...i ani słowa o tym, że owa pani zdobyła o połowę mniej głosów, niż zwycięzca głosowania pośród sędziów SN
|
|
Nominacja kandydata który uzyskał o połowę mniej głosów od swojego rywala ( 25/50 ze 96) po raz kolejny pokazuje że Pan Duda jest prezydentem wszystkich PiS-owców i nawet nie stara się robić wrażenia, że próbuje być prezydentem wszystkich Polaków! Mam nadzieje że Polacy w najbliższych wyborach należycie ocenią Pana Dudę !
|
|
I miejmy nadzieję ,że mąż tej pani nie jest byłym agentem SB jak pani prezes Trybunału konstytucyjnego.
|
|
Prezydent Andrzej Duda korzysta z Konstytucyjnego prawa. I pochwalam wybór prezydenta jako jego wyborca. Oczekuję, że powinno promować się ludzi, którzy pracują dla Polski i Polaków. Mnie nie bawi tupanie, krzyki i opluwanie, by wymusić cokolwiek dla siebie. No, ale jak ktoś pyta się o kółeczko, to i więcej jak od przedszkolaka nie da się wymagać. Prezydent słusznie postąpił.
|
|
Nominacja kandydata który uzyskał o połowę mniej głosów od swojego rywala ( 25/50 ze 96) po raz kolejny pokazuje że Pan Duda jest prezydentem wszystkich PiS-owców i nawet nie stara się robić wrażenia, że próbuje być prezydentem wszystkich Polaków! Mam nadzieje że Polacy w najbliższych wyborach należycie ocenią Pana Dudę !Typowa manipulacja POwskij opozycji. W art. 183. Konstytucji zapisano, że Prezydent powołuje Prezesa SN spośród kandydatów zgłoszonych przez Zgromadzenie Sędziów SN. PAD powołał sędzine z listy przeglosowanych kandydatów. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|