Przecież oni we dwoje z szarym senatorem mają plan i to jest taka gra na ugranie swego w życiu i realizację planu My a wy to h.uj
|
|
Dobrze, dobrze. Tak trzymać. Będzie wesoło chociaż Grzesio Skarzypyta też dzielnie uprawia ten cyrk
|
|
Zważywszy, że jest to jedna z głupszych posłanek P.O. obok Jajchiry, Lejszczyny, Siusiak- Głupowicz i Wykidawy, to z punktu widzenia P.i S. u jest to rewelacja. Tak trzymać, mądrze pobzykująca Pani Mucho. Tak trzymać!
|
|
Wspaniała wiadomość. Pod jej przywództwem ta mafia to już zniknie zupełnie. Bzzzzzzzz.... pac ! I spokój.
|
|
No to będzie "Sztandar z sali wyprowadzić"
|
|
I niech jej jeszcze powierzą finanse to przez jedną noc przepuści,jak już kiedys to zrobiła i nie poniosła żadnej odpowiedzialności,bo w PO złodziej to równa się guru!!!
|
|
Człowiek rozdający niesprzedany chleb ukarany przez skarbowy zamknął biznes. Laureatce z korzeniami ukraińskimi podarowano 1.2 mln zł zwalniając ją z podatku, zostało jej jeszcze ponad 2 mln.
|
|
Nie mogę! Parsknąłem aż pół filiżanki kawy straciłem. A tak na marginesie, kto na nią głosował?
|
|
Kiedyś katoliczka, pracownica KUL, ślubowała "Tak mi Dopomoż Bóg", a teraz zadeklarowana ateistka ślubująca bez Boga, popierająca wszelkie LGBT, bo obraziła się, że KK popiera PiS zamiast PO. Dno.
|
|
żal.pl
|
|
pobzyka pobzyka i siądzie na pupie
|
|
ciekawe co ona nosi w tym rozpiętym plecaczku nastolatki
|
|
Ile pisowscy trole zarobiliście na komentarzach ? no ile ???. Będziecie się wstydzili jak władza się zmieni, no i oczywiście powiecie że na pis nie głosowaliście.
|
|
prawdziwa matka polka
|
|
Pożądana Polka
|
|
szkoda,że nie pojechała z cimoszķą,millerem i resztą kc do pe.
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|