a juz myslalem ze namawial na zmiane Prezydenta Polaki
|
|
A ja namawiam go na wizytę u lekarza psychiatry. Chory człowiek, który swoja osobą niszczy wiele innych sensownych osób z pisu.
|
|
Panie Prezydencie Grobel - ja wiem i nie tylko ja, co to klasa: Pana wypowiedzi, prezencji, gospodarowania. GŁOSUJĘ TYLKO ZA PANEM I MOJA RODZINA TEŻ Puławianka
|
|
Pobył dwie godziny w pałacu i to należy uznać za sukces tej wizyty.
|
|
Sensowni z pisu powinni sami go odsunąć ,a nie wyręczać się lekarzami jak piszesz. |
|
Jeden z pisu był też i w Lublinie... I co po nim zostało ?? Jedno wielkie G. Cyt. Lecha K: ,, spieprzaj dziadu''
|
|
PREZYDENTOWYMIENIACZ
|
|
Puławy rzeczywiście zasługuja na na kogoś więcej niż Grobel. Do tej pory na niego głosowaliśmy ale już dość. Nawet kandydatka PO, która startuje na prezydenta, a PO była w tej kadencji w koalicji z Groblem, ma hasło "obudzić Puławy". A więc niech sami siebie obudzą.
|
|
Panie Starosto Kamiński - ja wiem co to uczciwość, prezencja postawnego mężczyzny ( nie mikruska Grobelska ), Głosuję tylko za Panem i moja rodzina i wielu znajomych. Groblowi mówimy - dziękujemy Panu ! |
|
Cała ta postsolidaruchowa banda sukcesywnie niszczyła wszelki przemysł na Lubelszczyźnie!I ten nierentowny i ten rentowny.Teraz ma ona czelność przedstawiać nowe swoje wizje ,nie pozostawiając społeczeństwu nadziei.I ironiczne pytanie-dlaczego niska frekwencja,dlaczego wykształcona młodzież ma gdzieś wybory?????????Bo rzeczywiście młodzież jest coraz mądrzejsza i farmazony o jakimś patriotyźmie ,który ma służyć tylko bandzie nieudaczników potrafi właściwie odbierać i rozumieć.Tak to po raz kolejny zwycięża prawda, jak mawiał wielki rodak śp.JPII.Czas na nowe twarze -właśnie ludzi młodych ,a nie wazeliniarzy,którzy poza politykowaniem niczego w życiu nie dokonali!!!!!
|
|
Gdyby pan Kaczyński miał odrobinkę honoru,to przede wszystkim przeprosiłby za likwidację cukrowni w Liblinie,która istniała ponad 120 lat.Ale czego ja oczekuję-nawet go poniekąd rozumiem ,bo większość społeczeństwa na Lubelszczyźnie jest jaka jest i "za wszelkie zło obwinia komunę"!!!
|
|
zalecana przez PiS jest również wymiana babć klozetowych
|
|
No to Kamiński jestes pogrzebany przy takiej rekomendacji ! No chyba,że lud Lublina zamiast na partię zechce zagłosować na sektę.
|
|
Kiedy nareszcie ta ofiara, zniknie z polityki i przestanie nam psuć nerwy Tylko zamknięty zakład psychiatryczny może mu pomóc.
|
|
Kto zaprosił tego dziada do Puław!
Ja jako mieszkanka tego miasta nie życzę sobie takich gości.Nie lubię kaczyńskiego bo to człowiek-zło. Jadem i zółcią pluje na wszystko co się rusza. Nie mówi prawdy i jest zawziętym ,małym dupkiem.
Jak można w dobie wyborów demokratycznych namiawać do obalenia prezydenta obojętnie czy Polski czy miasta. Co nam zaprezentuje kandydat pisiorów: zlikwiduje hufiec i harcerzy,postawi 102 kościoły a na zastępce swego wezmie dyrektorka "szpulek" bo to koledzy.No i zapomniałam o wazelinie ,tym jego posługasie o twarzy małpy.
Wstyd mi,że w mieście Puławy gościł kaczor .
W transmisji TVLublin uśmiałam się jak cholera jak zobaczyłam popleczników i wyborców pis----stare babsztyle .Tak babsztyle co tylko wyzywać ludzi potrafią.
Jaka partia tacy wyborcy. A kaczce mówię NIE!!!!!!!!
|
|
Puławiacy / Puławanie (nie wiem jak) - ale nie dajcie się! 3mam kciuki! Pawel.
|
|
To nie Azoty tak śmierdziały?
|
|
Absurd to sprzedaż terenu w centrum miasta pod budowę marketu budowlanego!!! Wiadomo kto sprzedał... !
|
|
Przepraszam,za profanacje Pałacu Czartoryskich i proponuje dobre wywietrzenie po tej nekropolityce.
|
|
A propos Kamińskiego , im dłuższy garniturek, tym krótszy ch... ek. Ależ wybornie to wymyśliłam. Ukłony dla Pana Grobla. Ma Pan ogromną ilość zwolenników |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|