mało to specjalistów w ZSL?
|
|
Jesteś tyle wart ile możesz dać innym !
A będąc Marszałkiem można dużo dać innym, Bruksela jest owszem bardzo prestiżowa, ale odbiera realną władzę zarówno w samorządzie jak i partii.
Szkoda byłoby marszałka na Europosła, bo strażnik rozsądku potrzebny jest w województwie.
Jeszcze jedna prawda jest ważna w tym przypadku - Marszałek jest jeden a Europosłów max.trzech, i to oni czekają w kolejce do niego a nie odwrotnie.
|
|
Nie głosujcie na Krzysztofa Hetmana w wyborach do PE! On musi zostać na stanowisku Marszałka! Razem z Żukiem nikt nie zrobił tyle dla naszego regionu co on!
|
|
Juz chyba dosc tej hewry z radzynia. A poza tym czy Sosnowski juz wyjaśnił sprawy w CBA. ? Bo kto wie czy czegoś nowego nie będzie. .. wkoncu to ten od zalatwiania miernotom pracy po urzędach.
|
|
Ach! Jaka cudowna magia "koryt".......
|
|
Nie jest ważne kto , ważne by był najsz .
|
|
W końcu spuścili by Pękalskiego, a co za tym idzie może by się polepszyło w niektórych lubelskich urzędach (atmosfera pracy) gdzie sąsiedzi i znajomi w/w pana pracują. Oby tak było...
|
|
Jeżeli chodzi o ocene Hetman cenię go najwyżej ze wszystkich marszaów z lb-.Natomiast niech chlop sobie zarobi na emeryturę z Unii Europejskiej wolę swojego człowieka o 1000 razy niż spadochroniarzy z Kamińskim czy Nowacka.Lublin niech nie da się skusić na obiecanki desantu z PO -czy TR .Głosujemy na PSL. PIS, SLD -
Czerniak okej? oraz PO -Grad ?
|
|
krzysiu KORYTO, KORYTO pachnie w Brukseli... a ty tu o jakiś okopach ....
|
|
PIS, pragnie wygrać wybory, a na stanowisko marszałka Województwa Lubelskiego przygotował Andrzeja Pruszkowskiego. Nareszcie Lublin sie rozwinie, bo teraz to tylko głodowanie a u Pana Pruszkowskiego nic nie stoi, tylko wszędzie widać ruch i rozwój.
|
|
Hetmanie lubelski (być może ludzie nie pamiętają), a teraz europejski - pieniądze nie śmierdzą 50000 PLN miesięcznie.Warto powalczyć prawda?
|
|
Jakby się tak dokładnie przyjrzeć i zastanowić, to co oni właściwie zrobili? Spiepsz.li tylko parę rzeczy i tyle - reszta to PR, a teraz hop siup kop w górę na konkretny wypas. Jak trzeba to mogę podać parę konkretnych przykładów kompetentnych decyzji inaczej.
|
|
Jeżeli chodzi o ocene Hetman cenię go najwyżej ze wszystkich marszaów z lb-.Natomiast niech chlop sobie zarobi na emeryturę z Unii Europejskiej wolę swojego człowieka o 1000 razy niż spadochroniarzy z Kamińskim czy Nowacka.Lublin niech nie da się skusić na obiecanki desantu z PO -czy TR .Głosujemy na PSL. PIS, SLD - Czerniak okej? oraz PO -Grad ?Po ostatnich wyborach parlamentarnych w zdrowej demokracji, hetman lubelski powinien zniknąć z polityki. |
|
Odpowiadam na pytanie w tytule - Ja, ja i tylko ja. Reszty nie trzeba. Dopuśćta mnie do urzędu, tyż atrament wypije jakem chłop, za tylachna piniendzy?
|
|
Zbafco wojewóctwa nie idź, zostań na mniejscu
|
|
Hetmanie jeszcze lubelski, czego nie tkniesz wszystko zamieniasz w złoto
|
|
Wszyscy na wybory Stop spadochronom -Kamiński ,Nowacka,Lepszy swój niż obicanki z innego regionu
|
|
nie ma to jak ZSL, zawsze przy żłobie i za PRL i za Patologii III RP. Ludzie opamiętajcie się przy urnach wreszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
kio ty durniu!!! za PSL-u dopiero ruszyło województwo naprzód. Za PiS-iorów i SLD było daleko w tyle
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|