Trudno mi ocenić, które z nich to większe dno, Tułajew czy Mucha?
|
|
Trudno mi ocenić, które z nich to większe dno, Tułajew czy Mucha?Ciężka sprawa. Każe z nich jest inaczej upośledzone! |
|
... I KAMIENI KUPA :)
|
|
Co tam słychać w 3 lidze hokeja Pani Ministro? Chroń nas Boże przed nieudacznikami i karierowiczami... Przecież ta cała koalicja niby obywatelska nie ma żadnego pomysłu na Polskę. Ich jedynym programem jest walka z PiS. Tyle, że PiS coś pożytecznego dla Polaków zrobił a POkraki przez 8 lat rządów nie kiwneły palcem w sprawie zwykłych ludzi.
|
|
znaczy co? za miejsce z KO zażądał nasz ciemnoskóry doktór muchy? a jak ładnie bzyczy ....nie pucz
|
|
O Boshe, Krawczyk. Why?!!
|
|
Pchają ja, czy popychaja?
|
|
Pamiętasz, co wyprawiał twój guru ryzawy kiedy był premierem latając samolotami z W-wy do Gdańska?Przypomnij sobie.
|
|
Jesteś osobą fizyczną lub właścicielem firmy, która potrzebuje pożyczki na konsolidację zadłużenia lub na inne potrzeby osobiste, ponieważ bank odmówił pożyczki, więc skontaktuj się z nami. Jestem bardzo poważny i szczerze mówiąc, oprocentowanie wynosi 3%. Skontaktuj się z nami już dziś i daj nam znać, ile pieniędzy chcesz pożyczyć, jesteśmy gotowi zająć się Tobą w następujących godzinach: e-mail: dm8780115@gmail.com
|
|
Jedynym wyjściem,żeby w Polsce było dobrze,trzeba zaorać PO.
|
|
Najwieksze gowno na jedynke wybrali. Lublin przeprasza za muche.
|
|
OMG!!!! Mucha Pucza!!! Ludzie na śmietnik to tatalajstwo
|
|
Człowieku mafia POpaprana!!!! Tylko SASIN może uratować Chełm
|
|
Człowieku mafia POpaprana!!!! Tylko SASIN może uratować Chełm
|
Strona 8 z 8
Dodaj odpowiedź: