Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Joanna Mucha chce rządzić Platformą Obywatelską? Deklaracja padła w obecności Schetyny

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 11 grudnia 2019 r. o 13:33 Powrót do artykułu
Przecież oni we dwoje z szarym senatorem mają plan i to jest taka gra na ugranie swego w życiu i realizację planu My a wy to h.uj
Odpowiedz
Dobrze, dobrze. Tak trzymać. Będzie wesoło chociaż Grzesio Skarzypyta też dzielnie uprawia ten cyrk
Odpowiedz
Zważywszy, że jest to jedna z głupszych posłanek P.O. obok Jajchiry, Lejszczyny, Siusiak- Głupowicz i Wykidawy, to z punktu widzenia P.i S. u jest to rewelacja. Tak trzymać, mądrze pobzykująca Pani Mucho. Tak trzymać!
Odpowiedz
Wspaniała wiadomość. Pod jej przywództwem ta mafia to już zniknie zupełnie. Bzzzzzzzz.... pac ! I spokój.
Odpowiedz
No to będzie "Sztandar z sali wyprowadzić"
Odpowiedz
I niech jej jeszcze powierzą finanse to przez jedną noc przepuści,jak już kiedys to zrobiła i nie poniosła żadnej odpowiedzialności,bo w PO złodziej to równa się guru!!!
Odpowiedz
Człowiek rozdający niesprzedany chleb ukarany przez skarbowy zamknął biznes. Laureatce z korzeniami ukraińskimi podarowano 1.2 mln zł zwalniając ją z podatku, zostało jej jeszcze ponad 2 mln.
Odpowiedz
Nie mogę! Parsknąłem aż pół filiżanki kawy straciłem. A tak na marginesie, kto na nią głosował?
Odpowiedz
Kiedyś katoliczka, pracownica KUL, ślubowała "Tak mi Dopomoż Bóg", a teraz zadeklarowana ateistka ślubująca bez Boga, popierająca wszelkie LGBT, bo obraziła się, że KK popiera PiS zamiast PO. Dno.
Odpowiedz
żal.pl
Odpowiedz
pobzyka pobzyka i siądzie na pupie
Odpowiedz
ciekawe co ona nosi w tym rozpiętym plecaczku nastolatki
Odpowiedz
Ile pisowscy trole zarobiliście na komentarzach ? no ile ???. Będziecie się wstydzili jak władza się zmieni, no i oczywiście powiecie że na pis nie głosowaliście.
Odpowiedz
prawdziwa matka polka
Odpowiedz
Pożądana Polka
Odpowiedz
szkoda,że nie pojechała z cimoszķą,millerem i resztą kc do pe.
Odpowiedz
Strona 5 z 5

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...