Z czego żyje Kowalczyk jak ma 0 zł oszczędności ? I to tak przed świętami ? Biedny człowiek , może jakaś zbiórka?
|
|
SĘDZIA MA PAŁAC NAD WODĄ ZA 7,5 MILIONA - O TYM NIE PISZECIE ?
|
|
Biedacy :( Bez oszczędności, z kredytami... Aż żal :(
|
|
53 LETNIA sędzina Z REJONOWEGO blisko 2,5 mln zł, 100 tys. dolarów oraz prawie 3 tys. euro w gotówce. Powiedzcie mi jak TO SIĘ ROBI?
|
|
Zróbmy ściepę na Piotrka Kowalczyka, represjonowanego przez obecną władzę! Byle nie makaron, kasza czy olej. Piotruś zasługuje na Chivas Regal Extra, itp.
|
|
53 LETNIA sędzina Z REJONOWEGO blisko 2,5 mln zł, 100 tys. dolarów oraz prawie 3 tys. euro w gotówce. Powiedzcie mi jak TO SIĘ ROBI?Ja Ci powiem jak. Otóż - PRACUJE. Tobie polecam to samo. |
|
kupię mieszkanie od posła chomy
"mieszkanie 87.9 mkw (25 tys. zł)"
|
|
Kupię mieszkania od radnych pis w deklarowanych wartościach
|
|
A ciekawe jak żyje pani Pawłowska, zero oszczędności,zero dochodów,dom na utrzymaniu
|
|
Czerniak lewus 700 zł oszczednosci??? Kon by się usmial komu ten kit!!!
|
|
"Nie dotyczy" - w sumie tylko to możemy wyczytać z oświadczenia majątkowego nowego posła Platformy Obywatelskiej, Franciszka Sterczewskiego. Według informacji w złożonym oświadczeniu poseł w zeszłym roku nie zarobił... nawet złotówki.
|
|
kupię mieszkanie od posła chomy "mieszkanie 87.9 mkw (25 tys. zł)"A ja ziemię np.3 ha dam 25 tyś. żeby krzywdy nie było. |
|
Oświadczenia powinny być udokumentowane wycenami uprawnionych rzeczoznawców.Na koszt zainteresowanych.Żeby durnot nie wypisywali i nie drwili z poważnych ludzi.
|
|
Odkupię wszystkie nieruchomości od parlamentarzystów w cenach deklarowanych oświadczeń majątkowych i jeszcze dorzucę żeby stratni nie byli:
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|