Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jeden ma kredyt we frankach, inny samochód i dwa motocykle. Oświadczenia majątkowe posłów

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 19 grudnia 2019 r. o 14:33 Powrót do artykułu
Z czego żyje Kowalczyk jak ma 0 zł oszczędności ? I to tak przed świętami ? Biedny człowiek , może jakaś zbiórka?
Odpowiedz
SĘDZIA MA PAŁAC NAD WODĄ ZA 7,5 MILIONA - O TYM NIE PISZECIE ?
Odpowiedz
Biedacy :( Bez oszczędności, z kredytami... Aż żal :(
Odpowiedz
53 LETNIA sędzina Z REJONOWEGO blisko 2,5 mln zł, 100 tys. dolarów oraz prawie 3 tys. euro w gotówce. Powiedzcie mi jak TO SIĘ ROBI?
Odpowiedz
Zróbmy ściepę na Piotrka Kowalczyka, represjonowanego przez obecną władzę! Byle nie makaron, kasza czy olej. Piotruś zasługuje na Chivas Regal Extra, itp.
Odpowiedz
53 LETNIA sędzina Z REJONOWEGO  blisko 2,5 mln zł, 100 tys. dolarów oraz prawie 3 tys. euro w gotówce. Powiedzcie mi jak TO SIĘ ROBI?
 Ja Ci powiem jak. Otóż  - PRACUJE. Tobie polecam to samo. 
Odpowiedz
kupię mieszkanie od posła chomy "mieszkanie 87.9 mkw (25 tys. zł)"
Odpowiedz
Kupię mieszkania od radnych pis w deklarowanych wartościach
Odpowiedz
A ciekawe jak żyje pani Pawłowska, zero oszczędności,zero dochodów,dom na utrzymaniu
Odpowiedz
Czerniak lewus 700 zł oszczednosci??? Kon by się usmial komu ten kit!!!
Odpowiedz
"Nie dotyczy" - w sumie tylko to możemy wyczytać z oświadczenia majątkowego nowego posła Platformy Obywatelskiej, Franciszka Sterczewskiego. Według informacji w złożonym oświadczeniu poseł w zeszłym roku nie zarobił... nawet złotówki.
Odpowiedz
kupię mieszkanie od posła chomy "mieszkanie 87.9 mkw (25 tys. zł)"
 A ja ziemię np.3 ha dam 25 tyś. żeby krzywdy nie było.
Odpowiedz
Oświadczenia powinny być udokumentowane wycenami uprawnionych rzeczoznawców.Na koszt zainteresowanych.Żeby durnot nie wypisywali i nie drwili z poważnych ludzi.
Odpowiedz
Odkupię wszystkie nieruchomości od parlamentarzystów w cenach deklarowanych oświadczeń majątkowych i jeszcze dorzucę żeby stratni nie byli:
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...