Tylko ciekawe czy jakaś wypasiona lustrzanka czy jakieś koromysło dla idiotów? Ciekawe też czy chełmskie tygodniki o tym napiszą?
|
|
Jaki region, takie łapówki... Hahahaha.. Ale się obłowił...
|
|
Aparat fotograficzny może kosztować i parę tysięcy... Jak na lekarzy za butelkę wódki naloty robili to na takiego tym bardziej..
|
|
Ja nie wiem jak na taką osobę można głosować. Jak prokuratura chce postawić zarzuty to znaczy że ma dowody...
http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,10301975,Prokuratura_chce_uchylic_immunitet_wiceszefa_klubu.html
|
|
Ale jaja---- ile lat CBA prowadziło dochodzenie? Moze 5? Wynik- aparat za1000zl? Bzdura wyborcza--- za1000 zł nikt nie da się tak podejść a w szczególności poseł -- nie wierze -- akcja przygotowana chyba na wybory--- już raz tak było -- chcieli umoczyc Fiszowa--- czy powtórka z rozrywki?
|
|
A Pan redaktor Buczkowski wypisuje głupoty na temat stadionu w Puławach. Czemu nie zadzwoni do inspektoratu nadzoru budowlanego tylko opiera się na oświadczeniach osób, które nie wydają pozwoleń na użytkowanie? Już raz namącił w sprawie rozbiórki pewnego domu. Wstyd Panie redaktorze, wstyd...
|
|
Oczywiście Janusz ze akcja została przygotowana na wybory! tylko powiedz mi dlaczego PO cały czas kombinuje i gra nieczysto? Czy słyszeliście kiedyś żeby Matuszczak próbował komuś świnie podłożyć?? Oczywiście że nie, bo Matuszczak to człowiek, który kampanie robił sobie przez 4 lata. Dużo razy słyszałem o tym, że cały czas pomaga bezinteresownie biednym ludziom i nie obnosi się z tym, a PO jak komuś pomogą raz na 2 lata to od razu lecą do gazety i piszą jacy to oni zajebiści i jak oni dużo pomogli. Dlatego teraz biedna platforma kombinuje jak może i wymyśla głupoty, a to tylko dlatego że boją się Matuszczaka.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|