nie napisałby 1400 postów w tak krótkim czasie. Ale wracając do tematu, występ wicepremiera przypominał mi film American Psycho. O gościu, który za wszelką cenę chce coś osiagnąć. Również za cenę innych.To akurat oczywiste, że to grupowe konto do trollowania. |
|
ps Co zjadła Klaudia Jachira dzisiaj w Sejmie?Chcesz powiedzieć, że to jest dla was towarzysze ważniejsze, niż fakt, że kobiety właśnie zostały zmuszone przez zdemoralizowanych sadystów do rodzenia martwych i zdeformowanych płodów? Halo! Tu Ziemia! |
|
grupa protestujących podczas protestu pobiła księdza
|
|
TECZOWY_ZSL to na bank opłacany rządowy troll. Nikt o zdrowych zmysłach nie napisałby 1400 postów w tak krótkim czasie. Ale wracając do tematu, występ wicepremiera przypominał mi film American Psycho. O gościu, który za wszelką cenę chce coś osiagnąć. Również za cenę innych.No weź, ja napisałem więcej, a uważam, że jestem przy zdrowych zmysłach :-) No swoją obronę dodam, że TECZOWY_ZSL cała masę swoich postów usuwa, potem wkleja, znów usuwa, więc mogło być ich już i ze 3000. |
|
grupa protestujących podczas protestu pobiła księdza"Nie popieram, ale rozumiem" - cytując klasyka... |
|
Co tu komentować? Jedynie mogę powiedzieć o dziadydze to, co patrząc na tę karykaturę homosapiesz widzę, a widzę to:
***s://ebd.cda.pl/620x395/60240981f?autostart=1
|
|
Tęczowy to jakiś urzędas nieudacznik życiowy, co siedzi i nic innego nie ma do roboty tylko dojeb..ć każdemu kto mysli inaczej niż ta ciota...
|
|
Oczywiście, że to rządowy troll opłacany z naszych podatków najprawdopodobniej poprzez którąś ze spółek skarbu państwa. 1395 postów to on dodał tylko na tym jednym koncie. Towarzysz TECZOWY-ZSL ma jeszcze drugie konto Aaron_Langman(a raczej trzecie bo login KOT89 również należy do niego), na którym między 20 marca 2020 a 24 kwietnia 2020 dodał kolejne 646 posty. Tutaj link do profilu: ***s://***dziennikwschodni.pl/profil/?u=1783858349Konto TECZOWY_ZSL w 184 dni napisało 1395 postów. Czyli komentuje przeciętnie pisze 8 razy dziennie, obojętnie czy coś się dzieje czy nie. To wygląda już na etatową pracę. Najbardziej aktywny jest gdy trzeba bronić rządu i gdy coś się dzieje. Uaktywniał się szczególnie w czasie wyborów na prezydenta i teraz. Średnio komentuje co kilka minut. To naprawdę troll. Aż dziwne, że jeszcze jego konta nie usunął Dziennik Wschodni .TECZOWY_ZSL to na bank opłacany rządowy troll. Nikt o zdrowych zmysłach nie napisałby 1400 postów w tak krótkim czasie. Ale wracając do tematu, występ wicepremiera przypominał mi film American Psycho. O gościu, który za wszelką cenę chce coś osiagnąć. Również za cenę innych.To akurat oczywiste, że to grupowe konto do trollowania. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|