Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jest wniosek o uchylenie immunitetu posłowi Matuszczakowi z Chełma

Utworzony przez gracjan, 16 września 2011 r. o 16:11
Tylko ciekawe czy jakaś wypasiona lustrzanka czy jakieś koromysło dla idiotów? Ciekawe też czy chełmskie tygodniki o tym napiszą?
Odpowiedz
Jaki region, takie łapówki... Hahahaha.. Ale się obłowił...
Odpowiedz
Aparat fotograficzny może kosztować i parę tysięcy... Jak na lekarzy za butelkę wódki naloty robili to na takiego tym bardziej..
Odpowiedz
Ja nie wiem jak na taką osobę można głosować. Jak prokuratura chce postawić zarzuty to znaczy że ma dowody... http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,10301975,Prokuratura_chce_uchylic_immunitet_wiceszefa_klubu.html
Odpowiedz
Ale jaja---- ile lat CBA prowadziło dochodzenie? Moze 5? Wynik- aparat za1000zl? Bzdura wyborcza--- za1000 zł nikt nie da się tak podejść a w szczególności poseł -- nie wierze -- akcja przygotowana chyba na wybory--- już raz tak było -- chcieli umoczyc Fiszowa--- czy powtórka z rozrywki?
Odpowiedz
A Pan redaktor Buczkowski wypisuje głupoty na temat stadionu w Puławach. Czemu nie zadzwoni do inspektoratu nadzoru budowlanego tylko opiera się na oświadczeniach osób, które nie wydają pozwoleń na użytkowanie? Już raz namącił w sprawie rozbiórki pewnego domu. Wstyd Panie redaktorze, wstyd...
Odpowiedz
Oczywiście Janusz ze akcja została przygotowana na wybory! tylko powiedz mi dlaczego PO cały czas kombinuje i gra nieczysto? Czy słyszeliście kiedyś żeby Matuszczak próbował komuś świnie podłożyć?? Oczywiście że nie, bo Matuszczak to człowiek, który kampanie robił sobie przez 4 lata. Dużo razy słyszałem o tym, że cały czas pomaga bezinteresownie biednym ludziom i nie obnosi się z tym, a PO jak komuś pomogą raz na 2 lata to od razu lecą do gazety i piszą jacy to oni zajebiści i jak oni dużo pomogli. Dlatego teraz biedna platforma kombinuje jak może i wymyśla głupoty, a to tylko dlatego że boją się Matuszczaka.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...