po prostu dramat, dwa razy nie weszła, wstydu nie ma
|
|
Niech podziekuje radnym lubelskim z PO za to ze ta partia w jesiennych wyborach nie przekroczy 5 % w Lublinie. Ludzie maja dosyc obludy i klamstwa. Referendum pokazalo prawdziwe oblicze tej organizacji wspierania oligarchow.
|
|
To pani Mucha już wróciła do Lublina?
|
|
Brawo, powalczcie z tymi nieudacznikami z PIS.
|
|
Nie mam nic przeciwko tej Pani i nawet na nią mogłabym zagłosować, ale tego nie zrobię bo nie lubię Schetyny i do dzisiaj mam pretensje do Platformy, bo to przez nią dziś rządzi PiS. A poza tym to właśnie przez Platformę upadł wniosek w sprawie Ziobry i tyle w tym temacie. Dobrze, że jest lewica to mam na kogo oddać głos.
|
|
A Kurek z Kraśnika który?
|
|
экипа Жука никого не ошука
|
|
Głosowanie na tą panią to wstyd. Ona też wstydu nie ma - żenujące śpiewy , komentarze dot ludzi starszych , rozwód i pozostawienie własnych dzieci z ojcem . Nie umiała zarządzać swoją rodziną , chce decydować w sejmie o naszych losach ?
|
|
Tak samo udane jedynki jak w pis. Tam bezrobotny, a tutaj kobieta której już podziękowano kilka lat temu i dalej ją pchają.
|
|
Jestem przeciwnikiem polityki PIS ale po tym co ostatni pokazał prezydent Żuk i podlegli mu funkcjonariusze w Radzie Miasta to Pani Mucha nie ma u mnie ŻADNYCH szans.
Koniec nieliczenia się z wyborcami. Koniec nie szanowania zwykłego obywatela. W wyborach mam szansę oddać głos który będzie się liczył tak samo jak głos dewelopera z grubą kasą. (A deweloper jest jeden a nas tysiące - pokazało to pierwsze referendum w lublinie. Na nic zdały się miliony wydane na reklamę. Ludzie opowiedzieli się przeciwko zabudowie Górek Czechowski w proporcji 70% przeciw, 30 za. A że Prezydent nie uszanował głosu wyborców - proponuję odpłacić mu i jego partii w jesiennych wyborach.)
|
|
chrum chrum chrum
|
|
Lublinowi należy się III liga hokeja i koncert Madonny jak psu buda!!!!
|
|
Starsza pani to raczej na emeryturę powinna się udać, a nie do Sejmu. Chyba że starszej pani już się plączą te sprawy, początkiem choroby mogły być występy śpiewne w Sejmie.
P.S. Nie będę płakał kiedy odjedzie...
|
|
Zuk wam już kampanie zrobił górkami Czechowskimi.. Nie dziwne że ludzie wola wybrać polglowkow od ludzi nieuczciwych
|
|
Bahahaha
|
|
Haidar z BP a na dwojce widze tylko Grabczuka, z Chelma ktory mial ok 26 tys. glosow w ostatnich wyborach. Jak dadza tego Zmijana lub Fiszowa, Raniewicza czy Grada to ide glosowac PIS
|
|
Riad Haidar startem z PO pomoże PiS wygrać wybory w Kraju i samodzielnie rządzić. Lewicowi wyborcy nie zapomną tej zdrady.
|
|
Kogo to obchodzi i tak świnki zrobią co chcą, a ja nie będę angażował swojego czasu na nich.
|
|
Haidar silna jedynka z BP oraz silna dwojka Grabczuk z Chelma moga powalczyc ze spadochroniarzem Sasinem.
|
|
Bolszewicy
|
Strona 1 z 8
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|